42% vindt ‘de kou in deze tijd van het jaar’ ergste probleem

Het feit dat het te koud is voor de tijd van het jaar is het ergste wat er momenteel in de wereld aan de hand is. Dat vindt 42% van de Nederlanders die meededen aan een volstrekt suggestief onderzoek op speld.nl. Ook de hoeveelheid regen, de harde wind en het gebrek aan zon worden vaak genoemd. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dan nog keihard beweren dat de enquêtes van De Speld volstrekt anoniem verwerkt worden. Ja hoor: bijna de helft van iedereen die heeft meegedaan aan de enquête hier rechts van mij (Wat vindt u momenteel het ergste wat er in de wereld aan de hand is), heeft gestemd op punt 3: “Het is te koud voor de tijd van het jaar”. Een score vergelijkbaar met IQ-testen onder De Tele?”graag!”-lezers. Verhouden Telegraag-lezers en Speldjunkies zich nu als primitieve troglodieten versus tamme idioten? Voer voor cultureel antropologen.

Reageer
gravatar

Maar Outsider, een gemiddelde holbewoner snapt toch niet wat een “troglodiet” is (ik heb het ook moeten googelen).

gravatar

Ik vond de keuzemogelijkheden echt belachelijk, er zijn wel belangrijkere dingen in de wereld dan kou, veel regen, harde wind en weinig zon! Denk bijvoorbeeld ook eens aan die treinen die nooit op tijd rijden, daar staat blijkbaar niemand bij stil.

Reageer