Zetter Telegraaf nog niet gewend aan nieuw formaat


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer het nieuwe formaat glijdt niet meer zo soepel door door de gleuf van mijn brievenbus! De harige borstels slijten vreselijk hard! Zo graaft de telegraaf zijn eigen graf! Zonde ik vind die glijgleuventeksten nu net zo spannend!

Reageer
gravatar

Ingrid, no sweat, brievenbussen passen zich in de regel aan, aan de dikte van ingevoerde dag- en weekbladen. Mijn brievenbus is uiteindelijk gewend geraakt aan zelfs de Dikke Wehkamp. Aanvankelijk gaf dat nogal wat Ach- en Wehkramp, maar uiteindelijk kon die er ook pijnloos door, zeker toen ik wat lubricatie aanbracht. Is het een idee jouw harige borstels te verwijderen en te vervangen door een uitschuifbare postzak? Maar de chocoladeletters van De Telegraaf zullen altijd wel pijn blijven doen, zeker rond Sinterklaas en die zwarte van Piet.

gravatar

Toch zit er al verbetering in. Kijk eens naar het stukje over Hiddink! Als dat met de beroemde sjekladeletters zou zijn gezet, had er ongetwijfeld zoiets gestaan als ‘Hiddink verdient meer’ (Dat zou natuurlijk een heel rare kop zijn geweest)

Reageer
gravatar

Je bent zelf transgeniaal, met je stomme vijgenblad en die truttige vriendin van je, ik kan eve niet op haar naam komen.