Assad stapt op na twijfels over integriteit

Positie onhoudbaar door negatieve beeldvorming rond burgeroorlog

De Syrische president Assad stapt op. Zijn positie was onhoudbaar geworden nadat binnen de internationale gemeenschap twijfels waren ontstaan over zijn integriteit. Assad zegt zijn besluit zelfstandig te hebben genomen: “Ik moet helaas vaststellen dat de negatieve beeldvorming rond de burgeroorlog mijn geloofwaardigheid heeft aangetast. Hierdoor kan ik niet langer effectief opereren als politicus en moet ik de eer aan mezelf houden.”

Assad beschuldigt westerse media van karaktermoord op zijn persoon: “De militaire acties tegen mijn bevolking zijn stelselmatig negatief belicht. Als er vervolgens openlijk getwijfeld wordt aan je integriteit, is er voor mij een grens bereikt. Hiervoor ben ik niet de politiek ingegaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook Adolf Hitler en Pim Fortuyn zijn op dezelfde laaghartige wijze gedemoniseerd. De leugen regeert! Er is geen oprecht genie meer veilig voor dit krapuul.

Reageer
gravatar

Beste Annie, meid, Je bent er maar mooi klaar mee daar in Den Haag er is altijd wat, je hebt het een nog niet achter de rug of het volgende dient zich alweer aan, straks weer prinsjesdag al kunnen wij het beter dolle dingesdag gaan noemen of hoedjesdag ala Ascot alleen hebben die Engelsen een betere smaak want ik heb die horse-lovers daar op dat eiland van ze nog nooit met een satellietschotel op hun hoofd zien ronddrentelen. Afijn je moet wat als je zo’n goedkoop smartphone abootje hebt afgesloten en daar 3 jaar lang aan vastzit.
En Moppie, o zeg wat enig dat jij ook graag vocaal uiting geeft aan maatschappelijke betrokkenheid, dat zouden er meer moeten doen! Durf het bijna niet te vragen An, maar……zullen wij saampjes…? Dan mag jij de nationale feestdag EN de locatie uitzoeken, verzorg ik de broodjes.

Reageer
gravatar

Tjeempie, tis vreselijk… elke dag valt er wel ergens tegen of voor te demonstreren en als ze gaan matten zie ik het altijd pas op het nieuws.
Drie Dolle Prinsessendagen, zou dat een leuke naam zijn voor voormalig Prinsjesdag?
En ja, Ascot is wel even wat anders dan de Paardendagen die (zucht) ook al in het centrum van de stad plaats moeten vinden.
Niks mooie hoeden en rijke mensen maar plebs, achterstandswijkbewoners, tuig van de richel! Stomme petjes genoeg maar mooie hoeden o nee, vergeet het maar..

Dan krijg je vanzelf de neiging om zo hard mogelijk te schreeuwen en ik kan echt keihard schreeuwen leuk hè?
Deze maand is het wel heel gezellig allemaal, dit weekend b.v. de Haagse Uitmarkt.
Lijkt me een goede gelegenheid om eens een menigte over de rooie te jagen, dus ik ga even uitpluizen waar we koninklijk bezoek kunnen verwachten en na het nuttigen van de broodjes (bedankt voor het aanbod, lekker!) wil ik wel iets schreeuwen hoor.
‘Maxima heeft een broer in Amsterdam’ bijvoorbeeld, kijken wat er gebeurd.

Tenzij het nog lang zulk lekker weer blijft, dan stellen we het uit tot de Vredespaleisconcerten of zo later in de maand ok? Ik ga niet in een cel zitten met mooi weer in september, zonde van je tijd.
Je hoort nog van me als ik een leuk evenement gevonden heb.
Wachten tot dodenherdenking duurt te me lang hoor, voorpret is leuk maar moet niet langer dan een half jaar duren.

Als alles mislukt misschien!?!?! Ik hoop tot eerder, liefs en groetseltjes, Annie.

gravatar

Annie, Wat betreft de gelegenheid inzake onze moreel- maatschappelijke betrokkenheidsplicht, Rutte doet het niet echt lekker in de peilingen dus straks wellicht nieuwe verkiezingen en zie ik mogelijkheden om voor de verandering niet te gaan stemmen in zo’n claustrofobisch naar angst riekend stemhokje met afgekloven suggestief rode potlood maar onze stem ten gehore te gaan brengen op het plein in hart van onze voormalige democratie, het Binnenhof!
Maar DWDD kan evt. ook nog, we houden contact!

PS Pudding en koffiebroodjes of ben je meer van de hartige?

gravatar

Jaaaaaaa de vervroegde verkiezingen!! Goed plan, dat duurt vast niet lang meer en het Binnenhof…. wéér ligt de oplossing zo goed als onder mijn neus.
Maar samen komen we er wel uit, dat blijkt maar weer!

Alleen vind ik Matthijs dinges zo’n verschrikt konijn in DWDD, kweeniehoor….. ik ben bang dat alles dan in de mist loopt en Matthijs alles verpest door meteen zonder tekst te zitten en gewoon door te gaan met de uitzending (nou ja, de redactie en iedereen die het programma maakt, daar mag hij zich verder niet mee bemoeien geloof ik).

In dat geval is een puddingbroodje wel handig, als we dat in zijn zorgvuldig gekoesterde kapsel kunnen mikken halen we alle kranten behalve de Speld, en nog wat actualiteitenprogramma’s.

Verder ben ik, als je het niet erg vind want ik lust best veel hoor maar als het niet teveel gevraagd is: liever een kaasbroodje of zo, broodje kaas ook goed. We maken er een leuk dagje van, zoveel is zeker!!!
We blijven schrijven wijffie, gezellig hoor!!!

gravatar

Hoi Moppie, Wat DWDD betreft, het is mij nog nooit gelukt ook maar een uitzending uit te kijken, meestal omdat ik voortijdig altijd zachtjes insliep dan-wel bij begintune programma mijn zapduim gewoon spontaan in een triggermodus raakte, ik vermoed door de aanblik van dat kapsel van die van die Matthijs, je zou toch minstens denken dat de man met zo’n inkomen wel een fatsoenlijke kapper kan betalen! Dat haar van de man ziet er nl.al zolang hij op de buis is uit alsof er zojuist zo’n lijmplank voor ongedierte uitgeknipt is en vrees dat kaasbroodjes of croissants daar niet in zullen blijven plakken en zou daarom willen pleiten voor de smeerkaas-optie.

gravatar

DWDD als slaapmiddel, homeopatisch en doeltreffend, zo had ik het nog niet bekeken. Laat de medicijnenlobby het maar niet horen!
Of juist wel, om de stagnerende verkoop van valium te stimuleren, dan is hij dit jaar nog van de buis verdwenen wat ik je brom.

Zaak dat we voor het zover is de broodjes smeerkaas, jam, honing en voor de lol een zak chocoladehagelslag om het af te maken op en over zijn kapsel kiepen; dat zal hem leren en staat stukken beter.

Zal ik voor drinken zorgen? Een plakkerig likeurtje voor Matthijs, voor ons iets lekkerders? Nadat M’s salaris is uitbetaald blijft er vast niet veel geld over om het publiek wakker te houden met sterke koffie van goede kwaliteit. Gelukkig is Starbucks ook in blik of fles te koop bij mijn buurtsuper, en wat fris + een fles wodka maakt het mogelijk om naar hartelust te combineren, ik heb er echt zin in! Laat maar weten als je iets anders wil, breezer is ook altijd goed.

Nog gewaagder: in het programma de kwestie van obese vogeltjes aankaarten, wij tgo een oud vrouwtje met vetbollen, netjes pinda’s enz.
Als Matthijs door zijn oortje de opdracht krijgt ons af te kappen: tijd om te gooien met de plakkerige waar, mikken op zijn haar.
Doen??? Het onderwerp, huismussen met overgewicht is saai genoeg voor DWDD dus wat kan er misgaan?

gravatar

Beste An, Matthijs als slaapmiddel is in feite niet zo bijzonder maar de 100% snurkgarantie zal mensen denk ik in huidige crisistijden in een klap over de streep gaan trekken en als prettige bijkomstigheid zowel de farmaceuten als de immer fout declarerende pillendraaiers het dik belegde brood uit de goud bekroonde mond stoten!
En over Pindakaas gesproken, ja meid dat broodbeleg waar zo’n beetje heel Nederland mee groot geworden is, nou dat hadden die foute farmaceuten ook al in de ban gedaan, iets met foute vetten of zo…. maar eigenlijk omdat iedereen letterlijk de broekriem moest aanhalen en daarom de markt voor cholestrolverlagers compleet instortte.
Om uitgenodigd te worden bij Matthijs hebben we een Trojaans paard- binnenkomer nodig bv iets met,,,,,,, pindakaas, en als wij dat nou weer eens een beetje salonfähig gingen maken en het over die boeg gingen gooien An…. ? Kwestie van hier en daar een beetje lobbyen met; Help de huismus de winter door, gezonde voedingsvezels, leuke recepten, verkooppunt app voor elke crisis-portemonnee … en hop je geraakt zo aan de DWDD-tafel! Enne daarnaast blijft pindakaas (met of zonder nootjes) uitstekend in haar, op kaalhoofdigen als Diederik Samson, maar ook tegen verhemeltes van neuzelende presentatoren plakken en kunnen wij ondertussen onze slag slaan.

gravatar

ASSAD IS MOSLIM KANKER JODEN
ASSAD IK HOOP HEEFT ROKET VAN IRAN

ik algerijns vanaf 6 jaar kind niet gezien en nog kutten rechters spelers afgewees
warrom ben ik moslim
ik ben trots dat ben moslim homofielen en pedofilelen nederlands
fuk jullie regeles en jullie wetten en jullie land kanker varken nederlands
IK BEN ALCHTONEN INBURGERING NAAR RIENTEGRATIE
VRIJWELIGER EN DAG BESNEDEN
DAKLOOS EN WERKLOOS
DAT BETEKENT SPOORLOOS HOMOFILLEN

mark kut en kutten nederlands nog kutten rechters die heeft wilders gewraakt rechtbank homofiel nederlands
Rechten van de vader bij een kind | Mens en Samenleving: Diversen
mens-en-samenleving.infonu.nl › Diversen‎
Heb daardoor al zeker 6 jaar verloren van mijn kind en moet mijn dochter van 9 en nog 10 jaar berief scherijven voor kutten rechters . Als ik heb haar in dat jaar 6 heeft gezien is het veel geweest.

Reageer
gravatar

Ehmm…. Moderator?

Varkken: De spelling is weer even bedroevend slecht als voorheen, jammer!
Het leek zó de goede kant op te gaan. Qua spelling that is…

Ik hoop dat uw dochter veerkrachtig genoeg is om die keren die ze u ontmoet heeft weer snel achter zich te laten en adequate hulp krijgt bij de verwerking van e.e.a.

gravatar

Mensen ik wil even gezellig een liedje gaan zingen.
Ik wil een echte ouderwetse kinderen voor kinderen kraker gaan zingen getiteld: Waanzinnig stoned.
Het gaat nu beginnen houd u goed vast.

Ik ben zo waan waan waan waanzinnig stoned.
Ik werd met co co co coke overstroomt.
Iedereen riep wil je meer wiet.
Daarna blow-de ik mij helemaal ziek, hieperdepiep.
Maar zo waan waanzinnig maar heerlijk stoned.

Reageer
gravatar

Het Belang van Limburg
Klok tikt voor aanval op Syrië
Live – Rusland wil niet meewerken aan VN-resolutie HAHAHAHAHAHAHAHA
President Poetin maakt daar uit politieke overwegingen gebruik van. … De situatie van homo´s in Rusland is verre van makkelijk en de wet zal daar … zegt dat de anti-homopropagandawet geweld tegen homo´s legitimeert en ASSAD IS VRIEND GEEN HOMO.
ASSAD HEB WAPEN VAN IRAN KIJK OUT HAHAHAHAHAHAHA

Reageer
gravatar

Bericht voor MARK RUUTE OF SORY VOOR MARK KUT?
Inburgerij=ng naar reintegratie als doel voor slachtoffer alchtonen
nu is anders geworden
vdakloos +verkloos=verwijliger of dag besteding
dat betekent verij+besnijden= crises bezuiniging
Werken bij de politie? – screenjezelf.kombijdepolitie.nl‎?Homoseksuelen mogen zich niet ‘gegijzeld’ voelen in hun eigen wijk en woning. … politie krijgen meer instrumenten en richtlijnen om homohaat tegen te gaan.
Teken de petitie op http://www.amnesty.nl/stopassad Syrische … Rusland wil geen afgedwongen vertrek van .
De Russische president Vladimir Poetin wijst de bevindingen van de VS af over … nu 18-jarige verdachte van de geruchtmakende groepsverkrachting in een bus in …. van Assad chemische wapens heeft ingezet tegen de Syrische bevolking.

Reageer
gravatar

Welkom op Pedofilie.nl
Pedofilie: een groot taboe. Maar wat is het nu werkelijk? Deze site is er om het bespreekbaar te maken, met informatie, steun en discussie. Heb je zelf pedofiele gevoelens? Ken je zo iemand?
Vragen van journalisten over de overlevingskansen van Assad en het aantal burgerslachtoffers, wimpelde Poetin geërgerd af. ‘Ik weet niets .

Reageer
gravatar

Je kan het weer zien aankomen. de diktator stapt op en iedereen wil de macht. net zoals in egypte, afganistan, irak, italie enz. besteed daar geen belastinggeld aan mensen !

In griekenland en spanje hadden ze ook een diktator eerst en nu zie je wat er van komt, ons belastinggeld moet de zaak overeind houden. MIJN belastinggeld.

Ik zeg, Nederland, let op je centen!

Reageer
gravatar

Ja, en wij hebben Rutte, zijn we erreg blij mee. Gaat retegoed hier.

En ik begin een erge hekel aan, en groot wantrouwen te krijgen bij mensen die het over ‘hun’ belastinggeld hebben: alsof ze niet van alles proberen om daar onder uit te komen, op zijn minst zo weinig mogelijk af te dragen en als tegenprestatie zo veel mogelijk proberen terug te krijgen.

De denkfout is natuurlijk dat het uw geld zou zijn: het is afgedragen aan de regering en DUS uw geld niet meer.

Mt centen red je het tegenwoordig niet meer, hoor – ‘t is maar een weet.

gravatar

Jaha, jouw centen…. net als in topicje over Poetin pleit voor ludieke oplossing in Syrie…. ik krijg opeens het vreemde gevoel dat TH. ETAXAR GUMENT naadloos is overgegaan op [email protected]….
Vergeef me als ik ernaast zit maar, maar…. het klinkt toch gewoon een beetje als meer van hetzelfde….

De Speldschreeuwer in een nieuw jasje? Het gaat vandaag al opmerkelijk rommelig..
Nerd, nerd???? Ja tis zaterdag maar toch… vorige week slechts 1 spelfout, hij zou natuurlijk bijgeleerd kunnen hebben….
Kijk er even naar? Tnx!!

gravatar

O dit wordt verwarrender dan ooit… toen ik klagerig begon te typen stonden uw bijdrages er nog niet heer Jeettje, ik lijk wel een naäper nu, een plagiater ook een beetje.
Toch was het net alles nog heel anders en dan opeens blijkt er een uur geleden al van alles gepost te zijn maar dat zie ik pas als ik iets post!

Zware kost voor de zaterdag pfff….

gravatar

Beste Annie

U zit er naast het is u vergeven
@Jeettje. u gelooft het vast niet maar ik deel uw mening

welkom in Satirië waar spottend geïmiteerd wordt

en toch wil ik WEL zeggenschap houden over MIJN belastinggeld!

gravatar

Ach, mijn oprechte excuses in dat geval. Het leek gewoon een beetje zo..

Ik heb goed nieuws: als u teveel belasting heeft betaald kunt u dat terugkrijgen; dan staat het u natuurlijk volkomen vrij om zelf te bepalen wat u ermee gaat doen.

Belastinggeld van de belasting is weg, foetsie en zet u wellicht aan het denken over zaken als verkiezingen, politieke partijen en het enige wat u nog aan zeggenschap heeft is: altijd stemmen.
Op de partij die naar uw mening de meest zinnige plannen heeft met dat geld.

Meer zeggenschap heeft u domweg niet over het eenmaal betaalde belastinggeld, het zou een beetje hetzelfde zijn als een werkgever die zijn personeel salaris uitbetaald maar vervolgens bezwaar maakt als dat salaris niet naar zijn of haar goeddunken gespendeerd wordt.

Een verbod op het kopen van sigaretten, voetbalschoenen of stroopwafels krijgt hij er niet door, hoe werkgever ook.
Zelfs als hij met argumenten komt die hout snijden; hij kan door de vrees bereden worden dat zijn werkgever doodgeschopt word na het voetballen en dan zit hij met de ellende en een hoop extra kosten.

Toch mag het, voetballen of stroopwafels eten.. Of je werkgevert het nou kan waarderen of niet, mag je zelluf weten, dat is de andere kant van de medaille.
Profiteer ervan en doe er iets leuks mee om de zinnen te verzetten!!

gravatar

@Annie

Uw vergelijking werkgever – loon – personeel verzus ikke – belastinggeld – fiscus gaat niet op

Ik heb niet gesolliciteerd naar de functie van belastingbetaler en kan ook geen ontslag nemen. De fiscus wil mij niet ontslaan als belastingbetaler Je kan niet zomaar iedereen laten stemmen. In 1917 is de kieswet aangepast en moet je nu zien wat een zootje

de werkgever betaalt behalve loon ook belasting en huurt dure accountants in om zo veel mogelijk bezwaar te maken hij huurt zzpers in om geen loonbelasting te betalen

De werkgever kan gewoon stoppen met verkopen van sigaretten, voetbalschoenen of stroopwafels en dan is het er toch door ? heeft ie gezonde werknemers hij heeft het zelf in de hand

Kunt u uitleggen waarom houtsnijder A.R. Gumenten vreest bereden te worden en door wie dan wel? en ik zie het verband niet tussen bereden worden en het doodschoppen van zijn werkgever na het voetballen. was trouwens wel te verwachten want die wilde het voetballen verbieden toch

wat zou er gebeuren als iedereen mocht kiezen aan welke gemeenschappelijke voorziening ZIJN belasting geld werd uitgegeven

gravatar

Ja, ik had een foutje gemaakt wat niet meer te verbeteren valt eenmaal neergeplempt: De werkgever die door de angst bereden word dat zijn werkNEMER doodgeschopt word enz enz. had ik moeten schrijven.

Ik ben trouwens sowieso tegen het verbieden van voedsel, ook al vind ik het zelf niet lekker.
Stroopwafels zijn Amazing, dat staat buiten kijf!!!

En beter bemoei ik me niet met voetbal, dat is waar.

gravatar

Beste Sven, geen van beiden…..

Beide steden kennen geen schaatstraditie en zijn momenteel vanuit (sport-)toeristisch oogpunt een pietsie onrustig.

Gelukkig is het goed mogelijk om in de buurt van ‘Mount Hermon’ een hooglandbaan aan te leggen. Ook voor de regionale competities zou dat een ideale oplossing zijn omdat schaatsers uit Libanon en Israël dan ook van de faciliteiten gebruik kunnen maken terwijl de VN al permanent wat scheidsrechters aldaar beschikbaar heeft.

gravatar

Volgens mij zit Assad niet in de politiek, maar staat hij daar als staatshoofd boven net zoals Trix 33 jaar heeft gedaan. Assad was dan ook opweg naar het plucheplaquerecord van Bhumibol. En dat wordt nu door de westerse media de kop ingedrukt. Daar zit een luchtje aan.

Reageer
gravatar

FALSE FLAG.
Syrië heeft geen chemische wapens, er zijn GEEN bewijzen voor !

Reageer
gravatar

Ja, en zou ‘ie soms een relatie met Rutte hebben?

gravatar

In deze onzekere tijden een vaste betrekking met ontslagbescherming te hebben is goud natuurlijk.

Overigens weer niet zo slim van u, meneer Tedje, om de foto van Jacobse te gebruiken. En u zich maar afvragen waarom u beeldrecht moet betalen aan Jacobse?

gravatar

Zou hij het zijn vrouw al hebben verteld of moet ze het nieuws uit De Speld vernemen?

Reageer
gravatar

Jazeker beste Heer Viesman, dat kan ik heel goed voorstellen!
Mag u in dat geval dan ook het gebit van mevrouw Assad lenen?

gravatar

Wie is Reuters nou weer? Uw oud-oom?
Ik deel dit bericht ook niet, met niemand, gewoon Hollandsche Zuinigheid.
Voor je het weet deel je al je berichten met anderen en zit zelf op een moeilijk moment zonder enige berichtgeving. Nee, dat doe ik niet meer.

Beter 1 bericht in de hand dat 10 Reuters in de lucht vinnik.

(de meeste berichten blijven nog wel even goed als je ze meteen na ontvangst invriest, voor jeweetmaarnooit, op die manier zit je nooit helemáál zonder!)

gravatar

Hoi Annie, wat je gelijk hebt. Als ze die Assad nou eens invriezen, wat jij? Bij zijn evt. bewezen onschuld kan men die vent meteen weer ontdooien om Syrië van de ondergang te redden. O ja, wat is er met de hofvijver aan de hand?

gravatar

Tja, bij Reuters gaan ze ook wel eens met vakantie. Zullen er nu wel vakantiekrachten zitten.

gravatar

@Trendvolger: Ja leuk, een Assad-raketje, ouderwetsch lekker en toch met een exotisch smaakje, goed plan!
Die raketijsjes zijn al decennia niet meer van smaak veranderd i.t.t. b.v. diepvriesbladspinazie, 20 jaar geleden bestonden er nog geen deelblokjes van voornoemde spinazie om maar wat te noemen; zodoende heb ik heel wat verse spinazie gegeten terwijl ik liever wat blokjes had gemagnetrond maar goed, Assad-raket, Assad-Cornetto, ik verheug me erop!

V.w.b. de Hofvijver: Tjeempie vroeg zich af of er nog ergens een onbewoond eilandje voor hem zou zijn om een beetje te knutselen en soms ligt de oplossing bijna onder je neus.. vandaar mijn suggestie.

gravatar

Assad magnetronnen; doe ik voor je Annie. Het past wellicht niet in één zo’n ding, maar ik heb er twee.
Laat ons even weten wanneer Tjeempie dat eiland in de vijver wil veroveren wil je? Dan kom ik even op bezoek om naar hem te zwaaien.

gravatar

Oke, verse Hollandsche spinazie it is, en wanneer Tjeempie dat eilandje gaat innemen: geen idee! Dat weet alleen Tjeempie zelf en mij verteld hij nooit wat. Grmpf. Ik moet alles wat hij doet in de Speld lezen.
Als ik hem persoonlijk zou kennen zwaaide er wat, nu niet.

Ik zou toch voor vriezen gaan, een ijssculptuur is wel lekker fris in die contreien, het doet de man recht, en is goed bij te houden met stikstof.

Als er toch voor de magnetron gekozen gaat worden: eerst deelblokjes maken, dan past er verbazend veel in een doorsnee magnetron.
En alles kan meteen in de vriezer, praktischer kan haast niet!
Tupperware-bakjes zijn hierbij bijna onmisbaar; daarom moord ik de laatste tijd nog maar zo zelden..

Als u waarde hecht aan een schone keuken is even voorvriezen toch wel prettig vóór u de deelblokjes hakt. Vraag nou niet hoe ik dat weet; dat is gewoon zo en geloof het nou maar…

gravatar

Maak je geen zorgen beste Annie. Na destijds de spinazieacademie doorlopen te hebben en een rijke ervaring d.m.v. experimenten met o.a. magnetrons in de keuken later ben ik bekend met het maken van deelblokjes. Zo’n ding uit elkaar halen gaat dan ook gaat prima.

Echter, Heer Jeettje heeft in deze volkomen gelijk. “Koopt verse Hollandsche Spinazie.” Het is gewoon veel lekkerder en goed voor je bovendien.
Kruimig piepertje erbij, een zelf gedraaid balletje, lekker sjuutje en prakken maar. En op zondag een proseccootje d’rbij. Lieve Annie, laat de armoe de pest maar krijgen, wat jij?

gravatar

Haagsche Annie, Trendvolger, Excuus voor de late reactie en dank voor uw beider tips, helaas heb ik geen nadere plannen richting Den Haag omdat dat de Hofvijver net even buiten het bereik van de elektronische enkelband-home-unit ligt.

PS Tjeempie is een dame hoor!

gravatar

Tjeempie!!
Aha, een enkelband hoeft geen reden te zijn om u in uw bewegingsvrijheid te laten beperken. Ga naar die hele foute kroeg in de Hobbemastraat (jeweetwel..) en zeg: ‘Annie is haar hond kwijt’.
Dan is binnen 10 min. de enkelband foetsie, ik doe ze altijd om bij de eerste hond die passeert.
Voor een dame is het toch geen gezicht? Zelfs geen leuke kleurtjes tsss…
(sorry hoor, van dat ‘hij’ en ‘hem’ enz…)

gravatar

Beste Haagsche Annie, Hebt u er bezwaar tegen dat ik u tutoyeer? En dat dat u in de veronderstelling verkeerde dat ik een hij, hem zou zijn, ach dat kan de beste gebeuren nietwaar?
Over Den Haag gesproken, vanuit de Hofstad het is tegenwoordig niets dan kommer en kwel wat vanuit die contreien zoal het land ingeslingerd wordt, neem nou straks weer dat gedoe met alweer die gouden koets, die oversized kinderwagen waar ook al geen MRB betaald voor hoeft te worden. Enne ondertussen maar blijven zeuren over een alu waxinelichtjeshoudertje terwijl een beetje meeuwenflats of een opspattende koetspaardenvijg meer schade aangericht zou hebben! Mensen daarvoor detineren en andere rechthebbenden staatskost & inwoning laten ontberen en opzadelen met een onflatteuze enkelband zonder enige blingbling? Nee!
Nou An, nog hartelijk dank voor de tip van de enkelband en hopelijk heeft de nieuwe eigenaar geen vlooien!

gravatar

@Tjeempie: nee hoor, geen bezwaar, Haagsche Annies zeggen altijd jij en lieffie en schat enzo maar andersom weet je het maar nooit, sinds mijn commentaartjes op het nieuwe Anne Frank filiaal heb ik al zoveel vijanden in Ams…

Ennieweetjes: Lekker hè als die enkelband eraf is, het is toch wel echt een straf, daar moet niet te licht over gedacht worden, zeker in de zomermaanden!
De grote enge hond die hem nu draagt is al een vlooienbandje gewend en zwemt graag, dat word flink aanpoten voor de speurneuzen die ontsnapte enkelbanden moeten vangen; en een geinige aflevering van opsporing verzocht, kijken hoor!!!

En ja, Prinsdag staat weer voor de deur, Dat niemand doorheeft terwijl ik toch al een keer uitgelegd heb dat dat -hoe triest ook- niet het correcte woord meer is, Prinsjesdag in meervoud..
Ik hoop op vakantie te zijn die dag, geen zin in waxineschreeuwen, ik sla een jaartje over.
Laat inderdaad een volwassen ietwat corpulente meeuw met een pens vol patat zijn best maar eens doen en iets op het hoedje van Alex deponeren, hilarisch lijkt me dat. Kinderachtig? Ja, en ik weet het..

Hagenezen snappen dat wel, nu gaan ze weer eerst nog ff snel vieren dat het Vredespaleis 100 jaar bestaat; nou dat heeft goed geholpen zeg, de wereld is een stuk relaxter geworden sinds dat ding er staat (NOT).

Dat soort dingen… waarom altijd in 070? Amsterdam is toch de hoofdstad? De eerste mensen zitten nu al langs de gouden route, idiota’s uit de provincie.

p.s. ik wil niet klikken maar doe het toch: de reactie van Trendvolger op 30 augustus 2013, 21:37 zette mij op het verkeerde been… voortaan zal ik de feiten tsjekken. Hoe weet ik nog niet, dat bedenk ik op vakantie wel!
Ook héél Haagsch, klikken en daarna de vermoorde onschuld spelen, bah!

gravatar

Toch vraag ik mij af … zou het niet beter zijn om het Prinsesjesdag te noemen? Een hele tijd geleden barstte het Koninklijk Huis uit haar voegen vanwege een overweldigend aantal Prinsjes, maar nu zijn het allemaal Prinsesjes.
Dus vandaar; maar ik leg mij bij voorbaat neer bij een andere mening hoor.
Als ik maar niet langs de kant hoef te staan wuiven.

gravatar

Wat die prinsjes en prinsessen ermee te maken hebben weet ik nog steeds niet; afschaffen dus, helemaal en overnieuw.
Ik pleit voor iets simpels: de derde dinsdag in septemberdag, is dat wat?

En er word gewoon gezwaaid, ook door Dhr. Jeettje, hup!
Behalve de Hagenezen zelf moet iedereen woonachtig in een straal van 100 km rond Den Haag komen, in het oranje, vlaggetje mee, origineel voorwerp om te gooien naar de koets of een stel stembanden waar wijlen Pavarotti jaloers op zou zijn geweest en een brul geven op een hachelijk moment.
Zo niet: een Oranje-drone wijst je de weg…

Blij dat ik Haagsche ben, ik mag vrij die dag joepie!! 🙂

gravatar

Geen onzin Vrouw Holle,

Meestal bericht De Speld één á twee dagen eerder het nieuws dan de reguliere media. In de gaten houden maar..

gravatar

Vrouw holle, wat Jan van Wille bedoeld is dat de Speld altijd vooraan het nieuws staat. De andere sites zijn vaak weken later. Dat is het mooie van de Speld. Je leest het nieuws hier altijd het eerst.

gravatar

Die snelheid van De Speld werkt ook wel eens negatief. Omdat het nieuws vaak al een dag of twee, drie wordt gebracht vóór het werkelijk gebeurt, komt het nog wel eens voor dat de hoofdrolspelers zich weer bedenken als ze alle reacties hier zien.

Het lijkt dan dat De Speld verkeerd zit, maar dat is schijn.

Je hoeft dan ook niet raar op te kijken dat Assad gewoon blijft zitten.

gravatar

Er is vast nog wel ergens een onbewoond eiland waar de man in alle rust fijn verder kan spelen met z’n eerste scheikundedoos.

Reageer
gravatar

Het is triest om te lezen dat een uiterst integere man als Assad, die het ideaal van eenheid in de Syrische staat probeert na te streven, zo negatief wordt neergezet door de pers en hij uiteindelijk zodanig moreel wordt gechanteerd dat hij niet anders kan dan opstappen. Waarlijk jammer.

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens.

Extremistische groeperingen, bewapend door oa. de Golfstaten, hebben de legitieme demonstraties voor politieke hervormingen in 2011 met geweld gekaapt.

gravatar

@Laila & Johan Niet te geloven, jullie lezen een satirisch bericht op speld.nl maar gaan totaal aan de overduidelijk sarcastische toon van Petertje voorbij. Mooi geschreven Petertje, ook al snapt niet iedereen dat…

gravatar

@Laila, zou je hoofdletters willen gebruiken?

Nu lijkt het bijna -voor de verkeerde verstaander- of je het over de bruut vermoordde Moammar al-Qadhafi hebt, dat kan je toch niet serieus menen???
Deze bedoel ik: Moammar Mohammed al-Qadhafi was 42 jaar lang de leider van Libië, van 1 september 1969 tot de val van zijn machtsbasis eind augustus 2011.

Khadaffi mag ook hoor, voor het makkelijk, als wij maar nooit zullen vergeten waar het patatje Khadaffi vandaan komt.

Een patatje oorlog, dat is pas iets voor holbewoners.. en dat dan zonder hoofdletters opeten, bah!!

Strikvraag: waar komt het patatje Joppie vandaan en naar wie of wat is het vernoemd?
Nee, dát was een lieverdje….fraai verhaal ook…toch hoor ik je daar niet over… nou, breek me de bek niet open Laila!!

Joppie….. de *&^%$#@… beter kom ik hem voorlopig niet tegen!

Trek in een Anthrax-shake-aardbeien opeens! Altijd lekker, mits in het seizoen der jolige zomerkoninkjes en dat is het nu!

gravatar

Jazeker, ik kán niet anders dan Petertje bijvallen, hoewel het wél wat teleurstelt: een echte vent vecht totdat hij er bij neervalt.
Maar ook vechtjassen hebben een gevoelige kant, blijkt. Toch wel een mooi gebaar.

gravatar

Dat was nou juist het grote probleem van Khadaffi, die kon niet opstappen wegens twijfels aan identiteit: die naam wordt op een stuk of veertien verschillende manieren gespeld en om nou een stuk of veertien keer af te treden is ook overdreven.

gravatar

Prinses Bea zou -als ze in een dergelijke situatie had gezeten en koningin was geweest- gedecideerd gezegd hebben:
‘Overdoen? O nee, dat doen Wij niet, dan wordt het een toneelstukje’ en gelijk had ze.

Al deed ze vervolgens het toneelstukje alsnog maar goed.

Maar 14 keer miskleunen… nee dat zou ik ook weigeren en na 8 maal vragen bent u: en dan weer een andere spelling, en een ontkennende Khadaffiey, gewapend met paspoort nr. zoveel als bewijs de handdoek in de ring gooien, je staat dan toch een beetje voor schut als aanvoerder van de woedende menigte..

gravatar

Wat? Assad opgestapt? Zonder dat het door mij komt? Wat een eikel!

Ik was net van plan om ‘m onverwacht een microfoon onder de neus te houden. En dan eens kijken of meneer nog zo flink is, als’ie weet dat POW en Geenstijl hem tot de grond toe zullen afbranden. Hij zal wel getipt zijn, dat ik eraan kwam.

Maar intussen zit ik zonder ondererp. Kan toch moeilijk Nelson Mandela gaan lopen treiteren voor een kwartiertje domme lol. Nou ja, kan wel natuurlijk, maar ik durf niet.

gravatar

Tja, zo werkt dat tegenwoordig binnen de VVD. Het lijkt daar wel bijltjesdag. Na spoedberaad binnen de fractie én met de M.P. zou Halbe Zijlstra ‘m gesommeerd hebben zijn biezen te pakken. Mocht na onderzoek blijken dat Assad toch integer heeft gehandeld is hem verteld, zal hij altijd weer met open armen ontvangen worden en zijn belangrijke werk én broodnodige hervormingen voort kunnen zetten.

Reageer
gravatar

Ik snap niet dat hij de negatieve beeldvorming in de westerse media zo zwaar opneemt. De westerse media heeft hem nog nooit opgebeld. Dus hoe serieus moet je die nemen.

Reageer
gravatar

Om u even mores te leren: media is meervoud! Men behoort dan te schrijven: “De westerse media hebben hem nog nooit opgebeld”. Dus hoe serieus dient men u als media te nemen??

gravatar

Dank u wel als oplettende lezer. Er staat ‘(het woord) media’ is (een) meervoud(swoord). Vandaar dus dan het enkelvoud. Erg goed dus, geachte Overschie, om zo scherp te zijn en blijven!! .

gravatar

@mores en @overschie. Ik ga proberen mijn schoolgeld terug te halen. U heeftl gelijk.

gravatar

Werkelijk niet te geloven hoeveel invloed de media op ons hebben. Stel dat ik nu zeg dat we een rijschool is waar je op je 12de al je rijbewijs kan halen gelooft toch ook niemand? want je papiertje je rijbewijs 17 jaar is de minimum leeftijd wanneer je die mag halen en dat weet iedereen