‘Sodemieter op met die doorsnee troep, ik weet waar jullie wonen’

De mooiste verhalen bij de Top 2000

Zo zitten we alwéér met een brok in de keel, hier in het Top 2000-café. Maar de lijst gaat door en de lach en de traan wisselen elkaar af. Wij genieten van jullie reacties, want het zijn jullie verhalen bij de muziek die de Top 2000 zo bijzonder maken.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hoor: juist helemaal aangepast aan het gemiddelde niveau qua IQ en uitdrukkingsvaardigheid van de groep luisteraars.

gravatar

Daarom morgen, dinsdag 29 december luisteren naar de hoogste 100 uit de Snob2000 bij radiostation IndieXL van 10-19 uur. De lijst is samengesteld uit meer dan 2500 inzendingen en bevat songs die Niet in de Top2000 staan. Check indiexl.nl en snob2000.nl

Reageer
gravatar

Intekenen op fuckyoubook. Ik wil best, en breid ook uit, nieuwe goeie nummers. Maar niet op deze manier. Ik ken die nummers al!! zowat allemaal.

Corrie je zit in een heel ander level!

Je denk dat ik dronken leer, máár alles blijft hangen op je eigen niveau. Die van jou!

Schedellichten i.p.v. inslaan lijkt de enige oplossing.

gravatar

Ja. Want de meest geestdodende popdeuntjes van na de oorlog op een rijtje zetten is het meeste wat men van de Nederlandse bevolking, in gezamenlijkheid, kan en mag verwachten. Hulde.

Reageer
gravatar

Wie vraagt om deze bak met ellende? Ik niet en met mij vele anderen! Geef mij maar de top 100 van prijsstijgers! Waaronder die van de oordopjes. Tegen woordig bezoek ik concerten met geluidsstoopers in weet ik veel wat er dan gespeeld wordt! En wat ik niet ken daar heb ik geen oordeel over! Laten wij eerlijk zijn die krassende vesterkers blazen irritante geluiden een zaal in en met rookkannonnen leggen ze een scherm om de daders heen!

Reageer
gravatar

Sinds ik in het voorjaar op uitnodiging van mijn achterkleindochter eens op zo’n moderne dansfeestje ben geweest, wist ik eindelijk waarom luidsprekers luidsprekers heten en niet geluidsprekers. En ik had mijn gehoorapparaat zelfs vergeten.

gravatar

Nou dat weten we dan ook weer Oma. Dat de roze koeken zijn aangerukt, Cubanen, beschuit met muisjes, en naar een toereikende hoeveelheid Remy nog wordt gezocht in de bezemkast maakt niet zoveel uit lijkt het. Het doosje Moët & Chandon uit de achterklep, zal wel koud genoeg zijn nu…

Zit ik hier nou alleen met Oma?

gravatar

En m’n zippo lag niet bij de inductieplaat. Die zat verstopt onder een laag sigaren in het huifkarretje.
Hangt die komkommer er nou nog tegen de krokodil?

gravatar

Jamaar lieve Oma,

en wordt de bezoekers van dat soort feesten geadviseerd om oordopjes te dragen zodat ze geen gehoorapparaat nodig zullen hebben in de nabije toekomst. Heeft u dat advies vroeger in de wind geslagen of had u al een apparaat en bestaat uw voorzorg eruit om dat gewoon niet mee te nemen? Wel zo makkelijk op uw leeftijd. Beter shy with dan shy without, maar dan andersom… Volgens mij heb ik de trip van Benny te pakken…

gravatar

Ach ja, de soundtrack van zo veel levens van hoog bejaarden. Zo kan mijn oudoom op feestjes nog smakelijk vertellen over die groepsverkrachting op de sentimentele klanken van Old and Wise…

Reageer
gravatar

Even voor de duidelijkheid. Welke groepsverkrachting?

I know when there was a time that there was nothing at all… Hide and seek..

gravatar

Het was iets met ‘something blew right through her”, of ‘she blew right through something’, zoiets…

Het was in Colombia dus 3FM stelt haar nu schadeloos…

gravatar

Niks te vinden op internet brillemans…

Je helderheid laat te wensen over.
En dat zegt niks over mij maar zet je aan het denken.
Onbedoeld jezelf zijn is jezelf leren kennen.

Elkaar open helpen is alles behalve Corrie van Hiernaast.

Kutgevoel is beter als geen gevoel!

gravatar

Jeetje Benny, ben je aan de paddo’s ofzo? In die tijd hadden ze toch nog geen internet. En met mijn helderheid is al vele jaren iets mis en dat je dat nu pas opvalt, zegt wel degelijk iets over jou.
En over dat kutgevoel; natuurlijk is een kutgevoel beter dan geen gevoel. Veel beter, behalve inderdaad als het onze buurtroelie betreft…

En noem jezelf nu niet ‘ Benny aan de Paddo’s ‘ ofzo hè. Dat zou suf zijn…

gravatar

Er is overigens iets vreselijk mis met de mogelijkheid om te corrigeren. Ik was op tijd maaaar… Niets.
Wat ik wilde veranderen, was natuurlijk ‘buurttroelie’. Met twee t’s…

Trouwens; een kutgevoel is beter DAN geen gevoel…
Niet doof zijn, ontslaat je niet van het gebruik van correcte gramatica…

gravatar

De Top 2000, de lijst van andermans leven en de lijst van een radiostation waar ik vanwege de ouderdom van de luisteraars/kijkers nooit naar luister, de lijst waarvan je al weet wat er volgend jaar op 1 staat. Ik prefereer De Eindafrekening boven alles.

Reageer
gravatar

Jammer Jason, blijkbaar kwam je met enige vertraging door. Anders had ik mijn reactie waarschijnlijk anders geformuleerd. Enfin, het zat in de lucht zullen we maar zeggen…

gravatar

Dit gaat echt te ver, mensen van de Speld. Zelfs Hans Teeuwen zou zich omdraaien in het graf van Theo. Had dan liever mijn heerlijke herinneringen aan Child in Time (4), Jeanny (132), New Kid in Town (508) of Crazy Little Thing Called Love (727) genoemd!

Reageer