Geruchten op Reuters website over dood Elvis op Twitter bevestigd

De geruchten op de site van Reuters over de dood van Elvis Presley zijn gisteren op Twitter bevestigd. Dit nieuws en de terugkerende rubriek ‘Mensen die dingen komen brengen en waar wij dan wat over vertellen’ in deze aflevering van Globaal Nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de kibbeling nu ook de pelvis gestorven? Ik krijg een acuut omegazuurtekoet!

Reageer
gravatar

Veertienduizend oude guldens is heden ten dage toch wel een behoorlijk bedrag voor de verbouwing door Oost-Europeanen van een kitscherige prehistorische bloemenvaas, waarop ondanks de vele slijtageplekken de pelvis van Elvis nog net zichtbaar is in een keuken.

Moet dit niet worden doorgegeven aan het xenofobische meldpunt van de Partij Voor Verraad?

Reageer