Geit ‘best wel arrogant’ door overplaatsing naar kinderboerderij

Gooise mekker viel al eerder op

Volgens Gerard Best, hobbyboer te Wormer, is de aankomende promotie naar kinderboerderij Westerpark zijn geit Brutus naar het hoofd gestegen. “Sinds de bekendmaking van het nieuws is hij best wel arrogant.”

Eerder was boer Best de geforceerde ‘Gooise mekker’ van Brutus wel opgevallen, maar deze reactie had hij toch niet verwacht. “De stadsboerderij in Amsterdam is natuurlijk een toplocatie, daar kan ik niet omheen. Maar hij paradeert nu rond alsof hij superieur is. Hij graast al een week niet meer met de rest en sinds gisteren weigert hij voer zonder EKO-keurmerk te eten.”

Best hoopt dat zijn geit de pretentieuze houding snel weer afleert. “Hier kijken de dieren alleen maar wat geërgerd op als hij zijn donkergrijze sik weer eens staat te touperen, maar de authentieke Barneveldse kippen in Amsterdam maken meteen korte metten met zulk gedrag. En terecht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm… die doen het beide. Oke, ik weet genoeg. Excuses aan de hele late lezer van dit oude draadje voor de vervuiling. Mijn test is klaar.

Reageer
gravatar

Ik maak ernstig bezwaar tegen uw opmerking. Ten eerste is seks met dieren in dit land strafbaar en vervolgens zo’n klein dier misbruiken lijkt helemaal nergens op. Het doet er niet toe of die geit een zij is in dit geval. Overigens heeft u daarin wel gelijk natuurlijk.

gravatar

Beste F.V.G.V.S.B.C. – een geit is wel een ‘zij’ en die wilt u dus wel …. of begrijp ik U verkeerd?

gravatar

Wat mij dan opvalt: dat het een misvatting is dat de duivel bokkepoten heeft.
Niet dat wij van Octopus Paul aan duivels doen, maar voor veel mensen zal dat toch een openbaring zijn.

gravatar

Nu hebben ze hier weer aan Abdelassaiknie opgepakt wegens tenminste 5 verkrachtingen en handtassentrekkerij. Sinds gisteren weigeren de burgemeesters – de ene na de andere – nog mensen in hun gevangenissen op te nemen. Wegens overbevolking 4 keer. Je kunt je straf natuurlijk ook gewoon IN HOLLAND gaan uitzitten. Op zo’n gevangenisboot. Naar het schijnt deugt het eten er niet.

Reageer
gravatar

Ik heb de stellige overtuiging dat er al eerder geiten van boer Best promotie hebben gemaakt en dat deze nu deel uitmaken van het huidige kabinet.
Behalve Rutte natuurlijk dat is een onnozel schaap natuurlijk gezien gedrag in de kamer gisteren.

Reageer
gravatar

Het neoliberale, geprivatiseerde Kabaret Rutte II is hier te boeken voor de lach en vooral de traan tussen uw schuifdeuren. Goedkoper kan niet. Openbare aanbesteding is daarom niet nodig. Voor een populistische meerprijs komt Geert W. mee om het gezelschap op te winden.

gravatar

Beste Trendvolger.
Ik heb een vrij grote vijver maar met alle respect dat kan ik mijn vissen toch niet aandoen Het is een vijver geen idiotenopvangcentrum.
Ik zou Madame Tussaud adviseren bij de afdeling rariteitenkabinet.

gravatar

En ja hoor, er wordt een grappig fotootje geplaatst en Mr de heer Steeds gedraagt zich weer als een als een bok op een haverkist. Bah, ga boeven bijstaan!

Reageer
gravatar

Hoipiepelloi, die Marg00tje,

Alles kits achter de rits trouwens?

Kan dan van een geitenbokje kaas worden gemaakt? Ik heb trouwens liever ossenhaas.

Ik dacht trouwens dat jij op Bali bivakkeerde. Had je heimwee naar Madurodam?

Nou dan ben ik trouwens maar weer pleiten,
Paulusje

gravatar

Ik stel voor een roedel wolven aan de diereninventaris van de kinderboerdereij toe te voegen. Dat zal die Gooise arrogante geit leren! En misschien ook leerzaam voor de kindertjes. Dat ze zien dat het niet altijd leuk is in de natuur.

Reageer
gravatar

Aldus onze in 2012 geplaatste vacature zochten wij een geit die opgewassen is tegen het Amsterdamse straatschorem. Wij zijn dan ook dolblij deze vacature eindelijk ingevuld is.
Het duurde even voordat het 020-gemeenteloket akkoord ging met de naamswijziging van Klaartje naar Brutus, waardoor onze nieuwe aanwinst eindelijk uit de kast kan komen…

Reageer
gravatar

Een onvoldoende voor biologie!
Hij, Brutus, is een bok.
En een onvoldoende voor volkenkunde!
Onder Marokkanen bestaat homofilie niet, zoals iedereen weet. Dus zullen ze nooit een bok neuken.

PVV: Partij voor Vederlicht Verstand.

gravatar

Ik ken deze geit nog van vroeger en reeds toen viel het hooghartige gedrag van dit dier op.nog van vroeger en toen al viel het hooghartige gedrag van dit dier op. Juist daarom heeft boer Gerard Best, een eenvoudige, simpele, onnozele, ruwe boerenkinkel, die als knecht is begonnen en dat immer is gebleven, Brutus naar de kinderboerderij verbannen. Hij was het concurreren met Brutus erg moe, sliep slecht, moest naar een gebedsgenezer en heeft tenslotte zijn rechterenkel verzwikt.

Reageer