Taxibedrijf Uber introduceert luxe ambulanceritjes

Taxibedrijf Uber gaat zich richten op luxe ambulanceritjes. Mensen met lichte verwondingen kunnen met de app zien welk type ambulance bij hen in de buurt is. Uber richt zich op geblesseerde mensen die niet met loeiende sirenes afgevoerd willen worden, maar wel snel met een glas champagne in de hand naar de eerste hulp willen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Telkens weer tijdens mijn hysterische, manische buien rijd die fel gekleurde auto voor! Met die afgrijselijk geklede mannen met grote spuiten!! Zo genant. Ik woon op stand! En dan dat kabaal! Ik bel altijd bijtijds miin taxibefrijf Ambilance ! En vraag met nadruk naar een witte onopvallende mercedes! Deze heeft mijn voorkeur! Maar ik krijg altijd zo’n geel vies ding voor de deur! Ik. Ben heel blij met de komst van Uber! De app heb ik inmiddels geinstalleerd!
P.s.Kan ik ook een strandwandeling op de brancard aan vragen of concertbezoeken?

Reageer
gravatar

EINDELIJK erkenning!
Laatst, met lichte schotwonden, met gillende sirene weggebracht.
Verwerpelijk en niet goed voor de rust in de buurt.
Wij in Wassenaar wensen inderdaad in stijl vervoerd te worden.
Goede zaak dus.
Wat mij nog altijd stoort is dat de meeste “blauwe bonen” van lood gemaakt zijn, typisch voor het pleps.
Immers blauwe bonen passen weliswaar bij mijn (nieuwe rijkdom) niet als deze uit lood vervaardigd zijn. Goud of zilver past ons beter.
Maar goed, champagne maakt weer veel goed.
Deye limo ambulance maakt het ons mogelijk op gepaste wijze op de IC te geraken!
Hulde aan Taxibedrijf Uber.

Reageer
gravatar

Bedoel natuurlijk CHATEAU Margaux. (Ooit wel eens geprobeert met zes flessen champagne achter de goudgevulde kiezen nog iets zinnigs te schrijven?)

gravatar

Amice Gold Digger: Chateau Margol wordt gemaakt en gebotteld op een geheim wijngaardje in een uithoek van de Achterhoek, en is alleen verkrijgbaar voor de upperclass. Keep digging that gold, zou ik zeggen: wie weet laten we je ooit tot ons elitaire clubje toe?! (geld vermag tenslotte alles! A propos, mijn beste: bedoelt met een “t”, dacht ik zo))

gravatar

Zoals ik al aangaf, het champagne genot heeft de geest ietwat vertroebeld, vertroebelt, vertroebeldt.
Maar mijn universitaire graad dan ook te danken aan de centen van Papa.
Chateau Margol heeft zijn inferieure naam te danken aan de in de Achterhoek levende woelmuis. Eigenlijk de Marginalemol. Let op het woorddeel “Marginaal” dit moge toch genoeg zeggen mijn beste Spuit Elf.