Telegraaf teleurgesteld over mislopen Nobelprijs

Nobelcomité negeert tabloidformaat

De Nobelprijs voor de Vrede gaat niet naar de Telegraaf. Hoofdredacteur Sjuul Paradijs is teleurgesteld: “We hebben het Nobelcomité maanden geleden al laten weten dat we zouden overstappen op tabloidformaat. Ze hadden kunnen weten dat we de wereld daarmee voorgoed zouden veranderen. Het is me een raadsel waarom men dat genegeerd heeft. Begrijp me goed, ik vind Malala een schat van een meid, maar het is niet zo dat ze deze week overgestapt is op tabloid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Malala is ook geen kat om zonder handschoenen aan te gaan pakken. Dat wijf is erger dan heel de Taliban bijeen. Als ze zichzelf beter zou geedukeerd hebben, dan zou ze er zo scheef niet bijstaan hebben me dunkt.

Reageer
gravatar

Klikte per ongeluk op je reactie Gebelgde Belg. Weet niet hoe ik het weg moet halen, maar wil zeker niet geasocieerd worden met jouw reactie. Dat het even duidelijk is!

gravatar

Ik ben zo blij dat Angel, De Vries, Priet Tuttelaer en Hans Mulder te dom zijn om satire te begrijpen. Dat maakt dit platform zo heerlijk. De dommeren vallen als rotte appels door een slechte mand. Met gaten.

En verder ben ik het oneens.

Reageer
gravatar

Oh.
Jij bent slim zeg.
Het is satire! Dat hadden ze ook wel even kunnen vermelden!
Ik voel me nu toch wel een beetje belazerd. Dus de Telegraaf wil helemaal niet echt de nobelprijs winnen. Verwarrend!

Wie geeft dat even door aan het comité?

gravatar

Die zit nu op een moordcursus in Argentinië, daarom horen we even niets van hem. Binnenkort, als er na de wederopbouw weer wat te vernielen valt, zal hij zich weer ten volle inzetten om de vrede met geweld te verspreiden.

gravatar

Ben blij dat de Telegraaf de Nobelprijs niet gekregen heeft.
Die Hollanders denken dat ze alles maar kunnen krijgen met hun grote mond. De arrogantie zit hun in het bloed, zeker die Paradijs, en ze zijn nog verkeert geweest in de Oorlog. Wat denk hij wel, dat hij God is ?

Reageer
gravatar

Ach het is best handig dat de telegraaf nu zonder te vouwen in een kattenbak past maar om daar nu de nobelprijs voor vrede voor te verwachten is wel een beetje overdreven.

Reageer
gravatar

Ach Corrie, dat doe ik helemaal niet maar op een of andere manier vind mijn kat het heel prettig als er eentje in de kattenbak ligt. Ik weet ook niet waarom.

gravatar

Het beste kan de Telegraaf proberen of het wel lukt met half tabloidformaat en als dat niet helpt een kwart. Met de grootte van een postzegel moet toch zeker kunnen worden gescoord.

Reageer
gravatar

Malala zet zich op een heel goede manier in voor onderwijs voor meisjes en dat is in Afghanistan hard nodig willen we over 10 jaar niet allemaal dood gaan van honger en armoede door overbevolking. Hoe meer meisjes naar school kunnen hoe minder kindhuwelijken en dus minder baby’s. Alleen hoop ik niet dat het het Nobelcomite zich hierachter gaat verschuilen. Meisjes moeten na hun scholing wel in leuke banen terecht kunnen komen. School moet niet bedoeld zijn om kookrecepten te kunnen lezen.

gravatar

Precies op het moment dat dit allemaal gebeurd is het zo dat alle andere moderne kranten weer zullen teruggrijpen op het oude (grotere) formaat, zodat men ook groter nieuws zal brengen.
Gegarandeerd dat er dan een nobelprijs richting een Nederlandse krant zal komen. In een conservatieve wereld moet toch iets te winnen zijn!

Reageer
gravatar

Zoals altijd heeft de Telegraaf gelijk. Nu gaven ze de prijs aan dat mismaakte afghaanse of pakistaanse over het paard getilde wicht dat nog nooit wat gepresteerd heeft. Wat is het leven toch oneerlijk!

Reageer
gravatar

Priet: makkelijk scoren als anonymus. Niet een beetje, maar een heleboel LAF. Dat maakt jou nog lelijker dan jouw beschrijving van Malala.

gravatar

Oh, heet dat over het paard getilde kletspraat verkopende en veel teveel ruimte krijgende geval Malala? Ze zal véél aan de vrede bijdragen! Net zoiets als Obama een paar jaar terug. De Nobelprijs wordt met het jaar ongeloofwaardiger, het lijkt wel politiek!