5 best dressed koninklijke kinderen

Wie zijn de echte stijliconen voor basisscholieren?

Ze zijn allemaal in de wieg gelegd voor glitter en glamour, maar wie spant de kroon? Wie zijn de echte stijliconen voor basisscholieren? Wie zwaait de scepter het meest elegant? De talenten van vandaag zijn de autoriteiten van morgen. Hoog tijd voor een grondige analyse van het modebewustzijn van 5 toonaangevende royal kids.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad beste Jeettje, het lijkt erop dat de fotoredacteur ook het Scheveningse hof over het hoofd heeft gezien.

http://tinyurl.com/ktm7fhq

De top 6 dan maar..

gravatar

Waarom zijn de ongboren kinderen van prinses Amalia niet meegenomen in deze top-5? Me dunkt dat ze hoger ogen zouden kunnen gooien dan menig ander uit dit lijstje.

Reageer
gravatar

Tja Justus, ik geloof zonder meer dat je gelijk hebt, maar zo lang ze nog niet uit de baarmoeder zijn of daar aanstalten toe maken, is het erg lastig voor ze om hun toekomstige smaak alvast aan het grote publiek te tonen. Het grote probleem dat zich hierbij voordoet is dat ze nog niet gemediteerd hebben over het moment waarop ze in dit kader gefotografeerd moeten worden, zowel de leeftijd, het jaartal van fotografie en hun geslacht spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast is het uiterlijk lastig te bepalen aangezien de toekomstige bruidegom nu nog niet vast staat. Zodra dat het geval is kunnen laboranten de dna structuren gaan mengen, zodat we weten hoe hun kinderen er uit komen te zien. Ik verwacht tegen die tijd dan ook absoluut de biovisionaire modeplaatjes, maar om dat nu al realistisch voor te spiegelen is gewoon heel erg moeilijk, zelfs voor mij.

gravatar

Je kunt wel merken dat we in de nakomkommertijd zijn beland. De exotische dieren zijn zeker op. Die wolf bleek zelfs echt te zijn. Als zelfs de exotische dieren die in de komkommertijd figureren werkelijk blijken te bestaan is het wel heel een heel erg slappe tijd voor nieuwsgaring. De typische komkommeronderwerpen zijn allemaal al voorbij gekomen. Zo hebben we de jaarlijkse bultrugstranding ook al achter de rug.

Ja, dan begint men uit armoe maar over de dresscode van koningskinderen.

Reageer
gravatar

Ik ben niet zo van de moderne poëzie.

Reageer
gravatar

Supertroll, Er wordt in Utrecht hard gewerkt aan de seksbootvergunning voor Macha’s maar voorlopig u zult nog even uzelf moeten bedruipen, suc6!

Reageer
gravatar

Ik ergerde mij al vreselijk aan tijdschriften die de gewoonte hebben hun teksten over foto’s heen te plaatsen, zodat de foto nauwelijks of niet te genieten is en de tekst vrijwel of volledig onleesbaar.

Nu gaat mijn favoriete e-blad De Speld dezelfde ongein uithalen. Ik overweeg mijn abonnement op te zeggen.

Reageer
gravatar

Beste Paulien Boos,

Nu op internet de rage van teksten over foto’s gelukkig is uitgeraasd, komt ons gezellige familieblad De Speld met zo’n haast misdadige bladspiegel.

De klantverdiendelijkheid neemt hand over hand af.

gravatar

Het zal wel iets te maken hebben met die bug die ze eruit willen halen, zoals gemeld bij het Utrecht-item, waar de fotograaf zijn teleurstelling over uitsprak.

Tja, de ene bug eruit, de andere knalt er ineens in.
Misschien moeten ze eens met Annie gaan praten: die was in ene een hele lintworm kwijt; kijk, dat opent perspectieven.

gravatar

Spijtig dat Frisco in Goldman Sachs zat en via de beheerraad van Telenet zijn zakken bleef vullen. Aan zowat elke Belg die er rondloopt. Pas een paar maanden geleden hebben ze hem van de loonlijst afgezet. Hij had creatieve ideeën. Ik ook. Zo wil ik elke Nederlander een paar € afjossen om daarmee op skivakantie te gaan.

Het was gewoon een slecht idee om Frisco van Engeland naar Holland over te brengen. Ze hadden hem beter naar Liège overgebracht. Walen zijn als wespen en als ze hun kop op iets zetten slagen ze er meestal ook in. In Liège hebben ze ook de nieuwste technieken daaromtrent.

In Wallonië is het aantal verkeersongevallen dubbel dan die in Vlaanderen. Daardoor de expertise.

Als je gewoon Vlaanderen met Nederland vergelijkt denk ik dat er minder verkeersdoden vallen in Vlaanderen.

Polen doen onze cijfers omhoogslaan op de meest onwaarschijnlijke manieren. In het midden van de stad rijden die soms een heel huis weg. Hoe ze zo hard gelanceerd raakten blijft een grote vraag.

Hoe dat die door Duitsland raken vraag ik me af? En dan gaan zwemmen waar geen Hollanders zwemmen.

Als je pak enfin over de watersnoodramp in 1953 aan 100 Polen iets vraagt, denk ik dat er maar weinigen iets van weten. Totdat ze zich zelf plotsklaps in zo’n situatie bevinden.

Reageer
gravatar

Deze kinderen zijn de nieuwe Bilderbergers van de 21e eeuw en worden van jongs af aan opgevoed met de gedachte dat de wereldbevolking middels pandemieën (verspreid door stealthdrones), aardbevingen en (stralings)vergiftiging in de ionosfeer teruggebracht moet worden naar 3%. Google o.a. maar eens op “My First HAARP”.

Reageer