Gratis diploma bij iPad


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als de leraren m/v gemiddeld met steeds lagere cijfers en eisen slagen, als de kinderen niet meer zo willen leren, voor wie eerst niet wilde en nu wel, of gewoon om 2 voor de prijs van 1 te krijgen als je toch al voor een Ipad spaart, dan is ook hier een dankbare markt voor.

Reageer
gravatar

In navolging van het immense succes van gevestigde instituten als de Dales Hogeschool InHolland en Instituut Windesheim heeft nu toch ook de LOI gekozen voor gratis diploma’s. Deze actie is in samenwerking met Samsung die zich op deze wijze kan ontdoen van verouderde modellen. Minpuntje is dat het garantiebewijs in het (Zuid)Koreaans is opgesteld en dat de batterijen niet lang meegaan. Het HBO- of Mastersdiploma wordt afgedrukt op recyclebaar papier met snel vervagende inkt zoals bij benzinebonnen en de declaraties van Bram M. c.s., dus snel een fotokopietje maken.

Reageer
gravatar

Benzinebonnen worden zelden met inkt gedrukt, de truc is dat het papier zwart wordt door kortstondige verhitting met lasers. Hierom wordt het ook wel een thermische bonrol genoemd.

gravatar

Eindelijk gerechtigheid. Al dat gezeur over eerst examen doen voordat je een diploma krijgt, nergens voor nodig.
Dit moeten we ook doen met het rijbewijs. Maakt het een stuk goedkoper dan nu.

Reageer
gravatar

Door de economische malaise zien veel afgestudeerden zich gedwongen hun diploma op Marktplaats aan te bieden. Die diploma’s hebben over het algemeen toch een betere prijs-kwaliteitverhouding dan een fotokopietje [prijs 15 ct] van een LOI-diploma [kwaliteit 5 ct].

Reageer
gravatar

Reclame is behoorlijk misleidend.
In de voorwaarden staat dat een geprinte versie van het diploma toegestuurd word na overmaking van 2,50. Dat zet je dus wel aan het denken.

Reageer