Nieuw kijkcijferrecord voor Klaas Willems

‘Wandeling naar de supermarkt door zeker 17 mensen bekeken’

Maar liefst zeventien mensen bekeken Klaas Willems, toen hij dinsdagmiddag naar de supermarkt liep. Daarmee is zijn wandeling van 125 meter naar de supermarkt zijn best bekeken ooit. Dat blijkt uit cijfers van buurtcentrum ‘t Schaep.

Zijn vorige record stond op vijf en dateert alweer van een half jaar geleden. Onlangs liepen de kijkcijfers fors terug, doordat hij concurrentie kreeg van een ander kijkcijferskanon. Willems: “Mijn buurman besloot om rond dezelfde tijd naar de supermarkt te wandelen en hij is nogal een kleurrijk type.”

Willems reageerde verheugd op het nieuwe record: “Blijkbaar werkt het nieuwe format dat ik de afgelopen dagen heb neergezet.” Naast het feit dat Willems zijn wandeltempo heeft opgeschroefd, heeft hij ook witte schoenen aangetrokken en doet hij het loopje van een kip.

De wandeling van Willems was het op één na best bekeken fenomeen van de dag in Abcoude. Alleen de stationsklok trok meer kijkers. De perronbeheerder van Station Abcoude maakt zich vooralsnog nog geen zorgen. “Het is echt niet zo dat de mensen hier opeens niet meer willen weten hoe laat het is als Klaas Willems langsloopt.”

Willems is extra trots op zijn record, omdat hij niet op prime-time wandelt. “Ik zou graag rond een uur of vijf naar de supermarkt gaan, maar dan wil mijn vrouw al beginnen met koken. We zijn nu in overleg of ik op een later tijdstip boodschappen mag doen.”

Niet iedereen is onder de indruk van Willems’ prestatie. Zijn vrouw Karin nuanceert de ophef: “Het gaat niet om de kijkcijfers, maar om kwaliteit van de wandeling. Het is belangrijk dat Klaas zich gewoon richt op goed boodschappen doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer dat hij mogelijke verbeteringen in de toekomst zo categoriaal uitsluit: de best bekeken tocht ooit. Of de tocht de best bekeken tot nog toe was, kun je nog wel vaststellen. Maar de best bekeken in de toekomst zou ik zelf wel willen openlaten. Stel nou dat zich morgen een extra toeschouwer zou willen melden, dan kan dat niet. Want dan zou hij die dag meer toeschouwers hebben dan bij zijn best bekeken wandeling ooit.

Reageer
gravatar

Maar die gast komt er wel hé. Knettergek blijven die Hollanders. Allemaal zunne. Zelfs na 20 jaar civilisatie in België blijven het Nederlanders. NOOIT zullen ze erin slagen om behoorlijk Vlaams te spreken.

Via nummerplaatherkenning (shit hate it), komen ze er nu achter dat 25% van de NL kentekens die ze tegenhouden in België eigenlijk in België wonen. 🙂

Een Belgisch Rijbewijs blijft levenslang geldig. Een mens van 80 rijdt niet lekker, maar een 20-jarige is vaak erger. Ik denk dat de tendens is daaromtrent : laat ze doen en op den duur rijden ze vanzelf wel ergens tegen. Meestal is dat een paaltje en een bluts.

In Roemenië komen er elke dag meer verbodsborden ‘verboden paard en kar’. De EU legt dat op. Aan paard en kar kan Barroso niks vangen. Je hoeft niet eens een rijbewijs te gaan betalen voor dat. In Roemenië vegen ze totaal hun frak aan dat verbod. LOL

JE MAG MAAR 25 VARKENS HOUDEN OF JE KRIJGT EEN MILIEUBOETE!! Een wat??? Een milieuboete!

Reageer
gravatar

Als ie meer wil scOREN zal ie grENzen moeten verleggen. MogeLIJK een uitSTApje nar Alphen AAn de Rijn met een grote zwarte rugzak. En een bordje wAArop stAAt: “ik ben een bezienswAArdigheid” om mensen niet al te BAng te mAKen. Hij kan ook gAAn samenwerken, dan speelt de ander foTOGraaf om mensen AAn te moedigen AAndacht te besteden.

Tja die boodschAPPen. Heeft ie geen kinderen?!

Reageer
gravatar

John de Mol heeft voor Utopia een doelgroep gemist, ik heb vanmiddag iets gezien dat Breaking Amish heet, een tv programma waarbij actrices met geëpileerde wenkbrauwen en strak in de make-up en met een geheel Amerikaans accent (geen spoortje Duits of Nederlands) Amish meisjes uitbeelden. In Utopia had iemand van Nederlands Gereformeerde Amish huize uit pak-em-beet Staphorst, Dirksland of Urk moeten zitten, of althans een zodanig verkleedde actrice.

Reageer
gravatar

Komt nog, komt nog: dit is een pilot. Zodra John genoeg coke heeft weten te regelen om het onder artistieke vrijheid te laten vallen (functioneel naakt – functioneel snuiven) gaat het hier van start.

gravatar

Twee succesvolle vrouwen trappen junk van zijn fiets en beroven hem van zijn drugs. Daarna ontving de junk ook nog eens een roggel van 1 van de vrouwen. De junk, genaamd Ali, ligt met licht hoofdletsel in het ziekenhuis. De vrouwen komen er vanaf met een geldboete. Ze wilden een statement maken aan al die “rotjunks”, aldus een van de twee. De fiets is terug gebracht naar de eigenaar. ANP.

Reageer
gravatar

Ali Befke,

Doet het jou nog verschrikkelijk pijn
om door vrouwen vernederd te zijn?

gravatar

Zit er geen copyright op ANP nieuws? En de bewijsvoering is nogal dun: succesvolle vrouwen, wat zijn dat, hoe zie je dat? Is aangetoond dat Ali een officiële junk is? En heeft de rest van het junkendom in Nederland die boodschap gekregen?
Vragen vragen.
Jammer voor die twee geslaagde vrouwen dat Mosco niet meer in de running is. Hoewel die boete waarschijnlijk goedkoper is.

gravatar

Beste Speld redactie:

Het is toch echt Apeldoorn wat jullie laten zien op de foto, nl. de Hoofdstraat. Tevens is er op de foto ook de Apeldoornse Willem te zien. Wij noemen hem altijd Wllempie. Aardige kerel hoor.

Hoe jullie de boel kunnen verwarren met dat kakdorp Abcoude is me dan ook een raadsel?

Graag een reactie terug.

Groetjes Marg00tje

Reageer
gravatar

Mevrouw Marg0,

Daar de redactie zelden of nooit reageert, zal ik maar reageren op uw vraag om een reactie terug.

Bij deze krijgt u uw reactie onder #3 van 10 januari 2014, 16:21 uur terug. Is dat de reactie die u terug wilt hebben?

Het is toch echt Apeldoorn hoor. Kijk maar naar de lantaarnpalen….die hebben ze alleen in Apeldoorn…..

Ik hoop dat u ‘m onbeschadigd terug hebt ontvangen. Zo niet, dan retourneert de reactie maar weer.

Belooft u er zuinig op te zijn?

gravatar

Volgens mijn bescheiden mening heb ik de bovenstaande foto genomen in de Leeghe Wandelboulevard die op rustige zondagochtenden uitkomt op de Stille Markt in het Roestige Centrum van het rustige Apelfoort.

We hebben iemand uit deze plaats in onze gelederen. Mogelijk is die persoon genegen om mijn gelijk te bevestigen.

gravatar

Paulien,

Je mag niet jokken tegen oma.

De foto moet vóór de jaren zeventig zijn genomen, want ik zie in het straatbeeld niet naast elkaar HEMA, C&A, Blokker, Kruidvat, V&D, Hans Anders, Albert Heijn, Van Haaren, drogisterij AD, Bakker Bart, Hunkemöller, Kijkshop en al evenmin SALE.

Toen kwam jij pas kijken!

gravatar

Ik ben erg blij dag Klaas mijn adviesrapport heeft gelezen en ter harte heeft genomen. Ik had namelijk naar aanleiding van een studie naar de positieve effecten van een kippenloop al een dramatische verbetering in de kijkcijfers voorspeld. Klaas heeft alleen vermoed ik lang moeten wachten op goedkeuring van de Ministry of Silly Walks. Die schijnen nogal achter de feiten aan te lopen op het moment….

Reageer
gravatar

Omaatje, omaatje, omaatje toch,

Ik zou ze echt niet aan opa geven, hoor, want bordeelsluipers zijn bedoeld om op zekere plaatsen juist NIET gezien te worden! Althans, het lijkt mij dat ze daarvoor zijn ontworpen.

gravatar

Ghuh, hoor hem. Wie fietste er achter de Derny’s met een onzichtbaar vissnoertje tussen zijn stuur en de motor? Opa de luie fietser toch zeker?

Ik een Puch? Kom nou, ik had er geen zin in om hele einden terug te moeten lopen om losgetrilde onderdelen te verzamelen. Gewoon de familieSolex: altijd gebruikt.

gravatar

Sorry, maar ik begrijp het niet. Waar haalt Klaas zijn kijkers vandaan als ik zo naar de foto kijk. Ik zie niemand! Of is het weer zo’n archieffoto van een eerdere wandeling van Klaas, of zelfs misschien van de pilot op een zondagochtend? Lekkere nieuwsgaring zo, als de verslaggever er niet eens zelf bij was om een getrouwe weergave van de feiten te kunnen onderbouwen!

Reageer
gravatar

Dat is niet zo handig, omdat dat de kijkcijfers zou beïnvloeden en een betrouwbare berichtgeving op de Speld zou tegenwerken. Bovendien zou dan een webcam op de stationsklok van Abcoude moeten worden gericht om deze ook een gelijke kans te geven.

gravatar

Misschien helpt een drone of twee. Je zou Klaas én de stationsklok samen in beeld kunnen brengen, waardoor kijkers niet langer de lastige keuze moeten maken om of naar Klaas of naar Klok te kijken. Beide programma’s zijn dan ook automatisch kijkcijferhits.

gravatar

Heftig !! Als ik in de al dan niet witte schoenen van Karin Willems stond dan zou ik contact opnemen met de NSA om de gangen van haar wederhelft eens goed te laten nagaan. Hij loopt met een vage zak in een stille winkelstraat in Apeldoorn, en zeker niet op de RTL boulevard, nota bene ter hoogte van alle horecagelegenheden op een moment dat iedereen aan tafel zit of zijn bed nog niet heeft verlaten. Dit riekt naar echtelijk bedrog. Voer voor Albert Verlinde c.s. .

Reageer
gravatar

Mijnheer of mevrouw Koekkoek,

De grote vraag is uiteraard of ‘s mans zak – waarop jij ons terloops opmerkzaam maakt – leeg is. Indien dat zo is, dan is de kans huizenhoog dat jouw veronderstelling juist kan zijn.

gravatar

Toch lijkt het er steeds meer op dat de Nederlandse tak van de Duitse Viessmannen (daar nog met 2 ss’en) http://en.wikipedia.org/wiki/Viessmann in een heel andere zakelijke richting denkt dan de oorspronkelijke naamgevers. Samen een zaakje opzetten in erotische producten lijkt me voor dit echtpaar een kansje voor open doel.

gravatar

Familie Viesman(n) & Toch; het googelen op de woorden ‘vreemdgaan in Apeldoorn’ heeft mij dermate rode oren opgeleverd dat dit in de black belt wat al te veel gaat opvallen. Ik koekoek maar liever niet meer buiten mijn eigen huisje.

gravatar

Klaas is uitermate goed bezig. Door alle goede voornemens dit nieuwe jaar ziet Broer Harms, van het pluimveebedrijf Harms & Tok, zij die ook handelen in eieren aan de rand van Abcoude, de omzet langzaam onder druk komen staan. Die vrije uitloopwandeling van Klaas moeten zijn kippen vooralsnog ontberen.

Reageer
gravatar

Wat grappig dat Abcoude precies dezelfde binnenstad als Apeldoorn heeft 😉

Reageer
gravatar

Dat is precies wat de hoge heren met de ABC-formule voor ogen staat: alle binnensteden van Nederland precies eender, en dan gevuld met hologige Klazen en Karinnen, die het geld besteden aan het aankopen van nutteloze goederen! Het gaat goed met Nederland, beste Ans!!

gravatar

Dat was mij ook al opgevallen. Overigens is Amersdoorn net als Apelfoort en net als Amersfoort ook voorzien van een soortgelijk centrum. Ach, gaan alle kleinere Nederlandse steden niet steeds meer op elkaar lijken? Hoe zou het intussen in Harderwijk zijn?

gravatar

Big deal…. haha! Ik loop wel eens naar het winkelcentrum of naar de postbus door welhaast een haag van lustvolle huisvrouwtjes. Dat die toevallig allemaal staan te wachten op het uit school komende kroost is bijzaak: het gaat om de aandacht en dus om het record! Zoals de oosterburen zeggen: Affengeil! (sorrie Jeetje!)

Reageer