Bron RTL Nieuws

Laatste V&D-prijzencircus: prachtig eerbetoon aan onze manier van leven

Koopjesjagers maken collectieve vuist tegen terreur

Duizenden Nederlanders zijn vandaag samengekomen in de warenhuizen van V&D om onze manier van leven op traditionele wijze te eren. Daarmee willen de koopjesjagers een collectieve vuist maken tegen de recente aanslagen op onze normen en waarden.

Onder de demonstranten bevindt zich Gerda Koedijk (43). “Onze manier van leven ligt onder vuur,” zegt ze terwijl ze een afgeprijsde föhn uit iemands handen grist. “Juist nu moeten we laten zien waar wij voor staan.”

Een V&D-woordvoerder laat weten geraakt te zijn door de grote opkomst: “Het is een droevige tijd. Maar als je al die mensen gezamenlijk een 80%-procent-kortingrek ziet bestormen, dan merk je dat onze manier van leven standhoudt, ondanks de terreurdreiging. Dat maakt me een trotse Nederlander.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eerbetoon…..???
Onze manier van leven…?? Terwijl ze een afgeprijsde fohn uit iemands handen grist.??
Rot toch op, als dit mijn manier van leven was, zou ik er onmiddellijk een eind aan maken.!!
Asociale grijperds, ik schaam me kapot voor dat soort aasgieren.!!!
Nu het goedkoop is, komen ze plot wel……toen het bedrijf het nodig had niet.!!!
Mensen zonder eergevoel kunnen niet beoordelen of iets een eerbetoon is of niet, en ik distantieer me ver van dit soort schooiers.!!

Reageer
gravatar

Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.

Reageer
gravatar

Toch typisch dat het lijden van het personeel moet voortduren tot de Lijdenstijd.
Die uitverkoop is het logische gevolg van de uitverkoop van het vastgoed door Judas.
😉

Reageer
gravatar

Hier eindelijk een blijk van medemenselijke betrokkenheid bij het personeel. Deze uitverkoop (haast u: zaterdag voor het laatst) is louter ten behoeve van de toplagen van het Amerikaanse management dat op deze wijze de bonussen over 2016 nog veilig stelt.

gravatar

Gelukkig nog iemand die het allemaal doorziet!

Wat een schijnvertoning daar in Brussel, Parijs, Ankara, Sidney, Kopenhagen, Londen, Madrid, New York, ..!

Wordt wakker!!

Hier ben ik!
Mij maken ze niet gek!

gravatar

Bij het invoeren van deze reactie wordt mijn aandacht getrokken naar “Uw reactie telt. Juist nu.” Dus ik ben nu dan ook vast beraden om een reactie achter te laten. Het is belangrijk dat onze beschaving verbroederd in deze tijd. Na de gruwelijke daden van afgelopen tijd is het prachtig om te zien hoe wij Nederlanders er kunnen zijn voor elkaar. Het is alsof Oranje in een finale staat van het WK. Iedereen wil het zelfde, die ene (goedkope) prijs.

Reageer
gravatar

Heel kinderachtig van die ene mevrouw om in een rolstoel te gaan zitten en zo de rij achter haar extra lang te maken. Je ken duidelijk zien dat ze geen rolstoel nodig heeft. En nee, het was niet een product van de V&D met 20% korting.

Reageer
gravatar

Omdat het kopje hier boven zegt “Uw reactie telt. Juist nu.” Ben ik vast beraden om te reageren in deze droevige tijden. Het is mooi dat de mensen een vuist maken tegen gruwelijke daden. We moeten sterk zijn met z’n alle. Laten we de vuist sterk maken om de EURO knallers erin te houden! LANG LEVE DE 35% bonus op eten dat (bijna) over de datum is!!!

Reageer