Klaas Willems wil eerste Nordic Walker in de ruimte worden

Primeur waarschijnlijk in 2015

Klaas Willems wil de eerste Nordic Walker in de ruimte worden. De salarisadministrateur van ING heeft bij de commerciële ruimtevaartorganisatie Virgin Atlantic geïnformeerd of het mogelijk is om zijn stokken mee te nemen in het ruimteschip. Als alles volgens plan verloopt zal Klaas in augustus 2015 voor de primeur zorgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het kan nog mooier worden…en zelfs een goede PR stunt voor ING, nl.; Als Klaas nu ook het ruimte afval prikt zal de wereld Klaas (en stiekem dus ING) eeuwig dankbaar zijn. Mocht er een maanlander meegaan dan wel goed oppassen voor de bandjes!

Reageer
gravatar

Het is toch geweldig wat het menselijke vernuft tegenwoordig vermag. Hopelijk word ik zelf gekozen voor de eerste ruimtezelfmoordaanslag. Maar ik twijfel een beetje want ik wil die maagden je daarna krijgt helemaal niet, die zijn niets voor mij.

Reageer
gravatar

Klopt, het betekent Scandinavisch.
Waar lag Noorwegen ook weer?

Ik heb er een voor jou.
Weet je wat Caps betekent?

gravatar

Willems heeft ten minste door dat de sky niet perse de limit is en ik ben er behoorlijk zeker van dat de jurisdictie van de balkenendenorm ophoudt bij de dampkring.

gravatar

Wat ik me eigen afvraag: Waarom weer een bankier? Ik heb zomaar het idee dat het weinig te maken heeft met nordic walkin
.

Reageer
gravatar

Eerder met noorderzon walking.

gravatar

Bij ruimtevaart zijn roeispanen handiger.

Reageer
gravatar

Dat is waar Polleke,

Ook in een ruimteschip dient men te roeien met de riemen die men heeft. Daarbij zijn die zielig dunne Noorse stokjes niet erg nuttig.

gravatar

Lieve vriendin Plien,

Bij ons in het ziekenhuis komen dagelijks ouderen met botbreuken binnen. Ze dachten zich af te kunnen zetten met die rietdunne Noorse vlaggenstokjes of erop te kunnen leunen. Mooi niet dus.

Waar zijn die dingen eigenlijk voor? Als het regent, kun je er zelfs niet onder schuilen.

gravatar

It’s a small step for man, but a strange step for mankind

gravatar

een flinke opsteker voor een ten onrechte als bejaardensport bekende activiteit!

Reageer
gravatar

Natuurlijk is ruimtevaart geen bejaardensport. Dat is een marketing truc van Virgin Atlantic, ze duiken in het gat wat OAD heeft laten vallen.
Ze weten dat juist de bejaarden voldoende geld en tijd hebben om een ruimtereis te maken.