Studio Speld / Shutterstock.com

Uber gaat het spoor op

Ben je het ook zat om afhankelijk te zijn van de NS? Dan is er goed nieuws! Uber begint namelijk een eigen taxidienst op het spoor. Vanaf vandaag kun je gewoon een Ubertje bellen als je van Amersfoort
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helga gaat ook Railmiles verstrekken Elke reis naar Weert levert 1 (een) Rami op. Helga denkt dat ze binnen 1 maand binnenloopt als er geen vertraging is door blaadjes van Prorail op de rails.

Reageer
gravatar

Ik zit weer op het bankje en het regent een beetje. Aan de overkant de vrouw van het restaurant die eerder haar stoep stofzuigde. Er komt een vrouw met bril aan, ondanks de regen enkel in een wollen, aan die aanbelt. De deur gaat open, even verwarring, ik hoor ‘dan wacht ik wel even buiten’ terwijl de vrouw des huizes terug naar binnen gaat. Ze komt terug met een klein kinderjasje voor de regen, de gast bekijkt het even en loopt dan kennelijk weg naar haar auto op het parkeerterrein om haar dochtertje te halen; ze heeft ook een brilletje aan en loopt mee terug en past het jasje. Ik vraag me nu af of het gratis is of wat het dan wel kost. Het jasje past, en het kind doet het onder haar andere jasje aan. Moeder betaalt contant met een bankbiljet.

Reageer
gravatar

Ik schatte direct in dat de bezoekster een christelijke vrouw was, ik zie dat aan iemands uiterlijk.
Maar nu het wonderlijke, het bankbiljet. Ik dacht even dat het vijftig euro was in het schijnlicht, toen begreep ik op het laatste moment dat het waarschijnlijk twintig euro was.
Maar het biljet is droog gebleven doordat de bezoekster, een beetje brutaal misschien, precies nog een stapje vooruit deed toen ze haar portefeuille opende.