VN: ontmanteling Kane op korte termijn mogelijk

Bandleden in internationale wateren vernietigd

Er wordt op korte termijn een begin gemaakt met de ontmanteling van Kane. Dat laat de VN vandaag in een verklaring weten. De afzonderlijke bandleden zullen onder het toeziend oog van internationale waarnemers onschadelijk gemaakt worden.

Met de ontmanteling komt er een einde aan een tijdperk van zestien jaar waarin Nederland een Kanemacht was. In 1996 kwam voor het eerst aan het licht dat ons land Dinand Woesthoff verrijkte. De internationale gemeenschap reageerde fel op de muzikale dreiging, maar Rusland en China spraken hun veto uit over een veroordelende resolutie in de Veiligheidsraad. Zij redeneerden dat Kane een binnenlandse aangelegenheid was. In 1998 was Kane klaar voor gebruik.

Secretaris-generaal Ban-Ki Moon van de Verenigde Naties reageert verheugd op de naderende ontmanteling: “We hebben Nederland hier vele malen op aangesproken en zijn blij dat men eindelijk de juiste beslissing heeft genomen.”

Toch is er ook kritiek. Greenpeace maakt zich grote zorgen over de mogelijke consequenties voor het milieu. Sylvia Borren, voorzitter van Greenpeace: “Je moet er niet aan denken dat vogels, vissen of zeezoogdieren in aanraking komen met Kane-afval.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@DennisVierkant als je zo’n last hebt van mensen met een andere mening, waarom ga je dan niet naar een land waar mensen geen mening mogen hebben. er zijn er genoeg. en meestal hebben ze er ook geen Kane! *\O/*

gravatar

Ik vrees dat u te laat bent, juffrouw Naaijkens. Mijn koffer met sigaren is gisteren bij een inval door Agent Bertus in beslag genomen. Gelukkig had ik er nog een paar in de hotelkluis liggen voor eigen gebruik.

Hierbij zeg ik meteen mijn lidmaatschap van de SVvDS op. Als het zelfs te veel moeite is om mij een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel toe te sturen, hoeft het voor mij ook niet meer! Vergeet u niet het rookalarm weer aan te zetten? Hijsfijn!

gravatar

Als we nu toch bezig zijn met de opheffing van de Stichting Vrienden van de Speld:
De volgende leden hebben per heden opgezegd:
Oer Soep
Ei Cel
Flabbergast
De Dalai Lama
Robert-Jan de Helicopterman
….etcetera etcetera

Inschrijving KvK wordt morgen beëindigd, wat schuldenaren niet ontslaat van hun verplichting om hun achterstallige contributie te betalen.

gravatar

Pollens! Het regent opzeggingen, zodat slechts de conclusie kan worden getrokken dat het doel van de Stichting niet meer kan worden bereikt. Het ligt daarom voor de hand dat het bestuur besluit tot ontbinding van de Stichting en dat de voorzitter hiertoe een ontbindingsvergadering opent.
Ga je gang, Truus.

gravatar

Zeg, hoezo de sigaren zijn door agent Bertus in beslag genomen? Wat een smoes. De politie krijgt weer de schuld. Het is altijd hetzelfde liedje.

gravatar

Van de toiletjuffrouw van de sociëteit van de Stichting Vrienden Van De Speld kreeg ik een aantal opzeggingen door die ik u niet wil onthouden:
Murk Ratte
Hypo Chonder
Mevr. Introduceertme Allemaal-Geenreet
Papa, the Rolling Stone
Harry Hutsefluts
Allen werden zo onpasselijk bij het idee nog langer lid te moeten blijven dat zij de toiletjuffrouw bergen werk hebben bezorgd, weliswaar goedgemaakt met een riante fooi.

gravatar

Oma, van harte gefeliciteerd met uw Erevoorzitterschap!

Zelf heb ik mijn lidmaatschap opgezegd; tevens leg ik mijn functie als penningmeester per direct neer.

Ik wens u héél veel succes met uw erebaantje, en ook met het afhandelen van de berg opzeggingen die ik van vele leden heb mogen ontvangen. Ze zijn ongeopend onderweg, hou de post in de gaten, door de brievenbus pas het niet, er zijn zakken post onderweg.

Hierbij geef ik de pijp aan Maarten, en de voorzittershamer aan u.

Vergeet u het licht niet uit te doen als u naar huis gaat?
Helaas, de 500 letterlimiet verhinderd me om nog een vrie

gravatar

Hey Haagsche Annie, het viel mij ook al op dat je teksten die je op de forumsite spuugde langer zijn dan 500 tekens.

Waarschijnlijk zal een forumlid je bij de redactie van De Speld verraden hebben. Ik verdenk Truus Naaijkens ervan, dat gekke mens e-mailt wel vaker naar de redactie om te klagen.

Ook al vind ik de redactie van De Speld nihilistische cynische lui toch kan ik hun beslissing wel begrijpen.

Regels zijn er om gehoorzaamd te worden.

Gelukkig nieuwjaar, 🙂

Corrie.

gravatar

Kijk, daar hebben we die muts van hiernaast ook weer.
Regel 1: mutsen zijn alleen gemaakt voor min 20. Als het dooit heb je er niets aan.
Opzouten dus, sufkop!

gravatar

Dat kan allemaal zo zijn, chefkokkin, maar waar bevinden zich dan al uw sterren? 1 roze en 1 bruine (dan wel gebleekte) lijken me meer dan voldoende voor een mensch van het vrouwelijk geslacht.

gravatar

Mijn broer had een zeilkano, maar het was geen kane. Wat is een kane eigenlijk?

Raar woord dat ‘eigenlijk’. Nee, het lijk van een ander, net zoiets als ‘ondertussen’ of ‘inmiddels’

Reageer
gravatar

Ik weet nog wel waar ik was toen Kane voor het eerst radioactief werd op 3FM. Ik vond het wel indrukwekkend. Het schijnt trouwens wel zo te zijn dat Noord-Korea nu een lange-afstand-Kane aan het testen is met de codenaam ‘Sweet Sugar Kane’…

Reageer
gravatar

U2 is blij met de ontmanteling van deze imitators. Zo blij zelfs, dat ze in ons land van vreugde concerten geven op 8, 9, 12 en 13 september in Amsterdam voor de sterk gereduceerde prijs van slechts € 189 p.p., uiteraard exclusief de servicekosten.

Niet eerder, want Bono wil er zeker van zijn dat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen eindelijk eens ophouden met hun erbarmelijke namaak van zijn muziek.

Reageer
gravatar

Pauleintje, als Bono echt wil dat Dinand en Dennis ophouden met de erbarmelijke namaak van zijn muziek moet hij zelf maar eerst eens ophouden met die shitmuziek van hem dan kan niemand die rotzooi nog imiteren. Niet dan?

gravatar

Opmerkelijk, bij de Paulusjuns wil blijkbaar ineens iedereen ergens voorzitter van zijn.

Joehoe Famielje!

De Van Hiernaastjes zoeken ook nog een ambitieuze voorzitter. Zij daar denkt nog lang niet aan stoppen!

gravatar

By the way: van die kliek van Paulusjes en hiernaargeestigen wil ik niet langer lid zijn. Ik zeg mijn lidmaatschap op van de Stg. Vrienden vd Speld

gravatar

Beste Paulientje,

ik zal het je nog sterker vertellen. U2 is het spionagevliegtuig dat de Verenigde Staten door Lockheed lieten ontwerpen om, op éénentwintig kilometer hoogte, in kaart te brengen wat de strategische bewegingen van Kane waren. Ergo, nu Kane ontmanteld wordt, is de U2 nu ook werkloos…

gravatar

Leuk dat je iedere keer reclame moet wegklikken hier over Marco Polo. Schijtlazerusziek wordt ik hier van :

1) Marco Polo is al lang dood
2) Heeft me al drie beeldschermen gekost
3) Ieder mag zijn eigen godsdienst aanhangen
4) Ik zoek graag m’n eigen arts uit.
5) De hond is loops.

Ik zeg ontmantelen De Speld!!!

Nu effe lekker bouten.

Reageer
gravatar

Beste I,

en gelijk heb je. Een goeie bout draaien is beter dan seks. Een maandje geen seks is wel te doen, maar probeer maar eens een maand niet te bouten…

gravatar

Van mij mogen alle Nederlandse bands, zoals Kane, die in het buitenlands zingen ontmanteld worden. Wat is er verkeerd aan zingen in je eigen moerstaal? Nederlandstalig is veel mooier en je kunt het tenminste verstaan.

De allerbeste band aller tijden is Nick & Simon. Hun kerstspecial was absolute top. Wanneer ze zouden beslissen te stoppen pleeg ik zelfmoord.

Gelukkig nieuwjaar,

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve, onuitstaanbare Corrie,

De familie en waarschijnlijk ook de meeste reageerders hopen dat die twee bruiloften-en-partijenzangers ermee ophouden.

Na jouw reactie niet op de eerste plaats om hun gekweel.

gravatar

Beste Corrie,

is het nu wel zo verstandig om iedereen op dit forum van gratis munitie te voorzien?
Ik heb begrepen dat Sick & Niemand gisteren uit elkaar gegaan zijn. Overigens is het feit dat jij geen Engels verstaat niet maatgevend voor de kwaliteit van bandjes die in het ‘buitenlands’ zingen, lijkt me.

The Kane is dead, long live the Kane…

En jij natuurlijk ook een fijne jaarwisseling gewenst!

gravatar

Hey halve zool, die zichzelf Jongengroenenbleu noemt, met je roze varkenskop en Prins Bernard op. Zo te lezen heb je ondanks je overmatig drankgebruik de kerst overleefd.

Weet je wat een grote fantasie van mij is? Dat meneer Wilders van de PVV een Nederlandstalig nummer één hit scoort. Zijn populariteit zou dan nog groter zijn!

Van de gedachte krijg ik het helemaal warm.

Gelukkig nieuwjaar,

Corrie.

gravatar

Jazeker, en dan zingt het hele land Minder, Minder, Minder! in koor, en wordt de vlag uitgehangen.

De eerste de beste Imam met humor vindt dat heel Holland ze te bruin bakt, en constateert dat in één klap het integratieprobleem opgelost.

En dat allemaal dankzij dat chocoladefontijntje van jou Corrie. Wist je dat Geert ook heel erg van chocolade houdt?

Zullen we Geert vragen om ‘m een keertje bij jou te laten dopen, wat jij? Krijg jij een kleurtje, en Geert ook, gezellig hoor!

Benny 😉

gravatar

Beste Corrie van Hiernaast,

Bij de Stichting Vrienden van De Speld zijn we weer op zoek naar nieuwe leden. Bij deze nodigen wij je uit voor het aspirant lidmaatschap voor een jaar. Je ben van harte welkom!

Met vriendelijke groet namens de S.V.v.D.S.,

De Voorzittershamer

gravatar

Lieve Corrie,

Ik vermoed dat jouw lieveling, de Geblondeerde Dwalende Profeet, niet kan zingen en zeker geen prachtige soenna’s, alhoewel hij heel veel van moslims en in het bijzonder van Marokkanen houdt. Immers waar het hart van vol is, stroomt de mond van over.

gravatar

Benny,

Heb jij het over Corrie 12 die dol is op cacaobonen en derhalve chocolademelk produceert? Die koe is niet van mij, maar van boer Geert van hiernaast.

gravatar

Beste Corrie,

die naam wordt me wel wat lang alhoewel het me opvalt dat je hem zelf al wat ingekort hebt door het woord ‘bril’ weg te laten. Het sloeg al nergens op maar nu is het daarnaast ook nog grappig.
En ja. Overleefd is misschien wat sterk uitgedrukt maar mijn vitale functies, volgens mijn IC-arts, zorgen nog steeds voor een hoopgevend gebliep.

En dat je het maar snel lekker warm mag krijgen…