Brief van de week: Emile (52)


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Beste heer Samsom,

Ik kan u bij deze melden dat uw brief wel degelijk bij ons is aangekomen en gelezen. Wij waren echter van mening dat er te veel onzin in uw brief stond. Om deze reden zal uw brief dan ook niet worden geplaatst in ons vrolijk weekblad.

Groeten

gravatar

Hey Donald,

Dagobert is niet zo rijk als je denkt hoor. Het geld lijkt dan wel van hem te zijn, maar het is toch allemaal van mij. Alleen is dat nog niet bekend gemaakt bij… oh oeps. Nou ja, ik spreek je later weer als ik je kom vernederen door jouw pech en ik alles weer ga winnen, want die kans zit er dik in!

Groetjes,
Guus Geluk

• Reageer
gravatar

Als ik geen geld nodig heb om te hoeven leven, laat jij me dan met rust? Of kom je dan toch via een omweg belasting bij me innen onder dreiging van een geweer zodat ik toch gedwongen wordt geld te verdienen om een waardig bestaan te hebben? Dat betekend dan dus dat ik verplicht wordt munten te poetsen om geld te verdienen wat ik helemaal niet wil hebben. Dat geld wat je weer bij me op komt halen via een omweg. Dus zijn je muntjes gratis gepoetst.

gravatar

Donald Duck, de man van 1200 ambachten, 1300 ongelukken, valt hier zwaar door de mand. De nalatenschap van Walt Disney is blijkbaar zo groot dat de volledige Duck-dynasty in rijkdom kan leven. Dat moet ook wel, hoe kun je anders een auto van 75 jaar oud als dagelijks vervoer gebruiken, dat is toch onbetaalbaar.

• Reageer