Horoscoop zomer 2014

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kunt u deze maand (of wellicht het komende halfjaar, het hangt een beetje van hoe de sterren op de redactie staan) zonder problemen aan – kennis is macht.

Waterman: U bent al een tijdje ergens naar op zoek. Het ligt in de onderste la.

Vissen: U heeft de afgelopen vier jaar zonder noemenswaardig succes geprobeerd een Angorakonijnenfokkerij op te zetten in Tilburg. Fantastisch nieuws: de sterren staan gunstig voor een dergelijke onderneming. Gek genoeg staan ze ook gunstig voor Angorakonijnen, maar die galactische inconsistentie is niet uw probleem.

Ram: Uw vriendin verdwijnt spoorloos bij een Frans benzinestation. U bent hier kapot van en gaat op onderzoek uit. Ene Raymond Lemorne neemt contact met u op. Hij wil praten, mits u bereid bent hetzelfde te ondergaan als je vriendin. Lemorne neemt u mee naar het benzinestation waar hij u een slaapmiddel geeft. Terwijl jullie wachten tot het middel begint te werken, legt hij uit hoe hij uw vriendin heeft meegelokt en met chloroform heeft bedwelmd. U valt in slaap en wordt wakker in een doodskist. U ondergaat hetzelfde lot als uw vriendin.

Stier: Uw afscheid als lid van de kascommissie valt u zwaar. U heeft zich de afgelopen drie jaar met hart en ziel ingezet. U probeert te bedenken wat u nu met die ene middag in januari zult gaan doen, maar op dit moment bent u daar eigenlijk nog te emotioneel voor.

Tweeling: U wordt doodziek van die teringheg van uw buurman. Nadat u hem gesnoeid heeft, scheldt die kankerlijer uw vrouw uit. U besluit het samen netjes op te lossen bij de NCRV.

Zeekomkommer: U vraagt zich niet geheel ten onrechte af wat u hier te zoeken heeft.

Kreeft: U snijdt uien in kwart ringen, pelt en perst knoflook en fruit deze beide in wat olie. U doet er tijdens het fruiten sambal en tijm bij. Daarna voegt u Goela Djawa en ketjap toe en roert het geheel nog eens goed door. Tot slot voegt u bouillon en witte wijn toe en laat het geheel een uurtje trekken.

Leeuw: Sterk, katachtig roofdier: iem. voor de leeuwen gooien, onvoorbereid iets moeilijks laten doen.

Maagd: Jupiter staat deze maand in uw oog. Dat betekent helemaal niets, maar kan wel lastig zijn.

Weegschaal: Uw petitie om een stemknop van de meest betrouwbare nieuwssite te laten verwijderen en het blokje met de meest recente reacties juist terug te krijgen, loopt op niets uit.

Schorpioen: Uw mobiele telefoonabonnement loopt binnenkort af. U stelt zelf uw nieuwe abonnement samen, en kiest er een nieuw toestel bij. Natuurlijk blijft u na het verlengen gewoon bellen met uw huidige nummer.

Boogschutter: De komende tijd houdt u zich op in het riet, waar u zoekt naar amfibieën en vissen. Als u zich bespied waant, blijft u roerloos staan met uw snavel recht naar boven wijzend. Op deze manier bent u nagenoeg onzichtbaar tussen het riet. U vertoont de meeste activiteit rond zonsopkomst en -ondergang.

Steenbok: Uw briljante voorspelling dat Iran wereldkampioen voetbal wordt, levert u weliswaar heel veel geld, maar ook een bezoekje van de CIA op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor alle zeekomkommers: Als je op 22 juni tussen 0u00 en 01u00 geboren bent. (‘t blijft anders altijd gokken of de kosmos nou ook aan zomertijd doet, of niet)

PS Ik ben nu al boos over de heg die mijn buurman op zijn balkon gaat planten en verheug me erop mijn toekomstige vrouw te ontmoeten. Ik zit aan trouwdatum 20 september te denken, anders gaat het me allemaal wel iets te snel. Dat die nare man om zo’n stomme heg m’n toekomstige vrouw op haar trouwdag moet uitschelden is een gotspe.

Reageer
gravatar

Na enige tijd van verbolgen zwijgen en de rijkelijke inname van Hypochondrium D60 gecombineerd met de spirituale ondersteuning van B. Okma meen ik te mogen zeggen dat M’beldodugu het meestal wel bij het rechte eind heeft bij haar horoscopische duidingen. Het is voornamelijk Shanya (en niet de sterren) welke verwarrend roet in het eten doet belanden, daar waar dit roet normaal de Zwarte Pieten bakkes zou sieren.
In den duimen discussie wens ik mij, vanuit voornoemde verbolgenheid, niet meer te mengen aangezien ik steeds weer mag waarnemen dat juist de duimpjes tegenstanders de meeste duimpjes verkrijgen van het publiekelijk internet schavot.
De duim (pollex in het Latijn), LET WEL: Pollex roept zogenaamde pollex allergieën op, in de volksmond geduimde hooikoorts.
Voor sommige mensen is zelfs de aanblik van een blauwe duim aanleiding tot een kwalijke aanval, zeker als men een blauwtje loopt (de benedenwaarts gerichte duim).
Hier is spraken van de “Pollex caerulea disorder”, een gevaar, met name voor toetsenborden en beeldschermen plus andere losliggende voorwerpen.
Moge de duimen discussie eindelijk haar hoogtepunt bereikt hebben en de hieraan deelnemende, de hieruit voortvloeiende bevrediging genieten.

Reageer
gravatar

Hm, ik had u altijd ingeschat als en strijder tegen de vervlakking; moet die inschatting herzien worden? Er valt zelfs enige demonisering te ontwaren: ‘schavot en tegenstanders’ zijn toch geen termen getuigend van inhoudelijkheid?

En wat ik in commissie al beweerde: het duimgebruik werd in het verleden -toen het pas was uitgevonden- precies andersom gebruikt. Alle reden dus om het in ieder geval hier te laten verdwijnen: al te veel historische misverstanden worden omhelsd met alle kwalijke en schadelijke gevolgen van dien.

Vervelend van uw duim, dat wel. Dropje er op en zuigen maar; het wil nog wel eens soelaas bieden.

gravatar

Beste Jeettje,
Dank voor het duimdrop advies, waardevol en gewaardeerd!
Ten aanzien van het verschijnsel duim, telkenmale als ik ook maar “iets” van mijn afgestompt gedachtegoed aan het internet toevertrouw geeft dit mij een gevoel van: “Ave Caesar, morituri te salutant”.
In spreekwoordelijke en gevoelsmatige zin heb ik de arena vervangen door het, meer nieuwetijdse, schavot.
Gaarne vervang ik het woord “tegenstanders” door “opponenten”, maar dit uitsluitend om U tegemoet te komen.
Wens U een gezonde en zonnige dag toe in Rotjeknor, behalve als U dient te arbeiden natuurlijk.

gravatar

Over mijn sterrenbeeld VARKEN , staat er weeral geen zin of onzin, zelfs geen recept. Er zijn nochtans varkens genoeg in de wereld, met en zonder krulletje. Waarom zit ik deze discriminerende horoscoop nog te lezen ? Waarom leest iemand deze reactie ? Zal het Pinkstervuur verheldering brengen ? Zo neen of zo ja, wij knorren sowieso.

Reageer
gravatar

Inderdaad, wat een vragen.. en antwoorden zijn er niet of mondjesmaat.

Elders heb ik de horoscoop voor het sterrenbeeld Varken gelezen. Als ik me goed herinner:

U gaat dit jaar nog een reis maken, of emigreren zelfs. Pigs can fly, zie de illustratie die het bewijs levert.
Een waarschuwing: pas op met het bedienen van zware machines; liever niet autorijden.

Het Pinkstervuur zal branden zoals alleen een Pinkstervuur dat kan maar van enige verheldering in welke kwestie dan ook is helaas geen sprake.
Let op uw portemonnee, teveel portemonnees lijden aan de gevolgen van affectieve verwaarlozing.
Laat die pinpas gewoon eens een dagje thuis!

Waarom iemand dit zit te lezen is me een raadsel. Als ik voor mezelf spreek: ik verveel me gewoon en zit ondertussen te eten, tv te kijken en te lezen.
Kantklossen stond me opeens zó tegen… dat moet je doseren anders gaat de lol er snel af.

http://embodyheart.org/wp-content/uploads/2013/06/pigsfly.jpg

gravatar

De sterren bij u hangen scheef en uitkomst zit er daardoor een kwart naast.
Behalve dan voor R2D2, daar is iets anders mee.

Reageer
gravatar

Ik voel mij vrij ongemakkelijk bij die voorspelling voor schorpioen.
Mijn gsm is gestolen dus ik ga er een nieuwe kopen en binnen een maand kom ik terug van mijn buitenlandse stage dus moet ik inderdaad ook een nieuw abonnement aangaan, uiteraard met mijn oude nummer (wat een gedoe ook, iedereen vertellen dat je een nieuw nummer hebt).

Reageer
gravatar

Lieve schatten,

De familienerd vertelde mij gisteren dat de mooiste plaatjes naast de reacties de meeste stemmen krijgen. Hij heeft dat statistisch uitgezocht, want dat doet de lieverd graag. Daarom ben ik naar de kapper gehold om mij te laten blonderen. (Niet vanwege Gekke Geert, hoor!)

Nu wil ik jullie vragen of jullie mijn nieuwe coupe mooier vinden dan mijn vorige. Ik stel voor dat je ja antwoordt door op het knopje hieronder te drukken. Gelukkig is er geen nee-knopje, want ik duld geen nee als antwoord.

Reageer
gravatar

Zet jezelf toch niet als een stuk vlees ten toon. Tot hoever ga je? Laat je binnenkort je brazilian wax zien?

Hoe doe je dat trouwens? Een fotootje plaatsen?

gravatar

Plien, leuk hoor, staat je goed!
Leuker zelfs, weer eens wat anders maar ach meid, jij kan eigenlijk alles hebben.. Like!

Even een verzoekje: Corrie van hiernaast, jeweetwel, wil hier een foto plaatsen van haar vlees.
Zit niemand op te wachten; hoe dat werkt een foto plaatsen weet ze niet.

Nadat ze eerst aankondigt hoe stom een foto plaatsen eigenlijk is…
Echt, net haar blonde held Geert, die lult ook maar wat en veranderd om de 30 seconden van gedachte.

Ik wil haar vlees niet zien, zullen we lekker niks uitleggen? Ze plempt haar foto’s maar op FB, op de pagina van Slagerij van Kampen vinjeooknie?

Liefs, Annie (niet van hiernaast)

ps alle duimpjes die Corrie heeft mogen ontvangen, nooit meer dan 1 heeft ze zichzelf gegeven, teleurgesteld dat ze van de lezers geen duimpjes kreeg… sad but true…

gravatar

Lieve Annie,

Ik zie jou een miljard maal of zo liever zonder kleding dan dat mens Van Hiernaast in haar beste zondagse kwezeljurk.

gravatar

Corrie,

Mag dat van de dominee, Brazilian Wax?

Ik wil mijn Brazilian Wax best laten zien, kijk maar eens hier.

Je vraagt mij hoe jij jouw tronie kunt plaatsen. Het antwoord wil ik echter mijn mede-abonnees niet aandoen en dat wil de redactie al evenmin.

gravatar

Nondedju! Net zoals meneer Wilders van de PVV wordt ik gedemoniseerd. Waarom mag die blonde snol wel met haar tronie op de site en ikke niet? Ze gaat nu al zover dat ze namens de jongens en meisje van de redactie beslist dat mijn foto er niet op mag. Hey redactie, laat je niet beïnvloeden door je derde beentje.

Oké, dat de incest familie Paulussen mij niet mag en niet wilt zien kan ik begrijpen. Het zal een tijd geleden voor ze zijn dat ze worden aangesproken op de algemene fatsoensnormen zoals ze hier in Nederland gelden.

Maar de Speld staat voor betrouwbaar nieuws en bij nieuws hoort tegenwoordig een fotootje. Dus ik eis dat mijn foto er ook op mag. De mensen kunnen dan zien hoe fatsoen er uit ziet.

gravatar

Kijk eens aan, de troel die beweert naast alle abonnees te wonen (!), noemt mij een snol. Laat Corrie Tokkie, want zo heet ze echt, maar eens naar zichzelf kijken.

Ze beweert zelfs dat in mijn familie incest voorkomt. Dat is waar, maar het betreft slechts één faux pas van een aangetrouwde oom. Dat kan en mag men niet mijn hele familie op aanzien.

Ik schreef dat de redactie het plaatsen van pasfoto’s evenmin de mede-abonnees wil aandoen. Dat is voor langjarige abonnees duidelijk, immers de weg naar Gravatar.com wordt al geruime tijd niet meer aangegeven.

gravatar

Plien, nu ik de foto van Corrie heb gezien – met dank aan Trendvolger – (stuurt ze je meer verleidelijke kiekjes of alleen portretjes? giecheldegiechel proest haha) snap ik haar jaloerse gekat wel.

Ze is zelfs vergeleken met haar natte droomman Geert, haar blonde Viking in een lekke roeiboot een oerlelijk wijf, een Tokkie, Flodder, Laaf, WC-sprayhouder en ze kijkt tamelijk wazig, waarschijnlijk door het vele gebruik van medicijnen die eindigen op ‘pam’ in combinatie met veel drank en sigaretten.

Knap je niet van op, ga je rare dingen denken en – net als Geert weer – denken dat je alles kunt zeggen wat er in je Aterlingenhoofd boven komt borrelen.
Bostrol, mag ook. Kobold… mwah, ja kan wel.

Als er hier iemand een blonde snol is heet ze Corrie en is ze zelf niet in staat een fotootje op het scherm te krijgen.
Een geluk bij een ongeluk; 1 blik was genoeg wat mij betreft, wat jij Plien?

Ze is jaloers op jouw jeugd en de hechte familieband.
Dat merk ik aan dat zeuren over dat kleine beetje incest.. terwijl iedereen weet dat dát nou juist in de beste families voorkomt.

Hoewel, als je aan de gang blijft krijg je wel mensen zoals Corrie op den duur. Dat is wel een puntje van aandacht.

Zou ze nu op Google Maps de weg naar Gravatar aan het zoeken zijn?
Ze is er stom genoeg voor, de geblondeerde snol met haar mislukte doe-het-thuis-zwemvast-permanentje van de Action-reclame.
Bah!!

gravatar

Maar, met een -met wasmiddel voor witte was gewassen- Roy Donders Juichpak aan. Wat een geluksvogel zeg, die Corrie. Zij wel.

gravatar

Wow, Plien! Attenooie wijffie, kek zeg! Helemaal klaar voor de zomer, ja toch, nie dan?

Oh, en @Annie: hij staat d’r onder hoor, mijn krabbel, bedoelt ik. Beetje laat, dat wel natuurlijk, maar toch..

Oh, en laat die stoepslet van hiernaast maar kletsen hoor…

gravatar

Bedankt jongens en meisjes van de redactie. Als spiritueel ingestelde vrouw is dit een artikel waarvan ik smul. Mijn beloning voor dit vrouwvriendelijke artikel is dat ik iedereen een duimpje heb gegeven.

Reageer
gravatar

Beste abonnees,

Ondanks dat volgens Shanya en M’beldodugu het verleden een raadsel is, durft ik haast te wedden dat verreweg de meeste Watermannen zijn geboren tussen 20 januari en 20 februari.

Om dat te verifiëren heeft de redactie hieronder een speciaal knopje gemaakt, waarop u moet drukken als u Waterman bent en inderdaad bent geboren. Ook uw sterrenbeeld vóór uw reïncarnaties mag u meerekenen.

Reageer
gravatar

-Nagekomen post-
Tapir: U verschijnt te pas en te onpas in artikelen en steekt overal uw grote neus in. Dat vinden de huis-sterrewichelaars zo irritant dat u verder genegeerd wordt. Gelukkig is er nog een externe astropoloog die een stukje voor u schrijft. Het is aan te raden om voortaan grotere zakdoeken te kopen. Bij de Bijenkorf 3 voor €19,95.

Reageer
gravatar

Nooit geweten dat Haagsche Annie Weegschaal is.

Die plusjes hebben overigens groot succes. Ten bewijze wijs ik op de recordhouder tot nog toe en waarschijnlijk ook in de toekomst met uiteraard een heel intelligente, vermakelijke en toch zeer goed leesbare reactie, dat gekenmerkt wordt door slechts één scheldwoord en door zuinig gebruik van hoofdletters en alinea ‘s.

Ondanks dat hij een tijdelijke passant is en zijn gezicht niet vertoont, haalde hij maar liefst 115 bonuspunten. Lees hier de prijswinnende reactie van Lievekoekje.

Quod est demonstrandum

p.s.
Ik neem aan dat de redactie reeds contact heeft opgenomen met Guinness voor opname van het geweldige record in zijn fameuze boek.

Reageer
gravatar

Wist ik ook niet Nerd, zo zie je maar dat de Speld er soms gewoon vierkant naast zit.
Bij navraag bleek ik Maagd te zijn.

Van Jupiter heb ik ook geen last; wel lag dat ding inderdaad al die tijd in de onderste la; van de keukenkast met Nutteloze Apparaten.

Kan ik weer verse maken, toch wel handig en enigszins nuttig dus (het ding) maar verder klopt er weinig van die horoscoop.

En Lievekoekje met 115 bonuspunten als het er ondertussen niet al meer zijn, daar klopt ook geen donder van.

gravatar

Ik heb je link even teruggekeken en zag ook dat er flinkt tekeer werd gegaan in dat bericht. Ik snap best dat je die opgestoken vingers wil laten zien, waren dat middelvingers ook?
En de neerwaardse middelvingers maar achterwege gelaten?……

Kom op zeg, wie neem je nu in de maling…

De zomer horoscoop is ook maar uit die opgestoken duim van jouw (jullie) gezogen.

Niet meer doen dus!!!!!

Snap dan dat jouw en jouw ook dat die duimpjes zijn om op te zuigen of ergens te steken maar niet om te laten blijken dat de één meer betekend als de ander.

Teken als jouw het snapt hier zelf en maak er een einde aan.

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Kinderachtig gedoe.. pfffffff (en ik ben niet lek)

Groetjes aan iederéén,

Benny Doof

gravatar

Ik wou dat Johanna ter Steege mijn vriendin was…. Daar heb ik wel wat voor over, ook in zomer 2014, na de wat lastige zomer van 1988.

een Ram

Reageer
gravatar

Nee maar, een teken van leven! Niet alleen de NSA leest mee, ook de redactie!

Aangezien vanwege deze horoscoop precies het omgekeerde gebeurt dan voorspeld, kunnen wij deze reactie -onder Weegschaal- met vreugde omhelzen. Vermits de ganse redactie onder Weegschaal valt, maar betrouwbaar als De Speld zijnde, nemen wij dat voetstoots aan.

Overigens moet Kreeft nog wel een ruime lepel palmsuiker toevoegen, anders is het niet te vreten.

Reageer
gravatar

Maar goed dat ik Maagd ben; anders was die petitie voor niets geweest!

Nu snel de zon in voor Jupiter weer roet in het eten komt gooien.

@Zaalmeester: ik heb uw bezwaren gelezen en zodra de zon uit mijn ogen is verdwenen zal ik uw vraag zonder grappen en serieus beantwoorden; het was tenslotte een goeie vraag en die moet je m.i. altijd zorgvuldig en correct beantwoorden.

Wordt vervolgd!

Liefs,
Annie

gravatar

Tjonge lieve Annie,

Ik zou die negatieve reactie van Jeettje tegen Zaalmeester over jou niet pikken, al probeert hij dat omfloerst te doen in het Engels. Er zijn enkele abonnees die die taal kunnen lezen!

gravatar

Jeettje zie #9. en ook voor wie het wil horen.

Ik heb geen heg dus kan schelden naar m’n buren wat ik wil daarover. Niet hoog of laag, die liegusterheg, of watvoor heg dan ook, is er gewoon niet.

Ik ga niet aan de betrouwbaarheid van de Speld twijfelen. Alleen aan het feit dat de Speld niet geloofd dat ze denken te bestaan, zonder onze reakties dus.!

“De Speld” leeft dus met al de reakties van ons allemaal.
Daarom moeten ze daar ook wel rekening mee houden en niet denken ons ergens links of rechts te laten liggen (dat laat ik in het midden).

Zonder jullie allemaal is “De Speld” dus niets anders als een bericht zonder wederwoord.

Nou ja, dat moest ik even kwijt.

Groet,

Ben B. Niet Doof. Dus
teken! http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

gravatar

Oma, Plien, lief dat jullie zo voor me opkomen!! Dat allereerst; toch denk ik dat er een spraakmisverstand is ontstaan.

Ik denk dat het ‘the fat lady hasn’t sung yet’ over het resultaat/het aantal handtekeningen/de nog immer stijgende lijn qua handtekeningen/ – voor de petitie gaat, je weet wel, deze:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Zelf lees ik het als: ‘deze strijd is nog niet gestreden’.
Klopt dat Jeettje? Ja he?

Alleen als Oma en Plien het bij het juiste eind hebben ben ik wel beledigd; ik kan helemaal niet zingen en met maat 36 ben je niet dik.
Hoewel, als je anorexia nervosa patient bent wel, maar die zijn zeer subjectief en zulks is hier niet aan de orde.

Ik heb al even gelezen wat de bezwaren van de Zaalmeester zijn tegen petitietekenen en zou uitleggen waarom toch wel; hoeft niet meer, heeft Jeettje al gedaan en hoe!

Niets aan toe te voegen, Jeettje heeft het haarfijn uitgelegd met de argumenten die ik ook in mijn hoofd had.

Bedankt Jeettje! Ik hoef alleen nog maar ja te knikken, en het er mee eens te zijn. Ik zal nu de zon niet meer in mijn ogen schijnt en Jupiter nog niet te zien is nog even snel een heldere blik op de zaak Zaalmeester werpen, en op de petitie natuurlijk.

Lieve, lieve mensen allemaal, het is geweldig wat hier gebeurd, jullie zijn schátten, allemaal!!

n.b. Benny, weer stond je reactie er 10 min. geleden nog niet, na het plaatsen van mijn reactie zag ik hem pas staan. Mag ik je nog een keer hartelijk bedanken ook voor je niet aflatende inzet?
Het helpt, langzaam maar zeker blijven de handtekeningen binnendruppelen.
Een krant zonder lezer is kattenbakvulling, ja toch, niet dan?
Liefs, Annie

gravatar

Aan Annie,!!!

Ja, alleen de kat geeft dan nog vulling aan de bak. Anders oud nieuws steeds weer.

Groetjes Benny

gravatar

Hoi Annie,

Hij gaat lekker hé, ‘t tellertje op 52 zag ik net.

Jeettje heeft dat inderdaad prima verwoord, evenals Zaalmeester overigens, en samen trekken we ten strijde. Er dient nog het nodige gewicht in dat weegschaaltje te worden gelegd, maar we hebben nog even de tijd om actie te voeren.

Zou het een idee zijn een oproep te plaatsen dat iedereen hier de petitie-link in elke reactie naar elkaar zou sturen? In dat geval: Waar is die Aglerein gebleven, juist nu we hem nodig hebben?

Hoe dan ook, op naar de 100, 200, 1000!

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Zo!

Je getergde Trendvolger.

n.b. Goed bezig Benny!

gravatar

Ha Trendvolger, en ja hoor, weer een paar stemmen erbij sinds ik voor het laatst keek vanmiddag.

Prima idee, ik zal wellicht ten overvloede maar: ‘beter mee dan om verlegen’, zoals mijn betovergrootmoeder altijd zei de link nog een keer plaatsen voor wie hem over het hoofd heeft gezien tot nog toe:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Die Corrie heeft geen gelukkig huwelijk, ze sjanst er lustig op los, hoe heb je haar een foto ontfutseld?

Ik las iets over een tapir op een landingsbaan, een vliegtuig dat een noodlanding moest maken wegens een continue poepende hond in het gangpad en geen wc-papier meer.

Heeft er niks mee te maken maar ik ben het zat om het over Corrie te hebben, ik vind haar zo enggggg!

Benny, je bent een kei, mag ik dat zeggen?

Liefs,
Annie, niet van hiernaast en ook geen familie van.

Benny, dat stond er net nog niet, maar je kunt er nooit genoeg van hebben.
Wellicht als afsluiter namens de eindreactie nog een keer?
Kan ons het schelen, hoppa:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

gravatar

Tja An, wat een gekkigheid zeg, die Corrie. Nou niet bepaald hotter dan d’r daughter, en zeker niet het scherpste mes in de la, gelezen haar reacties.

Het scheldt er op los, vraagt en passant hoe het op het www werkt, wat daarna een afschuwelijke verontwaardiging bij d’r heeft opgewekt omdat ‘t pasfotootje niet is aangekomen, terwijl die van Plien meer dan geslaagd te noemen is.

Het werd wat vervelend allemaal, zodat dat ik haar de helpende hand heb uitgestoken, vandaar.

Morgenmiddag zet ik het gehele stembureau met sjoelbak en al achter de computer om op jou te stemmen. Ik zal iedereen erbij vertellen dat ze ditmaal op de winnende partij stemmen, het een zaak van eer is, en dat Brussel er (nog) geen bal mee te maken heeft. Haast is dus geboden; voor men het weet komt magere Hein op bezoek en is men dus te laat, als de stok achter de deur.

Bij goed gedrag stel ik een appelflap in het vooruitzicht.

Maar voor ik het vergeet An,

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

En m’n rug op met die weegschaal!

Truste voor straks, Trendvolger.

gravatar

Prima.
Ik weet niet hoe jij en Annie het voor elkaar krijgen om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. … ik zet dan ook nog een berichtje die niet als reactie gezet is maar eigenlijk wel als een antwoord op één van jou..(jullie in het meervoud)… erin in t algemeen, als antwoord op één van jou beide!!! En dan staat dat erineens ergens tussen, oftewel onderaan.

Ik hoop dat jouw het nog snapt..

Vast wel!

Groetjes Benny

gravatar

Helemaal goed Benny,

Het bejaardenhuis dus; ik ben vóór en doe mee. Ik zal een passende traktatie meenemen; watermeloen of drop, nog even denken.

Maar, voor ik het vergeet en ik straks niet kan slapen omdat ik lig te denken: ‘had ik nou of had ik nou niet..’
nog eenmaal:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Dat kan ik niet meer vergeten.

Die Corrie is echt heel lelijk van dichtbij, een vage kennis van me heeft er ooit een lied over geschreven na zijn eerste avonturen met blind-daten:

http://youtu.be/wagv8kF6uwA

Trendvolger, dit keer zal ik er zijn. Ligt mijn bevroren Bossche bal nog op me te wachten of….?
Ik denk toch meteen: Mw. Meulman. We gaan het zien!

Benny, wij begrijpen, we, nou ik wel maar ik denk beiden ook, en de anderen ook wel hoor!
Slaap lekker verder, ik lees net dat er nog 2 Nederlanders wakker zijn en daar ben ik er 1 van, de ander fietst net langs mijn huis.

Die doet het licht dan maar uit, ik ga nu slapen,
liefs en slaap lekker allemaal,

Jullie Annie

gravatar

Nou Annie, Jeettje. Als de Ruski’s binnenvallen dan weet ik op wie ik kan vertrouwen!
Gelukkig weer geen oorlogsvoorspelling in deze zomer horoscoop.

gravatar

Beste reacteuren,

wij reacteuren kunnen de redacteuren misschien niet laten reageren op ons diepste verlangen, om een einde te maken aan de duimpjes. Maar diegenen onder ons, die adblock of een andere reclame-filter gebruiken, kunnen de duimpjes en scores wel laten verdwijnen.
In geval van Adblock Plus (voor Firefox) is een nieuwe filter-regel nodig:

##div.wpb-comment-rating

Daardoor worden div’s (vakken in de HTML taal van het internet) met de naam “wbp-comment-rating” niet langer getoond. Het resultaat is prachtig: een reactie, een reageer-knopje, en direct de volgende reactie of reactie op een reactie.

Kijk hier voor een voorproefje:
http://oi57.tinypic.com/67jy9k.jpg