Shutterstock/egd

Shutterstock/egd

Opgeluchte passagiers beginnen te klappen als vliegtuig opstijgt van Schiphol

Tijdens een vlucht van Amsterdam naar Lissabon gebeurde deze ochtend iets bijzonders. De passagiers van het toestel begonnen namelijk massaal te klappen toen het vliegtuig opsteeg vanaf Schiphol.

Ook de KLM-piloot van het vliegtuig had zoiets nog nooit meegemaakt. “Het werd vrij snel duidelijk dat de passagiers een hele turbulente periode op Schiphol achter de rug hadden”, vertelt hij. “De situatie op het vliegveld werd zo onzeker voor ze dat ze twijfelden of ze überhaupt op zouden stijgen, vandaar de massale ontlading.”

Of dit het begin is van een nieuwe trend onder vliegende vakantiegangers moet overigens nog blijken. “Ik wil niet zeggen dat ik het hier allemaal voor doe, maar een blijk van waardering is altijd fijn”, aldus de contente piloot.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nogmaals mijn excuses voor de hele teringbende op Schiphol. Maar kijk, ik ontvang maar 9 ton per jaar, dus dan mag je er ook niet veel meer van verwachten.

Reageer
gravatar

Mocht er trouwens nog iets zijn, neem dan even contact op met mijn secretaresse. Ik ben zelf een paar daagjes naar Davos voor een belangrijke bijeenkomst met Shirley ik bedoel andere topmanagers.

gravatar

Ha-ha, kut man!

Ik vang per saldo 4,3 miljoen, ondanks 3,3 miljard verlies voor het bedrijf.

‘Goed gedaan’ zeiden de aandeelhouders.

Zie je daar man, in Davos.

Doen we een biertje, ik betaal!