Musical ‘Sprookjeshutspot’ van basisschool De Vest wegens succes verlengd

Artiesten naar verwachting in 2017 naar brugklas

Eindmusical ‘De Sprookjeshutspot’ van groep 8 van basisschool De Vest in Hoogeloon is wegens succes verlengd. De musical trekt al sinds 2011 volle gymzalen.

Naar verwachting mogen de steracteurs in 2017 aan de brugklas beginnen. Andere groepen van de basisschool blijven zitten vanwege het onverwachte succes van de eindmusical. Zij zullen in 2017 alsnog overgaan naar een hogere klas.

Kim van Weten (15, boom): “Enerzijds is het natuurlijk een droom van mij om dit te mogen doen. Anderzijds is het jammer om te zien dat mijn leeftijdsgenoten al in de vierde klas zitten. Maar ja, voor dit vak moet je offers brengen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En nog even wachten tot ze hogeropgeleid zijn dan….. tja, als het in Volendam en Friesland (Meppel, Woerden, Groningen) kan moet er toch ergens iets verzonnen worden om het aantal hoogopgeleide af te remmen!
Ik ga niet kijken. Gymzalenlucht… pfff

gravatar

Ik zoek trouwens geen vest maar een juichpak voor het aankomende wk vrouwenvoetbal.
2017 lijkt ver weg maar voor je het weet zijn ze weer uitverkocht!