Aankondiging winterweer blijkt reclamestunt NS

Het winterweer dat de NS vandaag noodzaakte tot een aangepaste dienstregeling blijkt een reclamestunt. Het is nog niet duidelijk welk reclamebureau verantwoordelijk is voor de winterse neerslag. Gestrande reizigers noemen de stunt ‘geslaagd’ en ‘ludiek’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je kunt van I.S. zeggen wat je wilt, maar ze laten hun slachtoffers nooit in de kou staan, maar altijd liggen in Brandend Zand. Dat kan men van de maffiose combinatie NS/ProRail niet zeggen. Vertraagde reizigers als kleumend vee bijeengedreven in de tochtige hallen van Utrecht CS, wachtend op vervangend busvervoer of busvervangend busvervoer. Vreemd genoeg rijdt men nu -volgens eigen opgave- voor 99,8 % op tijd. Na een één-tweetje met de verantwoordelijke staatssecretaresse kunnen nu ook de vergoedingen voor vertragingen worden afgeschaft en directie-bonussen worden verhoogd.

gravatar

Nice reclamestunt. Jammer dat het vandaag niet lukte. Maar dat herrinnert mij eraan.

VACATURE
Winkelmedewerker V/V

Eisen:
Energielabel dubbel D
Flexibel
Open houding richting klanten

Wij bieden:
NS Jaarkaart
Salaris naar functioneren
38 uur per week
Leuke directeur

Bij interesse;
De Opticien van Gisteren
Brilweg 66
XieniX

Reageer
gravatar

Radio Veronica? Ho, wacht eens even. Hun luisteraars waren toch juist de mensen die verontwaardigd reageerden op berichten die ze niet herkenden als satire? Waar gaat het heen met deze wereld…

Reageer
gravatar

Uh-huh. Daarom houden ze het ook een beetje eenvoudig. Sneeuw, vertraging, reclame, dat snappen ze nog wel. Geen doden bij satirische aanval ligt gelijk een stuk moeilijker.

gravatar

Zelf zou ik nooit een gestrande reiziger om zijn of haar mening vragen. Die mensen vinden meestal alles best en zijn al tevreden met een kop koffie. En als alles weer normaal rijdt zie of hoor je ze niet meer.

Reageer
gravatar

Het reclamebureau dat de stunt bedacht zou hebben, blijkt zelf een stunt. Gestrande reizigers zagen op het spoor twee Feijenoord supporters met volle jerrycans lopen en seinden de spoorwegpolitie in. Na verhoor bekenden de beide knapen dat ze de dienstregeling van Ajax in de hens hadden willen zetten, maar vanwege sneeuw en ijzel een verkeerde wissel hadden genomen. Ivo Opstelten kondigde prompt harde maatregelen aan, waarvan waarschijnlijk niets terecht zal komen.

Reageer
gravatar

“Gestrande reizigers noemen de stunt ‘geslaagd’ en ‘ludiek’.”

Lezers van de Speld noemde een zeker artikel over Charlie ook ‘geslaagd’ en ‘ludiek’ …… De Speld zou toch niet ….. nee, toch? …. of wel??

Reageer
gravatar

Ach zo.

Prettig te zien dat een helder verlichte geest zoals L, hier de zaak doortastend heeft weten te ontleden.

Na enkele, en zeer terechte vragen voor de spiegel zijnerzijds, zijn L’s ogen voorgoed geopend, en heeft enige zelfverzekerdheid zich van L meester gemaakt. Hulde daarvoor.

Beste L,

Uw missie is geslaagd te noemen, en het zware werk zit er nu op. U wordt dan ook veel succes toegewenst bij de zoektocht naar uw ambitieuze uitdagingen elders.

gravatar

Leuke grap, maar de OV-chipkaart is een betere.