Feyenoord voetbalde 15 wedstrijden met dode spits

Clubarts stelt overlijden vast na Klassieker

Feyenoord heeft dit seizoen vijftien wedstrijden gespeeld met een dode spits. Het gaat om een 28-jarige Britse Turk. Zijn dood werd zondag vastgesteld toen hij na Ajax-Feyenoord weigerde om Jasper Cillessen een hand te geven. Ondanks zijn overlijden hoeft de spits niet te vrezen voor zijn basisplaats. Volgens coach Fred Rutten hebben de Rotterdammers geen goed alternatief voor de spitspositie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Triest verhaal. Onbegrijpelijk dat niemand in zijn omgeving hem al die tijd gemist heeft.
Hij had waarschijnlijk geen familie of vrienden en zal wel erg eenzaam zijn geweest.

Is er al iets bekend over de doodsoorzaak?

Reageer
gravatar

Nee, eenzaam was hij niet, hij had minstens 10 medespelers in de buurt en dan tel ik de tegenstanders maar even niet mee, en ook niet de toeschouwers, de scheidsrechters en de EHBO medewerkers, de arts, de trainers en de spelers op de bank, en de fysio niet mee.

gravatar

Eenzaamheid hoeft niet te betekenen dat er geen andere mensen in de buurt zijn. Ik zou me in ieder geval in een Feyenoord-elftal behoorlijk eenzaam voelen, ondanks dat er duizenden mensen om me heen zijn.
Ik moet er niet aan denken dat ik dood gevonden word in een Feyenoord-elftal. Ik lig liever een paar jaar dood in huis, dan 15 wedstrijden in Feyenoord.

gravatar

Hoewel het niet zo heel vaak voorkomt, moeten we toch beter gaan opletten dat dit een incident blijft en geen orde van de dag wordt. Er zijn al geruchten dat er ook onder de supporters veel doden vallen, dat is niet goed voor het imago. We kunnen al niet langer geheimhouden dat het bij Ajax steeds vaker voorkomt, en niet alleen op de tribune maar bij televisiekijkend Amsterdam, wat moeilijk te traceren is. Artsen hebben een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid er tijdig bij te zijn.

Reageer
gravatar

Maar dan had Ajax toch reglementair met 3-0 moeten winnen? De KNVB regels zijn heel helder, lijken zijn niet speelgerechtigd en dus had de spits nooit opgesteld mogen worden.

Het opstellen van een lijk is wederom een walgelijk staaltje valsspelen van trainer Rutten, maar in Rotterdam verwacht je niet anders. Waarom niet een paar dagen eerder cremeren in het Ajax supportershome? Ik leg ook de schuld bij Bas Naaihuis, de Twentse flierefluiter die wederom gefaald heeft dit te constateren….’S LOGISCH!

Reageer
gravatar

Misschien iets voor FC Dordrecht?
Een dood elftal, netjes gestapeld op de doellijn, ik voorspel 24x een gelijkspel van 0-0.
Met 24 punten ben je dan makkelijk door ieder seizoen.

Reageer
gravatar

Sander Zand. Ik geloof niet dat immers heeft gezegd dat een dode man geen nee tegen matchfixing zegt.

gravatar

Volgens mij waren alle andere spelers op het veld ook zo dood als een pier. Gelukkig liep Bas Nijhuis als een kip zonder kop rond om te reanimeren, en was die eikel van een Frank de Boer al de catacomben in om een godenzonenbegrafenis te regelen (what ever that may be)

Reageer
gravatar

Voor we aan dit draadje beginnen: Kan agent Bertus niet een reageer-verbod opleggen aan Mahommed Rabbae? Op het vorige stukje zijn simpelweg teveel koppies gerold en er lag niet eens een spatzeil.
Man wat een rommeltje!

Reageer
gravatar

Beleeft excuus aan de heer Behanger.

Sommigen menen mij naam te moeten misbruiken. Dit mag niet. Helaas kan ik het niet voorkomen.

Vr. Groet

Drs Mohammed Rabbae

gravatar

Ik leef mee met de familieleden van de betrokken spits

Wij als moslims weten hoe moeilijk het IS om met een kop rond te lopen. Laat staan te voetballen.

Hopelijk geeft u geen vervelende reacties op dit bericht.

Vriendelijke moslimgroet

Mohammed Rabbae