Treinen krijgen vuurwerkvrije coupés

Niet alle reizigers tussen strijkers en lawinepijlen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik werd laatst zelfs al aangesproken op het feit dat ik een machinist verrot schold, waar moet het heen met deze wereld als je niet eens meer mensen mag uitschelden die vrijwel niks te maken hebben met de bron van het probleem.
En nu dit? Pfft.. Wat zal het volgende zijn, dat je geen explosieven meer mee mag nemen in een trein? Zwak hoor dit, erg zwak.

Reageer
gravatar

Zo is DAT!!!!!! Geluid onder de 480 dB kan nog best als relatieve stilte worden aangemerkt. Men moet niet te rigide met zoiets willen omspringen. Daarom zou ook een enkele strijker als vrolijke verrassing tussen het siervuurwerk in de stiltecoupé geen probleem mogen zijn.