Klaas Willems: route via A2 en dan binnendoor is sneller

HR-manager verlaat feestje na ruzie

Klaas Willems had gisteravond een ongelukkige aanvaring op het verjaardagsfeestje van zijn zwager. De HR-manager kreeg het met een vriend van de jarige aan de stok over de snelste route naar de Maalkoppelweg in Culemborg.

Willems had vanuit Abcoude de A2 genomen en vervolgens de afslag Vianen gekozen. Direct bij binnenkomst besloot hij deze informatie te delen. Aanvankelijk oogstte hij weinig reacties, tot de 39-jarige Alkmaarder Jan de Heus honend vroeg: “Ga jij er bij Vianen al af?”

De toon die De Heus aansloeg schoot Willems in het verkeerde keelgat. “Hij beweerde dat het sneller was om de afslag Culemborg te nemen, maar natuurlijk is binnendoor korter. Als je er bij Culemborg pas af gaat, sta je minstens een halfuur vast. Alleen al door het stoplicht naar links.”

Volgens De Heus is het mogelijk de wachttijd te verminderen door bij de stoplichten rechtdoor te gaan en via het industrieterrein te rijden. Willems: “Zulke onzin had ik nog nooit gehoord. Waarom zou je omrijden via het industrieterrein als je gewoon de Prijsseweg kunt nemen? Dan heb je ook minder stoplichten.”

Willems raakte zo gefrustreerd door de discussie dat hij zijn vrouw al na een halfuur voorstelde om terug te gaan naar Abcoude. “Toen ben ik natuurlijk meteen de snelweg opgegaan, want terug is dat wel korter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil zeggen dat de discussie niet gesloten is en dat ik toch gelijk had !
Nadat je vertrokken was heb ik dit van meerdere personen bevestigd gekregen

gravatar

Tijdens mijn puberteit was er een leeftijdgenoot, die sneller de weg wist in 020, zo zei deze persoon.
Langere benen gaven hem een voordeel en snel lopen waar ik slenterde. We kwamen tegelijk aan. Deze actie is daarna nooit meer herhaald.

gravatar

De B.V. FElix BOnzo is niet geheel vrij van verdenking van hobbelpaardenvlees in de kalfsragoutcroquetten. Op de Veluwe werd inmiddels een getalsmatige teruggang in de kudde vrijrondlopende Przewalski-paarden geconstateerd. De Koninklijke jagersvereniging Sint Hubertus ontkent uitdunning door afschot van drachtige merries. Een causaal verband tussen deze fenomenen is tot dusver nog niet aangetoond door Rijkswaterstaat noch door TROS Voedsel- en Waren Autoriteit.

Reageer
gravatar

Eet maar rustig bij de Febo, maar geniet met mate. Het broodje-aap verhaal over de FErdinand BOl, heeft al genoeg schade aangericht. Wel goed voor mijn omzet. En, heer Jeettje, dit gaat toch echt over 020, dus kom maar op!

gravatar

Dat zou ik gaarne doen, beste Psy, maar waarop en waarmee: te onpas worden reacties verwijderd als spam of iets in die richting. Van geen kwaad bewust, geen onvertogen woord, geen smeekbede om toch vooral een lening aan te gaan: ik ben het even kwijt.
Hopelijk vindt De Speld zichzelf snel in de hooiberg terug.

gravatar

U bedoelt nu toch niet hiermede te suggereren dat Heer Bøs zich aan de inhoud van een methadonBøs heeft vergrepen bij gebrek aan en ons laat meegenieten van de bijwerkingen?

gravatar

Het is mij een volstrekt raadsel waarom überhaupt iemand naar Culemborg zou willen gaan. Dat is toch een volslagen belachelijk idee. Als er toch één plaats in West-Europa is die je beter kunt mijden om een acute depressie te voorkomen dan is het toch wel Culemborg.

Ach, ja, Culemborg valt te verkiezen boven Guantanamo Bay, maar dan heb je zo ongeveer alles wat er positief over die plaats te zeggen valt wel gezegd.

By the way, heeft u mijn nieuwe glossy ‘Michiel’ al gelezen?

Reageer
gravatar

Waarde Michiel, in essentie hebt u gelijk, dat het vrijwillig bezoeken van Culemborg ongeveer even aanlokkelijk is als het doorbrengen van een zuurverdiende vakantie op een zolderkamer in Pernis. De nuance dat Guantanamo ‘nog erger is’ valt te prijzen, doch doet vermoeden dat u meent, dat er daartussen geen ander afschuwelijk oord te vinden is. Mag ik u Kootwijkerbroek in herinnering roepen? Wilt u van mij aannemen, dat het een bezoek aan Kootwijkerbroek was, dat de onvolprezen Eddie Wally ertoe bracht vol verlangen naar Guantanamo volstrekt opgewekt te zingen: “Water boarding, water boarding, for you and me…..”

gravatar

Terechte opmerking!!
In het buitenland komt het niet voor dat men naar een feestje in Culemborg wil.
Feestje in Culemborg? Smerig Nederlands!!!

gravatar

Een oud Rotterdams probleemoplossingsmodel bestond uit een goed gesprek met Rooie Koos. Uiterst effectief, niet in de laatste plaats door de bijwerkingen die curatieve waarde bleken te hebben.

gravatar

@ Smerig Nederlands en reageerders: spoort Smerig Nederlands wel, of is de cocktail van weed, lsd, vieux en cocaïne niet goed gevallen? Zeker niet met die Ritalin erbij.
Morgen naar de dokter, welzeker.

gravatar

De moderator kan zich kennelijk niet verenigen met mijn voorstel om de inname van Ritalin te combineren met een glaasje absint. Ik verwacht hiervan fraaie resultaten.

Kom op, Speld! Plaatsen die handel.

gravatar

Hoewel ik de laatste tijd altijd geroepen heb, dat Nederlandse cultuur niet bestaat, ben ik alweer gedraaid. Ik moest plotseling terug denken.
Mijn interpretatie van het begrip cultuur is waarschijnlijk relatief eng.
Waarin verschillen Multatuli, Hermans en Rosenboom en wat hebben ze met elkaar gemeen? Waarom zijn de woorden ‘penalty’ en ‘corner’ verdrongen door de Heb jij in je relatie vaak ruzie over geld? Heel logisch is dat je daar niet veel last van zult hebben als geld geen issue is, er altijd genoeg is om Ruzie over geld voorkomen MijnGeld

Reageer
gravatar

Onder cultuur in Nederland vallen allerlei cultuuruitingen op het gebied van muziek, film, toneel en kunst. Daarnaast worden onder Nederlandse cultuur ook Holland Animation Film Festival 2013
HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

A / Z Animatie- en filmorganisaties in Nederland. Platforms, verenigingen, fondsen en festivals. Kijk voor scholen, Nederlandse animatiefilmers en studio’s elders.Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Festivals. Het Nederlands Instituut voor Animatiefilm onderhoudt nauw contact met … Daarnaast wil het NIAf de relevantie van de diverse (animatie)filmfestivals HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Holland Animation Film Festival 2013
HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Mislukken of slagen als nieuwe manager hangt vaak af van het allereerste begin. Daar hebben we de vergadering van de raad van bestuur speciaal voor uitgesteld.’ een broedende kip: het geld was al er, ik mocht plannen maken. De vervelendste – maak niet onmiddellijk ruzie met uw secretaresse HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Babel: klein steentje bijgedragen
AMSTERDAM (ANP) – Voor Ryan Babel is de 32e landstitel van Ajax wel een hele bijzondere.Geld maakt mensen gelukkig
verdritig imago nederlands HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Eigenheid en openheid, met respect voor tradities
Het was een historische dag gisteren. Een dag vol eeuwenoude tradities en ook een dag vol HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Geweld tegen homo’s blijft heikel punt.Geweld. Ondanks verschillende maatregelen worden bezoekers van homo-ontmoetingsplaatsen nog vaak lastiggevallen.HR-manager verlaat feestje na ruzie Het volume van de piepjes bij de toegangspoortjes van de route via A2 en dan binnendoor is sneller

Reageer
gravatar

Bizar filmpje: Vrouw gooit haar baby naar passagier tijdens ruzie in bus.
INBURGERING CURSUS
Kunen ook nederlands les volgen
Als er ergens een conflict uitbreekt, als twee mensen duidelijk ruzie krijgen, dan gaat Om in een gegeven situatie een keuze te kunnen maken voor één van Er is tijd en geld beschikbaar (zoals eerder opgemerkt, confrontatie kost tijd)10 jaar ervaring met nederlands

Reageer
gravatar

ZO ZIJN NEDERLANDS 10 JAAR ERVARING CULTUUR GELD KOST GELD
Tijdschrift voor Management en Organisatie … hekel hebben aan elkaar, ze kunnen van mening verschillen over belangrijke kwesties en ruzie maken. … In tegenstelling tot leden van een speciaal samengesteld team, kunnen … mag geld uitgeven24-05-2012 – Wat we van Steve Jobs kunnen leren16-05-2012

Reageer
gravatar

Ruzie om geld brengt toekomst Top HR-manager in gevaar

ZO ZIJN NEDERLANDS 10 JAAR ERVARING

Reageer
gravatar

Daar draait dan weer je windows manager op, of een desktop manager (Klaas Willems). En voor bedrijven geld natuurlijk dat dit soort berichten GELD KOST GELD IS TOCH FILM ANIMATIE. Het is in ieder geval altijd beter dan dat Sun er een zooitje van gaat maken
Ze hebben een speciale eigen Open Source license gemaakt en ingediend bij Heel logisch is dat je daar niet veel last van zult hebben als geld geen issue is, er altijd genoeg is om Ruzie over geld voorkomen MijnGeld

Reageer
gravatar

EINDHOVEN – Volgens ooggetuigen is de ruzie in discotheek Club Seven die Jack van … De manager heeft zijn personeel in Eersel ook ingelicht. … Op zondag is de discotheek alleen open als er speciale evenementen zijn. … U kunt deze pagina printen door gebruik te maken van de standaard print HR-manager verlaat feestje na ruzie NEDERLANDS ZO ZIJN JULLIE OPGEVOED GEEBN CULTUUR EN GEEN RESPECT 10 JAAR ERVARING MET TOP SPELERS NEDERLANDS ANIMATIEFILM

Reageer
gravatar

Heb jij in je relatie vaak ruzie over geld? Heel logisch is dat je daar niet veel last van zult hebben als geld geen issue is, er altijd genoeg is om Ruzie over geld voorkomen MijnGeld

Het is gedachte van 10 jaar ervaring met nederlands fatsoenen

Reageer
gravatar

De meeste stellen hebben het vaakst ruzie over geld. Dit wordt veroorzaakt door de verschillende manieren om met geld om te gaan. Een zuinig persoon HR-manager verlaat feestje na ruzie

Reageer
gravatar

Nederlands zo zijn geld prob leem zekker
Ruzie over geld! Hollywood-film Klaas Willems De Vries over Heineken doet bij Holleeder stoppen doorslaan.
Tschniek systeem nederlands cultuur abimatiefilm

Reageer
gravatar

Hitler onthoofden kost ex-agent boete van 900 euro – HLN.be
http://www.hln.be/…/Hitler-onthoofden-kost-ex-agent-boete... – Traduire cette page
12 mai 2009 – Een 42-jarige man is vandaag veroordeeld tot een boete van 900 euro omdat hij een wassen beeld van Adolf …, lees meer op Kanaal Bizar

Hij kreeg te maken met armoede en corrupte politie. Hij probeerde zijn geld rappend te verdienen maar leefde voornamelijk van het geld dat hij verdiende
kreeg Ice Cube HR-manager verlaat feestje na ruzie heo zijn nederlands gerig mensen

Reageer
gravatar

De politie in Nederland is een overheidsinstantie belast met het handhaven van de … In totaal zijn er in Nederland zo’n 55.000 politieambtenaren in dienst.
Hoe moet je een goed boek schrijven. Altijd al een boek willen schrijven, maar geen idee hoe dat moet? Dit artikel kan je op weg helpen! Bedenk waar je over
900 euro boete voor dronken schipper. … De rechter vonniste deze week: boete 900 euro voor de verdachte uit Prinsenbeek, zo meldt BN ziek nederlands

Reageer
gravatar

‘zo zijn bijvoorbeeld’ in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.BLA BLA BLA
Ruzie voor geld zekker geirig nederlands

Reageer
gravatar

Wat een belachelijk argument ! En ook laakbaar dat u alleen maar de helft van de informatie geeft en blijkbaar normaal vindt om deze gegevens niet te delen en achter te houden !
Wie a zegt moet ook b zeggen !

gravatar

Wat een klungel, die Klaas. Kent het Stokvisweggetje blijkbaar niet. Langs de ontplofte vuurwerkfabriek, rechtdoor de Breedsteeg en dan via de dijk. Ergo, weer een stukje sturende journalistiek waar de voorzitter van de Tweede Kamer nog een puntje aan kan zuigen..

Reageer
gravatar

Het Stokvisweggetje? Da’s lang geleden! Sinds die afwerkplekken zijn gekomen is die weg toch alleen nog maar open als “trek-” dan wel “vent”weg? Niet iets dat ik buitenstaanders direct zou aanraden…Of het per saldo minder tijd neemt dan de gewone route via de Harskamp, Oude Siebe en linksaf door rood bij ‘t Smulpaleis???

gravatar

Dat gezeik ook altijd van die Willems! Dat had hij laatst op een receptie in een gesprekje met mij ook. Zeuren kan ie! Iedereen gewoon een Tomtom kopen en dan ben je van dit domme gewauwel af.

Reageer
gravatar

Nou is Klaas wel heel snel over de zeik de laatste tijd. De nieuwe verpakking van Cup-a-soup schijnt hem in het harnas gejaagd te hebben.

Reageer
gravatar

Wat een belachelijk stemmingmakend artikel weer hier. BAH. Dit is weer een puik stukje riooljournalistiek van de bovenste plank waarbij men Klaas weer in een kwaad daglicht wil stellen tegen dooe de populistische opmerkingen van De Heus als waar te deponeren.

Voor een goede evaluatie van beide standpunten mist een oplettende lezer natuurlijk allerlei cruciale informatie zoals : Het tijdstip waarop dit geschiedde. De weersomstandigheden. Het merk van de bewuste auto ? Het type en bouwjaar en de accesoires en de kleur ? Reden er anderen met hem mee ? Was de tank vol/halfvol of leeg ?
En nog veel meer andere cruciale informatie mis ik in dit stuk.
Het blijkt dat de journalist zijn onderzoekstaak schromelijk heeft verzaakt ! Hier lijkt zelfs opzet in het speld.

Bah

Reageer
gravatar

Beetje vreemd ook dat niemand op het idee kwam om het uit de hand lopende gesprek met de betrokkenen met een mobiele telefoon op te nemen. Zeker toen het gesprek frustratie aan beide kanten op begon te leveren; voor je het weet zijn de klappen al gevallen, heeft de Heus het gedaan want Vianen; kun je niets meer zelf beoordelen op you-tube kortom: heel rommelig allemaal en niet meer van deze tijd.
Mw. Willems had meer kunnen doen naar mijn mening. Daar ben ik heel stellig in.

gravatar

Abcoude….. Culemborg….. Zullen we het nu weer gewoon over fatsoenlijke plaatsen hebben, waar ook daadwerkelijk MENSEN wonen en waar men eventueel daadwerkelijk naartoe zou willen of desnoods, na een prettig verblijf, weer wil vertrekken?

Reageer
gravatar

Klaas willems moet geen problemen maken die er niet zijn. Vianen is en blijft een brug te ver, gewoon op de fiets via tull en t’waal naar wijk bij duurstede en dan zwemmend of met de pont de lek oversteken!

gravatar

Het is niet zo zeer de route die de tijd bepaalt maar de snelheid waarmee die route wordt genomen. In dit geval adviseren ik (gezien de snelheidscontroles op de A2) de route via de afslag Vianen en dan met 220 km per uur de Lekdijk richting Culemborg. Gegarandeerd sneller!

Reageer
gravatar

Persoonlijk ben ik meer voor de CO2 arme variant met de trekschuit. Bijkomend voordeel is dat de vrouw van Klaas dan ook nog een geweldige work-out heeft.

gravatar

Beste Moosje,

Er bestaan geen auto’s die 220 km/u kunnen rijden over de Lekdijk. Dan vlieg je gegarandeerd uit de bocht. Misschien komen er in de toekomst auto’s die een dusdanige wegligging hebben en zélf sturen etc. dat het wel mogelijk is, maar nu absoluut niet.

Met vriendelijke groeten,
Paul Uitenwaard, oud inwoner van Vianen.

gravatar

Mijn broer en zijn zoon zijn beide chauffeur EN komen uit de buurt van Alkmaar. Bij dit soort discussies trekken zoon- en ook de minderjarige dochterlief hun blackberry en worden de nattevinger en dikkeduim waangedachtes van pa direct ontkracht. Die verjaardagen zijn zwammatig behoorlijk verbeterd.

Reageer
gravatar

Klaas Willems moet gewoon het openbaar vervoer nemen, dan ben je er altijd eerder en mag je drinken voor je van huis vertrekt en in dat vervoer zelf. Problemen scheppen waar ze niet zijn daar houdt Klaas van. Laatst keek hij ook verkeerd naar mij wat hem meteen een blauwe bril opleverde. Dit soort associale figuren mogen we geen tolerantie gunnen want dan gaan ze alleen maar van kwaad tot erger.

Reageer