Toekomst opnieuw uitgesteld

Verleden duurt langer dan gedacht

De toekomst is opnieuw uitgesteld. Aanvankelijk zou het verschiet vandaag officieel van start gaan, maar dit bleek chronologisch niet haalbaar. Het project kampt al langere tijd met vertragingen.

Organisator Koen Stalwijk: “Het afronden van het verleden duurde langer dan verwacht. Op dit moment zijn we druk bezig met het heden. Als dat klaar is, kunnen we beginnen.”

Veel mensen zijn teleurgesteld over het uitstel. Stalwijk stelt de tijdgebruikers gerust: “Ik verwacht de toekomst nu eigenlijk ieder moment. Het wordt ook wel eens tijd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

EINDE van de gestolen tijd. Tijd is kunst en jij bent de eigenaar van jouw tijd. In principe en als ideaal. Hoge tijd!!

Reageer
gravatar

Uw mening telt. Juist nu… Jaja, we blijven maar hangen in het nu. Komt er nog wat van die toekomst? Het verleden is zo passe… laat staan het nu.

Reageer
gravatar

Excuus, is dit al nieuws van gisteren of is het nog actueel? We kwamen er volgende week niet helemaal achter en wisten dus ook niet of we er überhaupt al zullen zijn.

Reageer
gravatar

Het probleem is waarschijnlijk nog groter dan hier wordt beschreven. Het verleden dreigt ons nu zelfs in te halen! En als het zo ver komt is de toekomst definitief naar de kloten!

Reageer
gravatar

Ik was laatst in de Achterhoek, het verleden is daar nooit weggeweest.
Het verleden is daar het heden en het heden gaat achteruit richting toekomst.

gravatar

Boze tongen beweren dat Microsoft hier de hand in heeft. Hun besturingssysteem Windows behoort inmiddels immers meer tot het verleden, en kan niks met het heden. Bovendien schijnt het systeem niet bij machte om de interne klok van pc’s om te zetten naar 2014. Ik vermoedt dan ook, dat een ieder die middels Einsteins briljante theorieën via de kromme tijd onderweg is naar de toekomst, eenmaal daar aangekomen zich een aap lacht zodra hij naar het verleden kijkt (ons heden, wellicht géén toekomst). Voor wie dit niet meer snapt: blijf maar bij de ideeën van Erich von Däniken!!

Reageer
gravatar

Ik wordt hier zo niet goed van! Nooit hebben ze hun spullen voor elkaar. Als het zo doorgaat dan cancel ik straks die hele toekomst. Prutswerk!

Reageer
gravatar

Aha, dat is best lekker eigenlijk. Nou hoef ik voorlopig mijn verjaardag niet te vieren. Sterker nog, m’n schoonmoeder ook niet. Héérlijk!

Reageer
gravatar

Beste Hella, na mijn plaatsing op nr.14 had ik jou reactie nog niet gelezen. Dit plaatst mijn flauwe grap natuurlijk in een heel ander daglicht. Ik wens jou en je vriend veel sterkte en beterschap toe.

Met een groet, Trendvolger.

gravatar

Ach Hella, da’s erg spijtig. Maar bedenk wel: in verleden nog heden heeft men hiervoor een geneesmiddel of -methode….. In de toekomst misschien wel?!
In ieder geval sterkte gewenst, nu én in de toekomst!

gravatar

Ik heb een belangrijke vraag aan de projectgroep.

Heeft u gedacht aan internationaal overleg, zodat we straks overal in de wereld tegelijkertijd de kalender terugzetten? Het is namelijk wat onhandig als het in ons land nog 2013 is en in de rest van de wereld tien jaar later.

Reageer
gravatar

Oudoom Steeds,

Van Westkapelle via de Veluwe naar Staphorst vindt men dat niet erg. De landgenoten rond die route zouden het verleden met terugwerkende kracht zelfs honderd jaar willen uitstellen. Dan schijnen ze weer enigszins bij de tijd te zijn.

gravatar

Hallo die knappe kalenderprojecteurs,

Worden kerstmis en de jaarwisseling ook uitgesteld?

Mijn mammie zou dat best wel willen, want ze raakt altijd een beetje overspannen van de feestdagen. Van de drukte van sinterklaas ligt ze nu nog uit te rusten.

De mazzel,
Paulusje

Reageer
gravatar

Als gevolg van een omstreden proefverlof is het wachten op mensen die het verleden maar niet willen begraven.

Daar zijn ik en Fred er twee van, als vier handen op mijn pezige buik. Maar helaas, we moeten voor de bühne ook eens een keer rechters gelijk geven. Anders valt het te veel op dat wij van de verkeerde rijkeluispartij zijn.

Reageer
gravatar

Ik ben wel erg gelukkig met de verbeteringen die zijn gedaan op het administrative gedeelte m.b.t. de afronding van het verleden.

Chapeau, procesverbetering op iets wat is uitgebracht zie je niet overal. Misschien iets voor het heden en de toekomst!

Reageer
gravatar

Dat het verleden veel te lang duurt mag wel duidelijk zijn. We zeuren en ouwehoeren nu nog steeds over een oorlog die 70 jaar geleden gehouden werd!

Onderhand hoog tijd voor een nieuwe oorlog denk je dan vanzelf.

Reageer
gravatar

De waan van de dag was gisteren ook al vertraagd. Prutsers. Vroeger belde je de tijd. Die konden er wat van. Wisten precies hoe laat het was bij de volgende piep.

Reageer
gravatar

Ik heb begrepen dat ene Eckhart Tolle de boel frustreert. Hij is als infiltrant van de actiegroep NU in het bestuur van de stuurgroep terechtgekomen.