Planking tijdens het stemmen

Veel kiezers maken ‘stemplankies’

Deze gemeenteraadsverkiezingen is het officieel toegestaan: planking tijdens het stemmen. Op Twitter zetten veel mensen foto’s van zichzelf waarop ze planken op stemhokjes: stemplankies.

In de buurt van Soest is ook een zogenaamde ronselfie gesignaleerd. Raadsleden poseren hierbij met geronselde stemfies om indruk te maken bij het electoraat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ziet er illegaal uit. Gij zult niet gluren toch? Toch kan het bij goed mikken recht op het stembiljet pissen. En das knap. Dat kind echter zou zomaar import kunnen zijn. Nu al verpest…

Reageer
gravatar

Is gluren over de achterwand voortaan ook toegestaan?

Reageer
gravatar

Het is een schande. De afmetingen van de stemhokjes maken het voor PvdD aanhangers (Partij van de Dwarsliggers, red.) onmogelijk om hun stem uit te brengen. Dit riekt naar manipulatie.

Trouwens, die mevrouw zit met z’n tweeën in het stemhokje. Volgens mij heeft ze een stemgerechtigde kabouter geronseld. Ook geen zuivere koffie.

Reageer
gravatar

Beste Beertje,

Ja, leuk, zo’n kiekje. Wat zijn het toch een trendsetters daar in Den Bosch.
Het wachten is op een opname van Minister President Pinokkio, die niet bang hoeft te zijn dat ‘ie omvalt wanneer hij in slaap sust.

gravatar

Het is begrijpelijk, dat het middelste hokje leeg is en dat de man in het rechter hokje met zijn lichaam z’n stembiljet afdekt. Heel verstandig is ook, dat de vrouw links haar peuter al politiek inzicht bijbrengt. Komt later altijd te pas.

Kortom leerzame foto, die volgende keer als steminstructie kan dienen.

Reageer