Twijfel over bronnen van SGP-Kamerlid

Partij laat onderzoek doen

De SGP laat een onafhankelijke commissie onderzoek doen naar de bronnen die een van haar Kamerleden gebruikt voor zijn standpunten. Dat heeft fractievoorzitter Kees van der Staaij bekendgemaakt. Hij is er onlangs door collega-politici op gewezen dat er grote twijfels bestaan over de juistheid van de bronnen van het betreffende Kamerlid. Van der Staaij wilde niet zeggen om wie het gaat, maar volgens bronnen betreft het waarschijnlijk Elbert Dijkgraaf of Roelof Bisschop.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens de grondwet moeten kerk en staat gescheiden zijn. Waarom hebben we dan christelijke partijen? Naar mijn mening mogen ze er dus niet eens zijn.

Reageer
gravatar

Scheiding van kerk en staat houdt in dat de staat niet de religie mag opleggen aan de onderdanen. (In Nederland merkwaardig genoeg wel aan de koning!)
Daarin onderscheidt Nederland zich van o.a. Noord-Korea, China, Iran, Israel, Saoedi-Arabië. Hier mag je communistisch zijn, moslim, jood, christen, ietsist. En ook partijen op basis van die religies vormen.

gravatar

Heerlijk, zo’n voorleesuurtje. Als ik dat plaatje zo zie, dan weet ik zeker dat het hele parlement met het duimpje in de mond, en de grote ogen omhoog geheven zat te luisteren.

Reageer
gravatar

Jezus nog aan toe,

Ik weet dat jij, jouw pap en jouw broer behoorlijk vrouwonvriendelijk zijn, maar hoe jij het ook went of keert het woord commissie is niet onzijdig, maar vrouwelijk.

Kies maar een kerk uit waar jij voor straf in de hoek gaat staan.

gravatar

Hoe je je ook wendt of keert, juf. Hier kom je niet onderuit; vooruit, in de hoek en 1000 keer “Hoe je het ook wendt of keert” schrijven.

gravatar

Roelof Bisschop heeft uit het leugenachtige boek On the Origin of Species van de onbenullige antichrist Charles Darwin geciteerd, dat leven dat zich het beste aan de natuur aanpast, overleeft.

Echter de Heere heeft mij persoonlijk verzekert dat het moet zijn, dat leven dat zich het beste aan Zijn Ontwerp aanpast, zal overleven en zeker bij de armageddon, als Zijn Zoon terugkeert op aarde en de zon weer gehoorzaam rond de aarde draait.

Reageer
gravatar

Staat misschien ergens in de bijbel dat de bijbel de enige juiste bron is? Dat zou de geloofwaardigheid dan weer ten goede kunnen komen.

En wie zegt trouwens dat niet Van der Staaij zelf het betreffende Kamerlid is?