ZO herkenbaar: een schoen!

Iedereen die een voet heeft herkent dit!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom nu weer een BRUINE schoen als voorbeeld. Een DONKERBRUINE nog wel. Dan vraag je er ook wel om. En straks, als we hiér weer een brede maatschappelijke discussie over hebben, natuurlijk weer wegkijken.

Reageer
gravatar

Hee herkenbaarrkenbaar, dit is geen paar! Zie onno hoes en albert verlinde samen waren zij een paar! Wat resteert is oud en afgedaan! En kan in de openbaarheid naar de knoppen c.q toyboy gaan

Reageer
gravatar

Dit komt mij voor als een zeer zetbare schoen – er kan beduidend meer in dan in een badslipper, maar komt niet zo inhalig over als een laars. De juiste keuze voor de gegoede burgerij. Een van de betere bijdragen van De Speld, dank daarvoor.

Reageer
gravatar

En we het hebben het nog wel zo simpel mogelijk gehouden voor de niet regelmatige Speld bezoeker.
Of heeft u geen voet wellicht?

gravatar

@ Hond. Het slaat op die vervelende posts op facebook die dan 50 moljoen likes krijgen omdat mensen het herkennen. Voorbeeld: een kotsend manneke boven de wc; Iedereen die wel een ziek is geweest herkent dit.
Dat is de onderlaag van Facebook, oninteressanter of origineler dan het bericht dat Tante Sjannie net aardappels gekookt heeft.

gravatar

@ Hond. Het slaat op die vervelende posts op facebook die dan 50 moljoen likes krijgen omdat mensen het herkennen. Voorbeeld: een kotsend manneke boven de wc; Iedereen die wel een ziek is geweest herkent dit.
Dat is de onderlaag van Facebook, oninteressanter of origineler dan het bericht dat Tante Sjannie net aardappels gekookt heeft.