Studio Speld: Victor Bloemhof & Shutterstock

Studio Speld: Victor Bloemhof & Shutterstock

Els (72) heeft na 37 jaar haar Dr. Martens ingelopen

Wow! De gepensioneerde Els Snoeren (72) uit Nijmegen heeft na 37 jaar haar Dr. Martens boots ingelopen. “Ik kocht ze in 1986, ik was jong en onbezonnen, wat een tijd! Ze zaten meteen al niet lekker en dat is eigenlijk altijd zo gebleven, tot vorige week.” Na jaren en jaren rondstruinen zijn de blaren op haar hielen nu eindelijk weg.

“Tegenwoordig zijn er allemaal sokjes en dingen die je kunt kopen om je voeten te beschermen tegen die krengen”, zegt Els. “Maar dat hadden wij vroeger allemaal niet.” Het schijnt dat men nu ook vaak inlegkruisjes in de hielen van de Dr. Martens doet. Els’ kleindochter Fleur heeft net en nieuw paar gekocht: “Ik kijk er nu al naar uit die helemaal ingelopen te hebben later, ergens rond de jaren ‘60.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *