V&D na 128 jaar uit elkaar

Interesses lagen airmiles uit elkaar

Eerdere geruchten zijn nu bevestigd: Vroom en Dreesman gaan na 128 jaar ieder hun eigen weg. Het was al langer bekend dat de twee kampten met geldproblemen, maar volgens ingewijden zijn ‘V&D’ gewoon uit elkaar gegroeid. Vroom: “Onze interesses zijn airmiles uit elkaar komen te liggen.”
Het rommelt al langer in de relationele economie. Eerder scheidde Black van Decker, brak H met M en vermoordde Cloppenburg Peek. Ook liep het incesthuwelijk van Gall & Gall door alcoholproblemen op de klippen. Alleen Viktor en Rolf zijn nog dolgelukkig samen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, de VVD werd in Lucifer’s smederij gesmeed tot een ondeelbare eenheid. Uit de Haute Cuisine der VVD komen onze vaderlandse Groten der Aarde: ik noem hier slechts de ruimhartig sigarenas morsende patriarch Harm van Riel, het omni-zelfverrijkende Orakel van Diever: Hans Wiegel, de geniale cijfergoochelaar Robin van Linschoten, de urine-lekkende Weinbrand Nawijn, de ijzeren Rita Verdonk van TON, de wilde ‘Gerrit’ Zalm van ABN, de jongste lachende premier ooit Mark Rutte en niet te vergeten VVD’s beroemdste renegaat annex gedoog-telg: Geert Wilders, just to mention a few.

gravatar

Jan en Alleman schijnen ook na een hoog oplopende ruzie uit elkaar te zijn gegaan, maar tussen Wis en Waarachtig botert het nog goed. Dit schijnt ook zo te zijn voor de vlaamse broers Zeker en Vast.

Reageer
gravatar

Heb ook vernomen dat het tussen Albert en Heijn ook niet meer zo lekker gaat. De bedrijfsleider nam bv ontslag na 10 dienstjaren. Hamstertjes en levensmiddelen zijn nu eenmaal ook geen beste combinatie.

Reageer
gravatar

Haast u om het v en d museum in Deventer aan de brink te bezoeken. Het beststaat nog.. Een heus warenhuis met verkoopsters in pittoreske bedrijfskleding. Fraai uitgedoste etalagepoppen, een keur aan galanterieën en sfeervolle achtergrondmziek. Helaas is de geuniformmerde piccolo in de lift vervangen door een electronische stem. En zeg nu eens eerlijk wanneer bezocht jij de laatste keer vroom en dreesman om tot een aanschaf van een product uit de collectie over te gaan?

Reageer
gravatar

De hamvraag is: welke winkels gaan verder als V en welke als D?

Tegenover alle trieste verhalen staat wel de geluksstory van Miss Etam, die na 90 jaar is getrouwd. Het is nog ongewis of de winkels een nieuwe naam krijgen.

Reageer