4D-printer dreigt te floppen

‘Printen objecten kost te veel tijd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeettje toch, de Teutuls zijn jegens Sky (Discovery) contractueel verplicht elke week ruzie te maken en generationele conflicten tot op het bot uit te vechten (men maakt principieel geen krijgsgevangenen). Want na ongeveer 366 motoren van identieke snit dient zich een kijkersmoeheid aan en dat is funest voor de kijkcijfers en dus de reclame-omzetten. Daarom heeft de Engelse media-mogul (zijn naam wil mij even niet te binnen schieten) bevolen dat er verbaal en desnoods fysiek geweld in het draaiboek dient opgenomen. In de laatste aflevering is voorzien dat de oude walrus Teutul Sr. zijn keutel intrekt, zijn oudste zoon herontdekt en zijn jongste zoon uit diens catatonische lethargie kust. Om nadien zich theatraal, live bij zijn voorvaderen op de eeuwige jachtvelden te voegen. Ik bedoel maar; u hoeft niet te vrezen dat uiterlijk en functioneren van de Solex zullen worden veramerikaniseerd; het concept Solex met 49 cc. 0,8 pk, 20 km/u en 25 kg. is eenvoudig té subtiel voor Yankees die pas beginnen te tellen bij 2.200 cc., 280 pk, 220 km/u en minstens 300 kg.

Reageer
gravatar

Fantasties dat u dit even uitlegt. U bent goed op de hoogte en dat terwijlo u een outsider bent. Ik vraag mij dan ook af wat een insider nog meer zou weten. Het bespaart mij in elk geval het bekijken van de programmas in uitzending gemist. Het probleem is namelijk dat ik het idee heb dat de inhoud van het programma tussen de reclame spots wordt ingelast. Elke keer wanneer je denkt dat het interessant wordt komt er een kwartier reclame.
Die details heeft u in uw bloemlezing weggelaten godzijdank

gravatar

Ach, men doet wat men kan en waartoe men de ruimte krijgt. Te langdurige en te frequente participatie leidt overigens makkelijk tot over-exposure. Mijn echtgenote waarschuwde mij reeds daarvoor: bovendien, het avondeten staat dampend op tafel, dus ik moet mij voor nu verontschuldigen. Dank voor uw aandacht.

gravatar

Jaja, ik heb gemerkt -zo vaak kijk ik niet meer; de moeheid over weer een nieuw ‘project’, wat u zegt- dat de jongste telg tegenwoordig in broekspijpen rondloopt. Een niet geringe verbetering.

Maar we hebben het hier wél over een 4/5 D printer en de gevolgen van het op hol slaan van zo’n ding, dus de Solex is daarbij niet veilig, is mijn stelling.

gravatar

ik heb begrepen dat in een 4d setting een kromming in het tijdsruimte continuüm er voor kan zorgen dat niet alle d’s tegelijkertijd geprint worden. Padden kan dan geprint worden als padend. Soms zal de d zelfs eerder geprint worden dan de opdracht gegeven is. Dan krijg je bijvoorbeeld pdaden. Soms zal het effect van dit “tijdsreizen” van de d slechts gering zijn. Dan print de machine alsnog padden, waarbij de tweede d nu eerst staat. Hierdoor is het, zelfs als het woord goed gespeld is, niet zeker is of de printopdracht correct is uitgevoerd. Ik voorspel nog een hoop beren op de weg voor deze techniek.

gravatar

Maar wat als een 4D-printer besluit om een 5D-printer te printen? Dan zijn de ppnepo behoorlijk aan het dansen als je het mij vraagt.

gravatar

Liever die weg niet gaan, Carrotte: dan print zo’n ding dadelijk nog een custom Solex uit met verlengde voorvork en breed achterwiel, zoals de producten van de familie Teutel.

Het lijkt me geen vooruitgang.

gravatar

volslagen overbodige geldklopperij! Eerst had je de 1d printer, die was inderdaad wat beperkt. Woorden als wadden, todden en bidden kon je niet printen. Toen kwam de 2d printer, en die kon dat gelukkig wel. De volgende generatie 3d printers, die zelfs met exotische afkortingen als DWDD geen probleem had, was in enkel geval dus ook nog een verbetering. Maar wat moet ik met een 4d printer?

Reageer
gravatar

Hoeveel groter dan A4 is 4D?
Ik heb al wel eens A0 printers gezien, die zijn behoorlijk groot.
4D-printers moeten derhalve wel kolossaal zijn, die kan uiteraard niemand zich veroorloven!

Reageer
gravatar

Belangrijk is de toepassing.

Voor drukwerk betekent D een decimeter (een tiende meter). Bij ruimtelijke objecten gebruikt men D voor een kubieke decimeter (een liter).

Echter in Engelstallige landen staat D voor Deca (tien). Voor drukwerk is D gelijk aan tien inch en voor vaten tien gallon.

In de architectenwereld is D de afkorting voor Deco. Deco is vreemd genoeg ongebruikelijk voor architectonische printers.

gravatar

Wegens de omstandigheid dat er ook heden weer is, rijden de NS vandaag opnieuw volgens een aangepaste dienstregeling. Dientengevolge zal de printer van perron 4D vandaag vervallen.

Reageer
gravatar

In den beginne was er de printer en hij printe en zag dat alles uitgeprint was. En uit de printer schiep hij hem naar zijn copy en toen hij zag dat het goed was. Toen vroeg de printer, geef mij een aansturing die mij in de hand kan houden en uit de display van de printer maakte hij een ipod. Opdat hij altijd aangestuurd kon worden en van alles kon printen. Zij printen toen daar in de hof maar een PC zeide tegen de ipod, wil jij dit gratis bestand niet downloaden? Dit bestand nu was het enige waar ik van had gezegd dat zij er niet tegen bestand waren. De ipod gaf het bestand aan de printer en hij printte het bestand. Ik zeide waarom print gij dit bestand. En hij zeide de ipod vroeg mij dit bestand te printen. En ik zeide, gaat nu heen en ik zal spam en trojanen op u zenden want u hebt het bestand geprint waartegen u niet bestand was. En zij gingen heen en vermenigvuldigden zich zonder op te tellen.

Reageer
gravatar

In plaats van iets in China te maken en het in een boot naar Rotterdam te verschepen, kan je het beter in Nederland printen.

gravatar

U moet geen onzin over ons verspreiden.

Onze nieuwe generatie printers printen gewoon op papier en ze zijn razendsnel.

Wij eisen rectificatie, anders zenden wij Bram op jullie af.

Bovenbaas
Dirksen, Duivenbode, Donkers & v. Duijn Drukkerij-apparatuur nv

Reageer
gravatar

Ja en bij Bank Managers erg veel zelfs daarvoor kun je gewoon binnen blijven.
Dubbel Dutch is bij bank manager en ook andere managers erg geliefd.

gravatar

‘k Wil nog wohl enkele aria’s toevoegen an mein Repertoire op die G-snaar und die V-snaar. Es gibt nog ruimte für ten minste 27 varianten wanneer wir die Umlautbuchstaben ä, ö und ü-Snaren darbei tellen.

gravatar

Als ik het goed heb begrepen is in de vijfde dimensie geen printer meer nodig. Even iets creëren en klaar is Kees. Wilt u dat even doorgeven ?

Reageer
gravatar

Als ik de afbeelding moet geloven probeerd de printer zichzelf te printen op een iPadscherm, gaat natuurlijk nooit lukken.

Reageer
gravatar

( altijd al moeite gehad met d en t )

gravatar

Inderdaad Jeettje, 4D-printers maken het mogelijk om objecten te maken die zichzelf assembleren.

gravatar

Heer Jeetje,
Omdat deze printers met vier dimensies werken worden Solexen geprint met knetterend uitlaat geluid al direkt aanwezig gedurende het proces.