Albanië treedt toe tot de Schijf van Vijf

Albanië treedt toe tot de Schijf van Vijf. De permanente leden van de Schijf van Vijf hebben woensdag unaniem ingestemd met het lidmaatschap. Op 1 januari 2015 zal het land officieel toetreden tot de Schijf. Nederlanders wordt geadviseerd om gevarieerd te eten en ook eens aan Albanië te denken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de keuze voor dit onderwerp neemt de re(d)actie subtiel en indirect wraak op het burgerinitiatief van de harde kern van de Vrienden van … het is eerder een provocatie dan een propositie waar slechts de creativiteit van de afzonderlijke leden nog iets mee kan, de redactie heeft zich hier duidelijk met een Jantje van Leiden van afgemaakt. Ik constateer een impliciete verharding der standpunten en verdere asfaltering der loopgraven.

Reageer
gravatar

Wat een ongenuanceerd artikel. Hoe kan Albanië nou toetreden tot de schijf van vijf? Wat is er gebeurt met de eerdere vijf schijven? Zijn de eerste vijf teruggebracht naar vier? Of is Albanië evenredig verdeeld over de oude vijf? Of juist onevenredig?

Al met al een onduidelijk artikel over een onduidelijk onderwerp.

Met wat extra onderzoek waren bovenstaande vragen u bespaard gebleven…

Reageer