Muisarm Klaas Willems valt mee

Rentree mogelijk al over twee weken

Het herstel van de muisarm van Klaas Willems verloopt voorspoedig. De Xenos in Beverwijk gaat ervan uit dat hij over twee weken zijn rentree kan vieren op de salarisadministratie van het bedrijf.

De kwetsuur aan zijn pols hield Willems tot nu toe zeven weken aan de kant. Sinds zijn overstap van ING naar Xenos twee jaar geleden heeft hij al veel last van blessures gehad. Zo was hij eerder dit jaar twee weken uitgeschakeld door een verrekte knieband en hield een burn-out hem vorig jaar vier maanden thuis.

Afdelingsmanager Eric van Velden heeft desondanks zijn vertrouwen in Willems uitgesproken. Hij wil hem zo snel mogelijk weer ritme op laten doen. Van Velden spreekt tegen dat Willems te oud is. “Herberts van HR doet het prima op zijn positie, maar we missen routine in de ploeg.”

Willems miste de administratie van de salarissen van februari en maart. Willems: “Ik was er dolgraag bij geweest, maar ik wilde geen risico lopen met het oog op mei. Dan wordt het vakantiegeld uitgekeerd. Dat is echt het hoogtepunt van het seizoen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alles samengevat: volgens het gisteren afgesloten Sociaal Akkoord tussen werkgevers en -nemers en us overheit, heeft Klaas nog 3 jaar voordat hij van muis-arm evolueert naar straat-arm. Dat zal vooral mevrouw Willems plezieren, dan hoeft zij de vlinderstrik van Klaas nog niet te belenen bij Ome Jan.

Reageer
gravatar

Helaas heeft Klaas’s zijn arm hem heden voor altijd moeten verlaten. Geheel per ongeluk kwam zijn schouder onder het slagersmes terecht waarmee ik een vervelende vlieg voor altijd trachtte te doden. Wij slagers noemen dat een “honest mistake” en Klaas kon er zelf gelukkig ook nog wel om lachen. Jammer genoeg was de arm niet meer bruikbaar omdat ik er met mijn laars over heen gleed en het ding in de gierput viel. Klaas grapte nog dat hij nu wat nagels minder hoefde te knippen, daar had hij toch al zo’n hekel aan. “Elk nadeel heb ze voordeel” zei ik terwijl ik hem op de lege schouder sloeg, vergetend dat de arm er niet meer aanzat en zo mijn hand bevuilend. Maar, niets wat niet door een blikje Persil, een slokje Omo en een wolkje Sun-Light verholpen kan worden. Die Klaas ook, je blijft lachen met die vent!

Reageer
gravatar

Foutje van de Zaak, 17b; inzake VUT. Rond 30 jaar terug meende de toenmalige overheid oplopende jeugdwerkeloosheid te kunnen bestrijden door 50-plussers vervroegd hun congé te geven. Men moest dit -de jure- zelf aanvragen, de facto werd men verplicht deel te nemen aan de Regeling Vrijwillig vervroegde Uit Treding. In politieke kringen tilde men toen -beleidsmatig- nog niet zo zwaar aan de benaming van maatschappelijke processen en zo verwerd de (verplichte) Vrijwillig Vervroegde Uittreding in ambtelijk taal tot: VUT. Door de grote respons van 50+ ers in zieke gebouwen en organisaties werd de regeling stopgezet, vrijwel tegelijkertijd met de 57½-regeling. Het huidige kabinet streeft naar een zo langdurig mogelijke individuele arbeidsparticipatie, tot nét voor de dood. Bedrijven daarentegen willen graag zo snel en zo goedkoop mogelijk af van werknemers in de categorie 45+, ziedaar de basis van de VUT-regeling. Samengevat: er is nu nog een schriftgeleerden & Historikerstreit over de vraag of VUT nu eigenlijk VVU* (* Vrijwillig Vervroegde Uittreding of Vervroegd Vrijwillige Uittreding) of kortweg VVvUT** moet zijn (** Verplicht Vrijwillig vervroegde Uit Treding). Doch dit betreft zuiver een nomologisch achterhoedegevecht tussen -nu- VUTloze wetenschappers. Is het u nu helemaal duidelijk, Foutje van de Zaak?

Reageer
gravatar

Het is dat dit een schending van het beroepsgeheim zou betekenen, anders zou ik u kunnen vertellen dat de muisarm van Klaas Willems kunstmatig gecontinueerd wordt om een ontslagaanvraag van de zijde van Xenos te blokkeren. Xenos poogt vervroegde uittreding (op medische gronden) van oudere werknemers te voorkomen vanwege de precedentwerking richting VUT.

Reageer
gravatar

Beste Apotheek houdende huisarts
Ik kan wel een geheim bewaren en degene aan wie ik het doorvertel kunnen dat ook heel goed. dus ik zou zeggen voor de draad ermee

gravatar

Je moet wel een enorme superezel zijn om dat te vragen
1e wat doet het er toe wat jodelaars eten.
2e u vraagt toch ook niet waarom Turken couche couche eten.
2e dit is geen kookprogramma

gravatar

Ook in Apelfoort zijn na het helaas ter ziele gaan van de plaatselijk voetbalclub (en dat terwijl Real Madrid miljoenen schuld heeft bij Spaanse banken die wij dan weer met ons belastinggeld overeind houden, zijn zij nou zo slim of wij dom? Maar dit geheel terzijde.) velen overgestapt naar de Xenos en andere neringen en dat eist nu zijn tol in RSI en muisarmen. Wij wensen dan ook dat Nederland weer een vloot uitrust om met de Spaanse Armada miljoenen die zij tenslotte van ons belastingbetalers weggesluisd hebben weer onze prachtige plaatselijk voetbalclub een nieuw leven te kunnen inblazen. En dan Real Madrid zoals Johan Cruyff al eerder deed eens een flink lesje te leren!

Reageer
gravatar

Maar nu vergeet u toch de amateurtak van AVOGG (Apenheul Vergt Ontzettend Goede Gravers of zo).
Zijn zij niet de trotse ranglijstduwers in één der tweede klassen ? Nou dan !

gravatar

Ja, ja, altijd weer die muisarmen, net of wij daar iets aan kunnen doen. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel muizen er met een mensvoorpoot rondlopen ?
En geen dierenarts die dat serieus neemt. En dan denkt Klaas Willems muizenissen te hebben ?

Reageer
gravatar

Beste Mickey toch wel jammer dat je geen mensenvoorpoot heb. Anders zou je Minnie ook eens kunnen vingeren.

gravatar

Directie en hoofdredacteur van De Speld,

Dit is ordinair jatwerk van auteursrechtelijk beschermd werk!
De bovenstaande foto heb ik in 1996 gemaakt van de eminente milieugeleerde Lester Brown.

Ik heb de eis voor schadevergoeding door mr Abraham Ismoskouiets laten deponeren bij de rechtbank van ‘s-Hertogenbosch.

Reageer
gravatar

Waarde mevrouw de Directrice van de De Speld,

Namens mijn cliënte deel ik u mede:
U hoort nog van ons.

Is getekend,
mr Abraham Ismoskouiets
advocaat, gespecialiseerd in fraudes en omkoping


Pssssst, als u mij vanavond persoonlijk een rijkgevuld wijnkistje brengt, kunnen wij samen onderhands wel iets regelen.

gravatar

Mevrouw de Hoofdredactrice,

Ik zou maar oppassen, als ik u was. Die advocaat zegt wel dat hij met u onderhands iets wil regelen, maar hij bedoelt, dat hij met u in de minne wil schikken.

Ja, ja, dat kennen wij, “in de minne schikken”.

gravatar

Namens de directie van Blokker, eigenaar van Xenos, delen wij u mede dat wij niemand onder de naam Klaas Willems noch Lester Brown in dienst hebben.

Wij nemen voor het eisen van rectificatie contact op met de bekende advocaat mr Abraham Ismoskouiets.


——————————————-


Bram, voor het geval jij je iets in jouw hoofd haalt, wij leveren geen gevulde wijnkistjes en ik ben van het mannelijke geslacht.

gravatar

Wel een beetje optimistich om te denken dat de Xenos dit jaar vakantiegeld uitkeert.

Reageer
gravatar

Hij heeft gisteren voor het eerst weer voorzichtig geprobeerd zichzelf te bevredigen, maar moest toch al vroeg in de tweede helft opgeven. Zijn dokter had hem tevoren ook uitdrukkelijk gewaarschuwd dat hij dit soort taken moest delegeren, maar iedereen die Klaas kent weet hoe eigenwijs hij is.

Reageer
gravatar

Ik heb ze voor de winterstop overigens ook rake kleppen uit zien delen vooral met de ellebog. geen wonder dat zij dan een muisarm krijgen

gravatar

Wat een krasse knar toch die Willems. Om op zo’n leeftijd in zo’n zware competitie te kunnen opereren moet je wet wal in huis hebben!
Een toonbeeld voor de nieuwe maatschappij, werken tot je er bij neervalt!

Reageer