Politiek leven Diederik Samsom op straat

Minnares lekt honderden persberichten

Het politieke leven van Diederik Samsom is op straat komen te liggen. De PvdA-leider zou een professionele verhouding zijn begonnen met zijn minnares. De twee werden de afgelopen maanden vaak samen gezien op het Binnenhof. Als voorlichter zou Samsoms minnares honderden persberichten openbaar hebben gemaakt met informatie over zijn standpunten. Samsom zelf betreurt de ophef en wil niet op de berichten reageren. Hij doet het af als een politieke kwestie: “Niemand hoeft te weten hoe Nederland op een eerlijke manier sterker uit de crisis komt; dat bepaal ik zelf wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als naprater heb je stemrecht! Goedgelovig je stem weggeven en tolerantie trainen. Juichen voor je mandaatidool en verder gewoon gehoorzamen.

Als pipoliticus heb je extra rechten. Recht op declaratie, recht op een reces van 2 maanden, recht op¨een fiksche wachtgeldregeling.

Samson = een schoolvoorbeeld van een elitair jongetje dat in zijn wilde tijd wat actie ging voeren en daarna knikkerkaal braaf terugviel op z´n kindertijdprogrammeringen. En toen flink doorgeprogrammeerd om lekke(re) praatjes aan de napraters te voederen.

Reageer
gravatar

ik zie het al.je hebt goed geoefend met je idiote fantasieworld taal.
goed blijven oefenen.word je misschien net zo goed als Hitler of Hyder

gravatar

@ Eric: Het gaat om de inhoud. Het is de bedoeling dat ik beter wordt dan Hitler. Hyger ken ik niet: is dat jouw idool?

gravatar

de Heer Rutte en de Heer Samsom hebben beide hun politieke lessen schijnbaar niet geleert anders hadden wij nu niet deze masale Crisis in Nederland.je moet wel inzicht hebben om een land goed te kunnen besturen.en als je dat niet hebt stop er dan A.U.B maar mee en laat het dan aan een deskundig persoon over die het wel kan.dan nog als je niet weet wat menselijke Solidaritijd betekend rechthebbende en leefbaarheid voor de Individu dat ben je al helemaal gezakt voor je lessen.

Reageer
gravatar

Heeft Geert W, alleeneigenaar van een ultrarechts politiek bedrijf al kennis gemaakt met de heldere inzichten van de bekwame politicoloog Eric Kuijpers?

gravatar

ik zal wel moetten napraten zoals velen andere Burgers Geert maar. ik ben niet van gisteren zoals Geert Wilders Ujtra Rechts Indisch/Joods persoon wel denkt.Ik Schaam mij diep dat een afkomst Indisch/joods Persoon zulke spelletjes speelt en als dat niet zo is bewijs dan maar eens dat je geen massaal haat hebt op Moslims.want ook ik ben Indische Nederlander en Moslim.daar valt geen moedertje lief aan te doen Meneertje Wilders.
U kunt altijd een grote mond hebben tegen iedereen maar ik volgens dat ik zwam volgens Geert Wilders vertel ik wel de waarheid zoals het is.
dat doe ook jij Geert Wilders.
Geert U scheert alles over een kam.zijn er geen kristeren en ander geloof meer die ook heel erg zijn zoals een gedeelte wel en niet goed Moslims zeken.nee ze zijn volgens Geert Wilders allemaal hetzelfde toch.
Beste Geert je leeft in je eigen wereldje vriend.dat moet jij toch weten met je geleert koppie.dus word zelf maar eerst eens volwassen en denk maar eens goed naar wat ik je probeer te vertellen Geert.ik zou zo al kunnen zeggen om in een Ultra rechts gemeenteraad te willen zitten want ik ben geen huigelaar.ik sta voor Menselijkheid,Solidaritijd,Eerlijkheid en luistervaardigheid naar de Burgers toe.dus mijn stem heb je niet in een Gemeenteraad.dat geef ik je alvast mee Geert.ik ben een pure Sp man en dat blijf ik.

gravatar

Straatcoach Didi en zijn gokverslaafde Mark zijn in de beeldvorming uit elkaar gegroeid.
Volgens NOS Boulevard verslaggever Ferry Mingelen is de relatie bekoeld doordat Mark steeds weer meer geld nodig heeft voor zijn Blufpoker. “Het leven in een kaartenhuis loopt helaas niet altijd zoals verwacht. Dit is een heel ingrijpende en verdrietige wending.”
Hij verwacht dat vooral Didi veel PR ondersteuning nodig zal hebben, maar dat na prinjesdag via een tussenformatie andere spelers aan zullen schuiven bij de pokertafel.

Reageer
gravatar

Politiek slokt je prive leven helemaal op – en waar staan we nu. Werkt dit kabinet aan de echte oplossing. Neen – we doen het zo’n beetje het slechtste van Europa. Alles zit vast. En de smile van Rutte is uitgewerkt.
Laten we maar eens de straat op gaan – http://www.delangemars.nl. Veel burgers zijn het helemaal zat. Zo’n rijk land zijn we maar de armoede is enorm gestegen. Vroeger was 4 procent op de armoedegrens nu is dit uitgegroeid tot 10 procent van de bevolking. Ik ben tegenwoordig SP lid.

Reageer
gravatar

En dat scheidt maar alsof het de gewoonste zaak ter wereld is. De wereld gaat ten onder aan harteloosheid. Trouw (ik bedoel niet de krant) bestaat niet meer. De satan lijkt de baas in ons land.

De evangelist Matteüs schreef: “Ze zijn dan niet langer twee, maar één. Wat God heeft verbonden, mag een mens niet scheiden.”

Daarom pleit ik voor een scheidingsverbod. Het moet aan scheidingsambtenaren worden verboden scheidingen in het bevolkingsregister in te schrijven. Daartoe zal ik binnenkort in de Kamer een wijziging van de wet voorstellen.

Reageer
gravatar

Eerwaarde Kees,

Ik ben het uiteraard volledig met u eens.

Ik verwacht echter veel weerstand van heidense seculieren. Maar we kunnen leren van de joodse tactiek, waarmee toch mooi een overwinning is geboekt op het politieke slagveld van het rituele slachtverbod. We suggereren dat alle opponenten tegenstanders zijn van de vrijheid van godsdienst. Dat zal ze leren.

gravatar

Inderdaad Pater Paulus,

In deze joods-christelijke samenleving hoort onze religieuze vrijheid en ons onvervreemdbare recht van verbieden en gebieden. Dat heeft de Heer ons als zijn representanten op dees aard, geschonken.

Samen met die dominee van een concurrerende, maar christelijke godsdienst kunnen wij de zeden weer ten goede doen keren. Met behulp van missionarissen en zendelingen uit Azië, Afrika en Amerika zullen wij – gelijk Bonifatius eens deed met de Friese Germanen – het achterlijke heidense volk weer knechten. Goeds schiks dan wel kwaad schiks, zoals het ons schikt.

En zo hoort het ook. Amen

gravatar

Eerwaarde heren,

Wij moedigen uw initiatieven flink aan, want als de boel hier weer vanouds in uw god gelooft, kunnen Wij het feodale stelsel invoeren, waarop een echte Koning historisch recht heeft.

gravatar

Mijn majesteitelijke sire, koning des Vaderlands, heer der provinciën enz. enz. enz.,

Mag ik dan een soort Armand Jean du Plessis, Cardinal-Duc de Richelieu et de Fronsac worden?

Vrouwtjes zijn geen belemmering voor de wijding tot kardinaal, want ik loop er altijd met een wijde boog omheen, behalve mama uiteraard, en ik ben al primus inter pares.

gravatar

Heer Kees, u zult ongetwijfeld van Lilian Janse uit Vlissingen hebben gehoord. Kunt u ons vertellen wie haar persvoorlichter is?

gravatar

Beste heer Trendvolger,

Mevrouw Lillian Janse, dat mens die haar plaats aan de aanrecht niet kent, is inmiddels geroyeerd door onze partij en de staatkundig gereformeerde kerk.

gravatar

Aha, Beste Heer Kees, dit is nieuws! En dit nieuws lekt dan via de Speld naar buiten. Maar ik geef u daarin het grootste gelijk. Lekken is geen plicht, maar wel een recht. Van ons allemaal.

gravatar

Het gebeurt dus in achterkamertjes. Eerst eventjes oefenen en dan de grote orgie op de derde dinsdag van september. Ik blijf op m’n krent zitten die dag. Brr.

gravatar

Kamerlid of Kamervoorzitter?

gravatar

Zakelijk (of ziekelijk) flirten hoort er toch bij? Al zullen zij (hij) die in het gat sprinkt besmet eruit komen……dat geurtje krijgt het volk nu te ruiken…..

Reageer
gravatar

Juffrouw Saartje Heer Jeettje. Zij is degene die loopt te lekken. Overigens denk ik dat ook dit bericht getimed naar buiten is gekomen. Als over een paar weken grote bakken met politieke bagger uit ‘t Haagse over Nederland worden uitgestort praat niemand hier meer over. “Een crisis is niet erg, zolang die maar eerlijk verdeelt wordt.” Wat een lulkoek. Maar u refereerde er al aan: Komkommertijd, maar dan met een grote K.

gravatar

Swieb laat in het vervolg dat kopjen kofjen staan. Samen met Pietje aan de jajem. Dat lekt toch net wat lekkerder..

gravatar

Sinds ik een keer mijn gezicht in Den Haag heb laten zien, krijg ik altijd de schuld van scheidingen van mannelijke politici.

Hoe zou dat toch komen?

Reageer
gravatar

Ja ja, ome Viesman,

Het is de indrukwekkende bobbel, dat weet u ook wel. Toen ik nog een jong meisje was, moest ik van u er heel vaak aan trekken en daarom is ie heeeeeel lang geworden.

gravatar

Heer Viesman, of is het Mevrouw Viesman?

gravatar

Trendvolger,

Nog dommer is de nerd van De Speld, die de mogelijkheid van wijziging al maandenlang aanbiedt, maar niet verwezenlijkt.

gravatar

Hmm, Heer Viesman, op uw pik getrapt? Gezien uw suggestieve berichtje zou het zo maar eens kunnen zijn dat u als golddigger daar op dat buitenhof flaneert. En ja, dan wordt u al heel snel wat verweten.

gravatar

Als professor ‘Balans tussen politiek en privé-leven bij politici’ wil ik graag kwijt dat wat de heer Samsom nu doet heel gebruikelijk is in de politiek, alleen weten de andere politici het beter te verbergen. Punt blijft echter dat Mark Rutte als premier een sterkere voorbeeldfunctie heeft dan de heer Samsom, en dat het daarom beter zou zijn geweest als de heer Rutte als eerste uit de kast was gekomen met een dergelijk schandaal.

Reageer
gravatar

Beste mijnheertje Fessor,

Bedoelt u dat Mark zijn moeder had moeten verlaten?
Wat bent u wreed, zeg.

Doeg