Verhoogde bijtelling van 25% op naheffing van € 642 miljoen in box 3 vanaf derde kwartaal 2016 100% aftrekbaar

Plan stuit op onbegrip

Het plan om de verhoogde bijtelling van 25% op de naheffing van € 642 miljoen in box 3 vanaf het derde kwartaal van 2016 100% aftrekbaar te maken, stuit op veel onbegrip. SP-leider Emile Roemer zegt er ‘niets van te begrijpen’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Krijg ik die 642 miljoen dan in 10 termijnen of contant op mijn rekening overgemaakt?
En kan ik mijn rekeningnummer whatsappen ipv doorbellen? Met de blauwe finkjes is het voor mij duidelijker dat jullie het gehoord hebben. In afwachting van uw reactie verblijf ik

Reageer
gravatar

Ik ben het hier tamelijk een beetje niet mee oneens, maar als dat invloed heeft op mijn populariteit. Dan heb ik natuurlijk niks gezegd.

Reageer
gravatar

Ik zou eerder kiezen voor 33,7593%. Daarbij denk ik dat deze naheffing in het vervolg beter van tevoren kan worden betaald met een significantieniveau van 48,63% met een standaardafwijking van 3,5 en een gradiëntverschil van max. 83 tot 61. Lijkt me logisch, iedereen die dit niet met me eens is is een dombo! nanananana

Reageer
gravatar

Uhm, ik ben het met je eens. Op je laatste zin anders dan nanananana na dan. We leven in een vrij land dus laat me aub zelf mijn mening bepalen ok?

ps: Het moet 48,36% zijn.

gravatar

Klassieke fout! mocht het 33.7938% zijn, rekening houdend met een percentage van 48,36% dan krijg je weliswaar een gradiëntverschil van 63,3 maar je hebt geen rekening gehouden met de zwartepietendiscussie. In dat geval heb je natuurlijk wel gelijk. Maar dat is logisch. bababababa!

gravatar

Ben ik het eigenlijk wel mee eens. Box 1 en box 2 gingen er procentueel al op vooruit. Zeker als je ziet dat die door bijna iedereen wordt ingevuld. Maar voor een ieder die ook box 3 moet invullen zit er niet veel extras in. Het is niet sociaal om die groep uit te sluiten.

Reageer
gravatar

En kan ik dan mijn stu-fi van de lening op mijn lease-auto aftrekken als ik twee katten neem en een cavia ter compensaite? Of is een tapir dan voordeliger als ik overweeg een monstertruck te leasen?