Shutterstock / Zabotnova Inna / GBJSTOCK / KimSongsak

Shutterstock / Zabotnova Inna / GBJSTOCK / KimSongsak

Vanaf volgend jaar op tv: groep bekende Maleisiërs overleeft 33 dagen in onbewoond Vondelpark

Vanaf volgend jaar op de Maleisische televisie: hét nieuwe reality survivalprogramma waarin een grote groep bekende Maleisiërs in een bikkelharde strijd met elkaar 33 dagen overleven in het onbewoonde Vondelpark!

“Aan het begin van de strijd krijgen de kampen een kist gevuld met aardappelen en mayonaise waar ze het de rest van de competitie mee zullen moeten doen. De BM’ers zullen verder voornamelijk van moeten leven van stilstaand slootwater, kleefkruid, paardenbloemen, brandnetelthee en makke duiven”, legt producer Nurul Tan uit.

De proeven, waar de kandidaten met de biro heen gebracht worden, zullen loodzwaar zijn. Speculaties doen de ronde van proeven als hordes aan fietsen ontwijken en hoge stapels afval maken.

Het Vondelpark wordt opgedeeld in verschillende kampen waar de deelnemers over verdeeld zullen worden: Nieuw-West, Noord, Oost en Oud-Zuid. Ook zal er als verrassing weer een afvallerseiland zijn, deze is in Geuzenveld. Welke BM’er zal het volhouden tot het bittere einde en winnen?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *