The New York Times/YT.com

IS-kinderen mogen af en toe komen logeren in Nederland

Er lijkt een compromis in de maak over de kinderen van IS-strijders in Syrië. Van de rechter hoeft de staat ze niet terug te halen, maar het kabinet wil er nu voor zorgen dat ze af en toe in Nederland mogen logeren.

“Het gaat ons te ver om ze altijd te hebben”, licht minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus toe. “Maar het is wel gezellig als ze soms een paar nachtjes komen slapen.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De nieuwe tijd is in aantocht. De mens groeit door dienstbaarheid. Nu de mensen wakker worden, worden kinderen al van vroeg af aan getraind in de zin van het bestaan. Zo ook krijgen peuters als ze nog nauwelijks kunnen lopen bij Albert Heijn een mini-kinderwinkelwagentje in gebruik.
Hier worden de belangrijke beslissingen genomen, waar je je vrouw ontmoet hebt en waar je afscheid neemt van je ouders als ze niet lang meer hebben. En zo voort. De variaties zijn oneindig in hun toepassing.
Alle groepen, man en vrouw, zwart en wit geven hier ongeacht huidskleur of sekse het goede voorbeeld van de eenheid van de mens.
Hier worden de voorwaarden voor onze samenleving ontwikkeld en de wet gesmeed.

Reageer