TCA biedt veroordeelde UberPOP-chauffeurs baan aan

'Met strafblad zijn ze perfect voor de reguliere taxibranche'

Taxi Centrale Amsterdam heeft drie UberPOP-chauffeurs een baan aangeboden. De drie kregen afgelopen vrijdag van de Amsterdamse strafrechter 1500 euro boete wegens het rijden zonder taxivergunning. “Nu ze een strafblad hebben, laten ze zien dat ze prima geschikt zijn voor de reguliere taxibranche,” aldus een woordvoerder van TCA.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De afgebeelde taxi is niet van TCA, maar van BIOS-groep.

BiOS-groep heeft echter NIETS te maken met dit bericht.

Gelieve deze afbeelding daarom van deze nieuwssite te verwijderen.

Martijn van Leeuwen
BIOS-groep

Reageer
gravatar

Rijdt BIOS tegenwoordig óók al in Tesla’s, ingekocht via TCA of Bram Moscowitz (“Voorheen duurzaam in advocatuur en fiscaliteiten. Nu ook in politiek!) met kwantum-korting of via parallel-import via Anrwerpen?

gravatar

Nee, TCA-chauffeurs mogen geen strafblad hebben en bij voorkeur enkele woorden Nederlands spreken, men moet wel rand-criminele ervaring (of criminele rand-ervaring) op het CV hebben, dwz grote criminelen hebben gereden bij hoists en de politiewagens succesvol voorgebleven en afgeschud hebben. Als men echter in de directie van TCA wil komen, MOET het CV een strafblad én criminele ervaring aantonen. En minstens 3 x door Bram Moszkowicz zijn vrijgepleit. Logisch hè?

Reageer
gravatar

Ik lok je wel uit de tent.
Je slaat me een paar keer flink hard voor mijn bek in een Amsterdamse uitgaansgelegenheid. Zorg voor voldoende journalisten in de buurt. Ik klaag je aan.
En ik klaag steen en been. Je komt in de Revu, Panorama, Story, Weekend en Prive. En in de Telegrof natuurlijk. En voor je het weet zoef jij over straat met zo’n sublieme Tesla.