Gevonden brokstukken zijn delen van Atlantis

Zoektocht naar MH370 gaat door na nieuwe teleurstelling

De brokstukken die dit weekend gevonden zijn in de Indische Oceaan, blijken delen van het mythische eilandenrijk Atlantis te zijn. De vermissing van het verdwenen vliegtuig van Malaysian Airlines blijft daardoor een mysterie.

De Maleisische premier Najib Razak reageert teleurgesteld: “Marmeren pilaren van een tempel zijn op de radar nu eenmaal moelijk te onderscheiden van een vliegtuigcockpit. Dit is een nieuwe tegenslag. Het feit dat we nu de tempel van Poseidon kunnen reconstrueren, helpt ons niet verder met de zoektocht.”

Onderzoekers laten het gebied waar de historische vondst is gedaan verder links liggen. Razak: “Het heeft niet zo veel zin om delen van een vliegtuig te zoeken in een verzonken stad. Als de zwarte doos al op deze locatie te vinden is, dan ligt het Heiligdom van Thoth hinderlijk in de weg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stom!stom!stom!wij staren met zijn allen depressief naar beneden! Laten wij vooruit kijken en omhoog!

Reageer
gravatar

Dat ding is allang omgekat.De “Oranjes” hebben het vervolgens gestolen en vliegen er nu mee .Dat bootje onderhouden werd ze te kostbaar .

Reageer
gravatar

Denk dat de malesische premier hier toch een inschattingen fout maakt en mogelijke oorzaken negeert. Wat als Atlantis, na geruime tijd heeft besloten een vliegveld te bouwen. Toen vlucht MH370 hier een noodlanding of tussen stop probeerde te maken storten het vliegtuig echter neer. Wat blijkt, een landing’s baan onderwater zitten wat min punten aan. Zoals bijvoorbeeld de enorme en onverwachte impact op het vliegtuig als het het water raakt, terwijl het nog geruime tijd moest dalen. Het zou tevens een aanslag kunnen zijn van de Atlantische bevolking die zich al geruime tijd door de rest van de wereld genegeerd en buiten gesloten voelt en door deze actie aandacht proberen te krijgen. Wat de oorzaak ook mag zijn, ik denk niet dat je de ontdekking van een verzonken stad zomaar kan negeren in je onderzoek.

Reageer
gravatar

Waarom gaan ze niet gewoon zoeken op de plaats waar het mis ging? Misschien vinden ze daar een stuk van de achtervleugel? To begin with. Dat zou Boeing niet goed uitkomen.

HEEL DIE ZUIDOCEAAN LIJKT VOL PUIN TE LIGGEN!!!?? Containers die van het schip afgevallen zijn in pak 1965 en nu plots weer hot worden. Straks moet de internationale belastingbetaler dat gaan opruimen?

Ik ga mijn eigen luchtvaart’maatschappij’ opstarten. DELA airlines.

YOU”LL BE THERE BEFORE YOU KNOW

Reageer
gravatar

Ik zou het toch allemaal wat positiever houden:

Obama Airlines – “We listen to You!”
Ocean Air – “We can land anywhere!”
Submissive Air – “We go where you take us!”

gravatar

Net als de speurders die op zoek zijn naar de restanten van vlucht MH370 dient u ook bij de zoektocht naar Atlantis rekening te houden met de, soms grillige, vaak sterke, stromingen in de oceaan. Daar Atlantis al best wel een tijdje foetsie is, is het dus niet vreemd dat de restanten nu op een onverwachte plek-ver-weg opduiken. Sterker nog, dat had u (als tegenwindspecialist) kunnen verwachten.

gravatar

Precies! Het houdt enkel in dat de Atlantische Oceaan zich heeft verplaatst, en dat de Indische Oceaan door de getijdenwerking enz. inmiddels naar hier is opgeschoven.

gravatar

Ik vind deze verslaggeving erg respectloos ten opzichte van de nabestaanden van de slachtoffers van die afschuwelijke ramp. De ondergang van een geheel continent en beschaving is geen grap!

Reageer
gravatar

Ik ben het geheel met de heer of mevrouw Spinoza42 eens! En dan wordt er nog gesuggereerd dat de commandant van het vliegtuig zijn eigen legopaleisje zat te bouwen terwijl zijn co-piloot zich bezig hield met ‘Hamertje Tik’ in plaats van af en toe wat te sturen. Walgelijk en bah! Moedertje Aisyah binti Osman heeft nu ook door laten schemeren dat haar zoon Oskosndo Scheet Cuttsneezj aan een legoverslaving lijdt. Maar Oskosndo is busschauffeur en bestuurt geen vliegtuigen meer sinds hij met een teenblessure kampt nadat hij zich zes jaar terug tegen een gewicht bij de deur stootte dat daar door het slecht functionerende moedertje Binti Osman was neergelegd.

gravatar

Nabestaanden van de slachtoffers die zijn omgekomen bij de afschuwelijke ramp die heeft geleid tot de ondergang van Atlantis kunnen zich bij mijn bureau melden zodat er een gezamenlijke procedure tegen de overheid kan worden gestart. U heeft recht op erkenning van het leed dat u is aangedaan en daaruitvoortvloeiend recht op een ruime schadeloosstelling.

Wij werken op basis van No Cure, You Pay!

gravatar

Heb ik ook wel vaak last van ja. Zoek ik mijn sleutels, vind ik mijn portemonnee die ik al een week kwijt was…

Reageer
gravatar

Ik herken die nare gaten in het geheugen? Hoe heette die ziekte a… oh ja atlantizheimer! Meen ik pfft. Nou ja zo ongeveer. Maar je gaat dan ook weer met lego spelen en hamertje tik!

gravatar

In Griekenland gaat het om toeristische aanslagen, het Maleisische toestel betreft een cyber-aanslag en Atlantis ging naar het schijnt ten onder aan een golf belastingaanslagen. Totaal verschillende dingen.

gravatar

Dit is de eerste keer dat het origineel al uit legoblokjes bestaat. Ik wist dat ze in Atlantis ver gevorderd waren, maar dit slaat alles! Legodeskundigheid staat bij ons nog in de kinderschoenen…

Er schijnt een lego-versie van het LHC (CERN) te worden gebouwd om elementaire legoblokjes te vinden.

gravatar

Als ze in het begin al Patrick Duffy bij het onderzoek hadden betrokken, dan hadden ze twee vliegen in één klap kunnen slaan. Ten eerste had ie de brokstukken van z’n thuisland meteen herkend, en vervolgens had ie mooi mee kunnen helpen zoeken naar dat vliegtuig………
http://bit.ly/1gEx0Hx

Reageer
gravatar

Dit lijkt op de zoektocht naar de vliegtoestellen die in de Twin Towers vlogen. Hoewel de restanten van de Towers overal verspreid lagen, zijn de betreffende vliegtuigen niet meer in goede staat aangetroffen.

Reageer
gravatar

Ik zou denken dat dit zijpad in het onderzoek juist zeer welkom was. Hebben de maatschappijen nog meer tijd om de belabberde digitale beveiliging van een groot aantal toestellen (vooral de 777) op enigszins acceptabel nivo te krijgen. Het hele langgerekte mysterie rond de MH370 is vooral een cover-up om niet teveel ruchtbaarheid aan de kwetsbaarheid van burgerluchtvaart te geven.

Reageer
gravatar

Ik ben bang dat er een aantal mysterien bijkomen! Is het vliegtuig in een zwart gat gevlogen? Zo ja, ligt dit toevallig boven atlants? Of onder? Heeft de moeder van de maleische l president inderdaad geholpen? Waarom worden er geen speurhonden gebruikt? Wie verdient er het meest aan het vertragen van deze zoektocht

gravatar

Speurzeehonden? Prima plan.

Van die moeder, dat wist ik nog niet. Maar ik merk wel dat De Speld steeds meer aandacht schenkt aan de zaak, dus belangeloos kan ik hen hierin niet noemen. Ik zal deze site in de gaten houden voordat ik aangifte ga doen. En ik vind Malaysia Airlines zich ook wel verdacht veel hiermee bezig houden. Dat kan geen toeval zijn.

gravatar

Nienke stoeptegel ik heb het artikel in de speld gelezen! Ik ken nonja uiteraard niet persoonlijk! Maar ik weet dat zij over inlevingsvermogen en vrouweliijke intuitie beschikt. Ik heb horen fluisteren dat de bom achter het toilet is geplaatst!daar waaar de wand het dunst en kwetsbaar is. Dan breken de vleugels af en boort het toestel zich rechtstandig in de zachte zeebodem.