Veel kritiek op registratie borstimplantaten

In januari beginnen plastisch chirurgen met het registreren van borstimplantaten. Op die manier kan worden nagegaan wie welke implantaten heeft gekregen. Critici waarschuwen dat het systeem eenvoudig te hacken is. Stripper Alicia is bang dat straks al haar gegevens op straat komen te liggen en dat iedereen dan weet welke cupmaat ze heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Registratie is in deze tijd altijd van belang, zo weten we dat Alicia stripper is. Dat is tamelijk onschuldig. Hoewel je niet zeker weet welke mazen er zijn in de wet, stel dat zij als sekswerker actief is, en dat wij op bezoek komen niet alleen om haar borsten van dichtbij te bekijken maar op enigerlei wijze te betasten, en wij er pas achteraf achterkomen dat er sprake is van een implantaat, dan kunnen wij alsnog teruggave van belastingen vragen.

Reageer
gravatar

Nou, dat is toch handig voor Sint als hij kado’tjes gaat inkopen. Kan hij met de te ontwikkelen app snel betrouwbaar info krijgen voor (mijn) kado. Wellicht dat de vrouwen zonder implantaten zich ook willen registreren

Reageer
gravatar

Wat een flauwekul redenering van Alicia.
Iedereen heeft het recht om te weten wat voor vlees dan wel plastic men in de kuip heeft.

Reageer