Shutterstock/Raullazaro

Shutterstock/Raullazaro

Opstijgend vliegtuig maakt geluid van overbelaste laptop

Het was even schrikken voor de piloot van een Airbus A320, toen zijn opstijgende vliegtuig het geluid maakte van een overbelaste laptop. Het zorgde voor een aantal bezorgde blikken in de cockpit.

“Holy shit gast, is dat jouw vliegtuig?” roept een marshal vanaf de landingsbaan. “Ja, volgens mij is het werkgeheugen vol”, aldus de piloot. De co-piloot legt zijn hand op de motor, die erg warm aanvoelt. “Nondeju! Is het een oud toestel?” vraagt de co-piloot. “Hij gaat al een aantal jaartjes mee ja. Is een toestel van werk, gebruik ik niet zo vaak meer maar had het idee dat ’ie nog wel ff mee kon”, antwoordt de piloot.

Net op het moment dat ze het vliegtuig willen resetten stopt het geluid, tot opluchting van de volledige cockpitbemanning. En door. Over vijf minuten hangen ze in de lucht en zijn ze het weer vergeten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *