Mensen jarenlang naast hun kracht gezet door mental coach

Oud-cliënten Bert T. volledig uit evenwicht

In Den Helder is mental coach Bert T. opgepakt. T. wordt ervan verdacht duizenden mensen naast hun kracht te hebben gezet.

Bij collega-coaches viel al langer op hoe weinig energetisch evenwichtig en gebalanceerd oud-cliënten van T. door het leven gingen. Aanvankelijk werd dit afgedaan als toeval totdat één van hen gisteren officieel aangifte deed.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een onzin zeg. Stel dat die mensen die hij behandeld heeft echt een paar kilometer van hun kracht af zaten of zo, dan is het best knap dat Bert ze zo vlak naast hun kracht neer weet te zetten.

De media is altijd veel te snel met het neerleggen van de schuld bij de verantwoordelijken. Die slachtoffers zijn niet voor niet slachtoffer. Denk daar maar eens over na.

Reageer
gravatar

Dit is een uitstekende reclame die gericht is op mensen die krachteloos door het leven willen gaan, want tja wie niet sterk is moet slim zijn niet waar ? Zie daar het geheim van de raadsman, want ik zie niet eens of ik de kracht nu links of rechts van me heb, het is allemaal lucht, met 78% stikstof.

Reageer
gravatar

Naast is een relatief begrip. Hoe ver werden de krachten van al die duizenden mensen naast hen gezet? 1 meter? 10 meter? 100 meter? Onduidelijk dus. Niettemin wel een mannetjesputter die Bert T.. Respect!

Reageer
gravatar

Jullie begrijpen niets van mijn man’s methodes. Mensen naast hun kracht zetten is juist een enorme uitdaging. Ze moeten dan zelf die kracht opnieuw ontdekken, en intussen hun beperkingen zien te managen. Dat is een louterend proces, waar ze uiteindelijk sterker uit komen. Die oud-client bijvoorbeeld, vond de kracht om zich naar een advocaat te slepen. Zonder coaching van mijn Bert zou die dat nooit hebben kunnen opbrengen.

Reageer
gravatar

Ja en nee. Hij was er wel verantwoordelijk voor maar hij had er een dwaalsturend team van gemaakt. Toen waren ze weliswaar verdwaald, dus de missie was goed geslaagd, maar toen konden ze de weg naar het Politiebureau niet meer vinden……

gravatar

mij moesten ze ook helemaal uitlijnen en balanceren ..de olie klopte ook niet wat een charlatans pfff

Reageer
gravatar

De broer van Bert, Ernie T., is paardenfluisteraar. Ook al zo’n beunhaas. Mijn buurvrouw had ‘m laten komen om haar paard wat geheimen toe te vertrouwen, en zij de taal niet machtig is. Hij heeft het arme beest wel een meter naast z’n paardenkracht gezet. En dat fluisteren kon je door het hele dorp horen. Enfin ik kom op het lawaai af, en zie dat gepruts. Dus ik mijn man Willy erbij gehaald, die veel verstand van paarden heeft. Nou, hij maakte er gehakt van!

Het is een ramp, die hele familie T., al sinds de oertijd. Rex T zette al dino’s naast hun kracht. Geen wonder dat ze uitgestorven zijn.

gravatar

Zit er nog wel genoeg profiel op je? De natte maanden komen er immers weer aan en dan is wegvastheid een eerste vereiste.

gravatar

Ik herken mezelf helemaal in dat verhaal. Bert T. was ook mijn mental coach, en hij heeft me naast m’n leerkracht gezet. Na een week had ik m’n eerste burnout te pakken. Een maand later kon ik zo de WAO in, maar ik had de puf niet om dat aan te vragen. Enfin, ik kwam in de crisisopvang terecht, waar ik met elektroshocks weer op de been werd gebracht. Geen gewone, voor mijn geval was krachtstroom de enige remedie.

Met plezier zou ik T aan de schandpaal nagelen, door zijn achternaam Tappert voluit te noemen. Ja, hij is ook nog de zoon van Derrick. Maar als ik dat doe, krijgt Bert strafvermindering omdat z’n privacy is aangetast. Met mij gaat het intussen weer goed, ik werk zelfs bij een krachtcentrale.

Reageer
gravatar

Lieve Lisa Leer,

Wat een schrijnend verhaal heb jij meegemaakt. Ik herken hier veel in en m’n buik is hevig in beroering geraakt. Zoals ik in veilige ‘laat het allemaal maar los’ sessies heb geleerd geef ik toe aan het gevoel je te willen knuffelen. Maar misschien is het wel goed dat ik dit niet in reeel kan uitvoeren want de aanraking met jou zou wel es een schrikdraad beleving kunnen zijn.
Zo blij dat je inmiddels de boel weer op de rails hebt en het hele gebeuren een plekje hebt kunnen geven. Waarschijnlijk in je rugzakje.

Warme groet,
Jan Dirk