Vrouw bang om deadline van haar relatie niet te halen

Nog een week om respect en zielsverwantschap te creëren

Angela Verbeek (32) dreigt de deadline van haar relatie niet te halen. Op 15 november zou de liefde met haar vriend Coen Stevens afgerond moeten zijn, maar doordat veel relatiedoelstellingen nog niet gehaald zijn, lijkt dat een onmogelijke opgave. “We moeten nog intimiteit, respect en zielsverwantschap creëren en we hebben nog maar een week,” aldus Verbeek. “Ik ben echt bang dat het allemaal niet op tijd af komt.”

Verbeek begon haar relatie een half jaar geleden en besloot meteen dat deze uiterlijk op 15 november om 12.00 uur beëindigd zou moeten zijn: “Ik ben een echte deadlinedater. Om ware liefde tot volle wasdom te laten komen, moet je gewoon een datum prikken en je daaraan houden. Ik zie het om me heen bij vriendinnen die een relatie hebben voor onbepaalde tijd: die krijgen het dus nooit af.”

Volgens Verbeek komen zaken als lichamelijke intimiteit en persoonlijke waardering altijd weer op het laatste moment: “In mijn vorige relatie was ik op de laatste avond nog genegenheid aan het kweken, dat was echt stressen. Achteraf gezien had ik er veel eerder aan moeten beginnen. Ik heb echt onderschat hoeveel werk dat nog was. Als het gaat om rotklusjes zoals je partner vertrouwen en waarderen om wie hij is, kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen. Je moet het meteen in het begin van je relatie doen, dan heb je het maar gehad.”

Ook als er voor 15 november nog lotsverbondenheid en geborgenheid gerealiseerd worden, zal de relatie volgens Verbeek niet tot haar beste behoren: “Ze kunnen ook niet allemaal even goed zijn natuurlijk, maar het is altijd beter om het toch maar gewoon af te maken. Anders is al het werk voor niets geweest. Of Coen er ook zo over denkt, weet ik niet. Ik ga hem morgen over de deadline vertellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zit je dan met die vreemde waar je de eerste dag heen gaat weer aan een nieuwe deadline, of is die vreemde nog een andere relatie waarbij je ook nog een deadline loopt?

gravatar

Heer Borstendokter/Celblok DD,
Het spijt mij voor het geleverde kritiek op uw werk, ondanks dat de verhouding nou eenmaal niet erg super was, zagen ze er wel echt uit. Bij wie moet ik de kritiek m.b.t. de tepels richten? Of is dit ook zo door uw werk gekomen?

gravatar

En wat doet de politiek, helemaal niets!!! Ik eis een parlementaire enquete, bij voorkeur geleid door de heer Samson: die heeft verstand van deze materie. Het niet halen van deadlines komt ongetwijfeld voort uit een nogal gebrekkig aanbestedingstraject door de mevrouw in kwestie. Schande! Dit heeft ongetwijfeld veel geld gekost uit de zak van de hardwerkende Nederlander: de heer Stevens!

Reageer
gravatar

Wanneer je niet zo geïnteresseerd bent in dat onzin gedoe zoals intimiteit, respect en zielsverwantschap creëren maar meer van de lichamelijke intimiteit en persoonlijke waardering bent, dan kun je je beter aanmelden bij Tinder of zoals in mijn geval bij Second Love.

Er gaat niet veel tijd in zitten en in een paar uurtjes heb je beide doelen bereikt.

Lekker efficiënt.

Corrie.

Reageer
gravatar

Met zo’n profiel-foto als jij gaat er inderdaad niet veel tijd in zitten, Corrie!

Wat was de laatste keer dat een vent zich aan je vleesgrot heeft gewaagd?

gravatar

Jeetje Sandra wat een venijnig taalgebruik.

Kijk eens naar je eigen profielfoto, je ziet er uit als een kerel.

Mijn verwachting was dat we misschien wel kennissen van elkaar kunnen zijn. Voor mij hoeft dat niet meer.

Je bent mij te ordinair.

Corrie.

gravatar

De meeste vrouwen weten het al; de kracht ligt hem in de tussentijdse reflecties en evaluaties. Het steeds herhalen en opnieuw formuleren van doelstellingen en leerpunten voor de partner. Angela blijbkaar niet; waar blijft die intrisieke dwang naar controle?

Reageer
gravatar

Reflecties, evaluaties, herhalen, opnieuw formuleren en leerpunten… dat zijn een hoop synoniemen voor ‘zagen’ zoals onze zuiderburen dat liefkozend noemen.

gravatar

“Volgens Verbeek komen zaken als lichamelijke intimiteit en persoonlijke waardering altijd weer op het laatste moment”

Gaat dus wel goedkomen, hoor. Van Coen Stevens is bekend dat je maar enkele minuten nodig hebt om de ‘lichamelijke intimiteit’ af te ronden.
En persoonlijke waardering is ook zo’n kreet wat je in dit soort projecten terug ziet keren, maar een meetbare eis wordt nooit gespecificeerd!

gravatar

Waarom moet ik dat nu weer uit de krant halen?

gravatar

Ach Coen, zie het als een relatietest. Als je hier doorheen komt mag je er nog een week bovenop voordat je op de keien gezet wordt.

Tegelijk heb je een paar dagen extra om je volgende s̶c̶h̶a̶r̶r̶e̶l̶ relatie te vinden.