Weer treft Roermond

Evenveel regenval als normaal

De omgeving van Roermond is afgelopen nacht getroffen door weer. Er vielen hagelstenen zo groot als tic-tacjes uit de lucht en er viel evenveel regen als normaal in een hele nacht, waardoor er een paar plassen lagen. Jo Tuuyen, inwoner van Roermond, kon geen ooggetuigenverslag doen. “Ik lag gewoon te slapen. Ik heb gedroomd over eenhoorns.” Roermond werd het afgelopen jaar vaker getroffen door weer. Ook toen was er nauwelijks sprake van schade.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is er al een krokodil gesignaleerd? Dat zou normaal gesproken toch langzamerhand wel moeten. Ze lijken een beetje laat dit jaar.

Reageer
gravatar

Derde en laatste keer:

Kan dat vakje met “Gebruik de toetsen van uw toetsenbord om door artikelen te bladeren!” svp. WEG? Het blokkeert een deel van de tekst!

!!! 🙁

Reageer
gravatar

U heeft gelijk, elke folder van Blokker tot en met Wehkamp heeft van die aardige hoekjes om te bladeren: dit is zóóóó ouderwets en achterhaald, het is een schande dat een vooruitstrevend blad zulke achterhaalde updates aanschaft.
En verder niets van zich laat horen: dit is voer voor Kassa!

gravatar

Niettegloven wat een mens allemaal moet doorstaan om te reageren, nog eens dus:

U heeft gelijk: elke folder van Blokker tot en met Wehkamp heeft van die aardige hoekjes om te bladeren: dit is zóóóó ouderw*ets en achterhaald, het is een schande dat een vooruitstrevend blad zulke achterhaalde updates aanschaft.
En verder niets van zich laat horen: dit is voer voor Kassa!

gravatar

(kruisje klikken?)

gravatar

Of kan dat vakje in ieder geval naar de achterkant van mijn scherm verplaatst worden?

gravatar

Hier in Groningen was er gisteren dus ook weer. Maar daar wordt dan weer niets over gezegd. Altijd alleen het Zuiden en het Westen

Reageer
gravatar

Hier in Maasbree ook weer weer. Bovendien heb ik elke dag brand-weer, weer afhankelijk van het weer of on-weer. Nog altijd better dan geraakt worden door een ge-weer. Want hiertegen is geen verweer.

Reageer
gravatar

Volgens de laatste berekeningen en archeologische vondsten, wordt het weer al over de hele wereld waargenomen zolang er mensen zijn. Het is mij dus een raadsel hoe het komt dat een kwaliteitsnieuwssite zoals De Speld er nu pas achter komt dat er in Roermond weer is waargenomen.

Reageer
gravatar

Na een melding uit Roermond, wordt nu overal uit het land plotseling weer gemeld Het is een ware hype!

Reageer
gravatar

Nou hier in De Bilt is vandaag meer regen gevallen dan in alle voorafgaande twee weken (of misschien wel langer). Het is zelfs zo erg dat ik vanavond mijn tuin niet eens hoef te spuiten.

Reageer
gravatar

Ik mag hopen dat dit weer niet overslaat op Sittard.

Reageer