Spionageschandaal bij familie Beuker

Moeder en kinderen stelselmatig bespied door vader

De familie Beuker uit Wezep is dit weekend opgeschrikt door het grootste spionageschandaal uit haar geschiedenis. Vader Hans Beuker hield de activiteiten van zijn vrouw en kinderen 24 uur per dag in de gaten.

Beuker controleerde dagelijks de browser-geschiedenis van de familiecomputer. Ook installeerde hij software die hem sms’te bij het gebruik van termen als ‘afspraakje’, ‘spelletjes’ en ‘ik heb thuis snoepjes’. De pater familias richtte zich hiermee op het gamen van zijn zoon Daan (9), de chats van dochter Fleur (11) en de uitstapjes van zijn vrouw Tinie (42).

Beukers spionage beperkte zich niet tot internet. Fleur vond pijptabak in haar dagboek: “Papa is bij ons de enige die pijp rookt, maar hij wist zogenaamd van niets.” Tinie Beuker merkte tijdens een bezoek aan haar moeder dat ze werd gadegeslagen vanuit een auto met dezelfde kleur en kenteken als dat van de familie. Zij heeft hier geen moeite mee: “Ik heb niets te verbergen”.

Hans Beuker verdedigt zijn handelingen: “Vorige week heb ik een afspraakje voorkomen tussen Fleur en een 49-jarige man die zich uitgaf voor Nick en Simon.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is toch het rolmodel van de moeder om de familie te beschermen! Tinie heeft toch zeker wel een kinderslotje ingebowd? De beuker lijkt mij nu zo’n typische schijn 30’er! Met een overdreven belangstelling boor porno!

Reageer
gravatar

Eehh . .dames en heren, letten wij wel op?

We kunnen wel wat neuzelen over die 3% norm, ook heel belangrijk, maar wat is er gebeurd met dochter Melissa (14) uit het artikel van 30 mei jl. ? Nou ??

Plotseling hebben we een zoon Daan en een dochter Fleur. Jaja.
Hartstikke logisch dat hr. Beukers zijn gezinsleden in de gaten gaat houden. Een plotsklapse verdubbeling van het koter bestand is toch heel verdacht, niet ?

Overigens denk ik dat het met die 3% norm nu wel goed komt. Immers 2x kinderbijslag.

Reageer
gravatar

Het is code, voor heel andere dingen, let maar op. Ik gruwel van de gedachte wat er gebeurt als een van de familie het woord ‘rosebud’ hoort.

Reageer
gravatar

Hij mot natuurleuk wel z’n pillen eten. Noem het medicijn en ondertussen junk zijn. Dat is overgave. De huisvaderrol mag enige controle inhouden, maar beter houd deze Hans zichtzelf in de peiling. Mogelijk dacht ie dat ie bezig was met een game of een sprookje en wilde hij ditmaal winnen. Zou zeggen: douw er maar een chip in.

Toch spelen de huisgenoten mee. Ze hoeven het niet te merken. Als ze willen kunnen ze de ogen gesloten houden. Daar is wederom ‘medicatie’ voor verkrijgbaar. En waar ligt de grens qua bespeedgedrag?

Reageer
gravatar

‘t Blijven verdomme toch steeds die associale Beukers weer! Tijd om die familie definitief over de grens te zetten en naar Nova Zembla of Elba te verbannen. Genoeg is genoeg!

Reageer
gravatar

Van een gezin met maar twee kinderen? Neuh, dan moet hij minstens nog een parallel-gezin met zes kinderen ernaast runnen. Maar dan zou hij bigamist zijn. Tenzij hij uit strategisch HR-management tot een ander geloof overging. Het lijkt overigens raadzaam handel en wandel van Hans Beuker zelf aan nader onderzoek te onderwerpen voor hij zijn pijp aan Maarten geeft.

gravatar

Een vader die luistert en aandacht heeft voor vrouw en kinderen: een langgekoesterde feministische wens. Nu het dan eindelijk zover is, is het wéér niet goed. Het is ook altijd wat.

Reageer
gravatar

Deze man en vader verdient ons diep respect met zoveel spiedzaam oog voor het wellevaren van vrouw en kind.
Was het de deugd der naïviteit dat hij de camera op zichzelve richtte of…. ?

Reageer
gravatar

Vader Hans Beuker verdient wat meer toezicht van zijn gezinsleden, vanwege zijn gezondheid.
Dat hij niet 24 uur per dag op een donker zolderkamertje zit, zodat hij weer wat kleur op de wangen kan krijgen.
Want een verwarde man die zogenaamd niet weet waar hij zijn pijptabak heeft verborgen, dat is een groot schandaal in Wezep.

Reageer
gravatar

Mevrouw Beuker, lang niet gek, wist dit allang. ‘Afspraakje’, ‘spelletjes’ en ‘ik heb thuis snoepjes’ waren gecodeerde berichten. Nadat Meneer Beukers haar had betrapt met een 38-jarige man die in werkelijkheid het Urks Mannenkoor was nam zij het zekere voor het onzekere.

Reageer
gravatar

Alle 50 man + reserves van het Urker Mannenkoor? Da’s geen slippertje meer, maar een ware gangbang. Eerder Ma Baker (van Boney M.) dan Ma Beuker! Kan dat zomaar in kringen van de Biblebelt? Nou ja, als iedereen boter op het hoofd heeft en voor het zingen de kerk heeft verlaten, dán natuurlijk wel. En de dominee; ook actief meegedaan? Of alleen op de uitkijk gestaan?

gravatar

Let maar eens op hoe dit er straks in Brazilië bij de WK voetbal aan toe gaat! Vele malen erger dan bij de familie Beuker! Cameraploegen zullen verdekt opgesteld staan om stiekem (jaja, van de commissie stiekem) opnames te maken van geheime trainingen. Bij uitgaansactiviteiten van voetballers zal er gespioneerd worden en gelijk doorgeseind richting de echtgenotes thuis om het moreel van de ploegen te ondermijnen. Let op deze voorspellende woorden!!

Reageer
gravatar

En 3 %, wat 3 %? Ollie Rehn heeft beloofd dat hij Nederland in 2014 niet publiekelijk zal ophangen aan die 3 %. Hooguit zal Jeroen Deysselbloem worden gegijzeld en op ‘water en brood’ gezet in Brussel. Blijft onverlet dat het rampenscenario bij de Beukers een zoveelste familiedrama is waar andermaal Jeugdzorg onvoldoende aandacht aan besteedt. Wie bewaakt de wachters?

gravatar

Ach Jeettje, het muntje viel te laat. U doelt natuurlijk op het feit dat men er niet in is geslaagd het begrotingstekort van de familie Beuker beneden de 3 % te houden. Een crossreference naar een eerder artikel in De Speld. Onverwacht, maar relevant.

gravatar

Het is toch elke weer een prestatie dat geheime diensten hun niet-zo-geheime-namen een alledaagse kleuring kunnen geven: neem nu bijvoorbeeld de Primaire Resolutie In Sociale Media (PRISM). Hoeveel denkwerk heeft het gekost voor men tot dit glanzende resultaat kwam? Het loutere vermelden van deze naam levert overigens al een aantekening op mijn conduitestaat en op mijn CV bij de AIVD. Dus een toeristisch bezoek aan de VS kan ik nu wel vergeten. Over de Beukers kunnen we kort zijn, die lijden onder een autoritair vaderschap. Weinig aan te doen zonder aangifte.

Reageer
gravatar

Van mijn man mag ik geen snoepjes meer in huis hebben, omdat hij mij te fors vindt. Maar ik ben nou eenmaal een echte zoetekauw, dus als een vriendin laat w*ten dat ze thuis snoepjes heeft ben ik direct onderweg!

Reageer
gravatar

Interessante puzzel om de zoektermen ‘afspraakje’, ‘spelletjes’ en ‘ik heb thuis snoepjes’ te matchen aan de activiteiten als het gamen van zijn zoon Daan (9), de chats van dochter Fleur (11) en de uitstapjes van zijn vrouw Tinie (42)…

Reageer