LSVB: Onduidelijkheid over effect van a priori korting op voorschot van krediet

Studenten hebben geen idee wat ze vinden van het nieuwe leenstelsel. Volgens de LSVB is het onduidelijk welk effect de a priori korting van het voorschot heeft op kredieten voor studenten die a posteriori een naheffing van debiteuren op de lange afbetalingstermijn voor hun kiezen krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ut sal hullie leere om na hullie middelbar onderwys in plaats van netjes tu gaan werke op hun luije kont in un klas van un hoogere school met hun elektronies speel goet tu gaan sitte speele om laater veel meer verdiene als mij!!!!!!!

ik stemt dus daar om op geert wand ut is de sgult van euroopaa de flikkers de linxe kerk rutte samson pegholt de buitelanders de joode de atteeistisje katolieke ende moslimps!!!!!!!

Reageer
gravatar

Kap nâh es briljantino,

Kèk, as jé zaunaudâg ut eidéleh diejalék ùit Dehaag trâgte te spreiké te krège mot jé es un daggie an de Hoefkade gaan legge.

Hebbie dat auvâhleif, en jè dé fauneitica voâh gevoâhdûdûh ken afdoen as: ‘ken mèn ‘t rotte hoe of jenut spelt, as je ‘t maah goed scheldt’, komp ut stùitere van de klinkâhs.
Enne, die komme maumenteil nog wat rottâg je hauf ùit.

Wâjjè dus naudâg heb is ‘n pesaunlijk voâhnaamwoâhd op je lèjend voâhwerrep.

Wènag krediet opgebâht nog pik, maah vollegende weik mot jè ut noges praubère hieâhrau!

Suk6, Trentvollegâh