EpicStockMedia / Shutterstock

EpicStockMedia / Shutterstock

Vrouw vliegt 8 keer per jaar naar Ibiza om verbinding met Moeder Aarde te verdiepen

Merel vliegt komend weekend voor de vijfde keer dit jaar naar Ibiza. Vorig jaar was ze ook al acht keer op het eiland te vinden. “Het is echt m’n favoriete plek. Ik kan me daar helemaal met Moeder Aarde verbinden. Met je blote voeten op het zand voel je pas echt hoe zwaar ze het heeft.”

Merel doet op Ibiza veel helingsceremonies voor Moeder Aarde. “We maken dan een groot vuur op het strand waar we omheen dansen en zingen. Dat zorgt voor zoveel positieve energie. We gooien ook briefjes in het vuur, met intenties erop voor de aarde. Laatst had ik opgeschreven ‘Ik hoop dat mensen je serieuzer gaan nemen’. Het zijn speciale briefjes gemaakt van eeuwenoude bomen die hier stonden. De energie daarvan is extra sterk.’’

Vindt ze acht keer vliegen niet wat veel in verband met klimaatverandering? “Ik kijk geen nieuws, al die negatieve energie komt dan in mijn aura terecht. Voor je het weet straal ik dat weer uit naar Moeder Aarde, dat moeten we niet hebben natuurlijk. De aarde kan pas helen als haar kinderen zijn geheeld.”

Haar eigen innerlijke werk neemt ze daarom ook heel serieus. Dat bestaat uit meditatie en yoga. “De vorige keer was ik mijn yogamat vergeten en daar kwam ik achter toen ik al was geland op Schiphol. Ik ben gelijk teruggevlogen om hem op te halen. Anders moet je weer een nieuwe kopen. Dat is echt super zonde van de grondstoffen.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *