COA kan vraag naar uitgeprocedeerde asielzoekers niet aan

'DWDD kijkt voor schrijnende gevallen al over de grens'

Het Centraal Opvang voor Asielzoekers (COA) raakt in steeds zwaarder weer. Na de bestuurscrisis in oktober kan de organisatie nu ook de vraag naar mediagenieke uitgeprocedeerde asielzoekers niet meer aan.

Het recente mediasucces van Mauro heeft de vraag doen exploderen, aldus interim-directeur Victor de Koning: “Vanuit alle hoeken worden we gebeld: immigratie-advocaten, talkshowproducenten en politieke partijen van links tot rechts. Alleen Kathleen Ferrier wil op korte termijn al zeker zes mediagenieke kinderen.”

De organisatie luidt daarom de noodklok: “Als we nu niet ingrijpen raakt Nederland haar internationale toppositie als producent van schrijnende gevallen kwijt.” Intern onderzoek wijst uit dat het probleem zowel in de kwantiteit als in de kwaliteit van de asielgevallen zit. “We zoeken iemand die een beetje welbespraakt is en op het gymnasium of atheneum zit, het liefst met veel vriendjes en vriendinnen die spandoeken kunnen maken. Bereidheid om voor de camera boerenkool te eten is een pré, maar we doen het nu ook voor minder. Ik weet dat de redactie van De Wereld Draait Door voor schrijnende gevallen nu al in Duitsland en Engeland aan het kijken is.”

De bereidheid van potentiële asielzoekers om naar Nederland te komen lijkt de laatste tijd flink afgenomen. De Koning: “Die kinderen horen in Afrika ook over optredens van Kane en uitnodigingen voor Nederlandse voetbalwedstrijden, dat schrikt natuurlijk enorm af. Daar kun je niet tegenop flyeren in Somalië.”

Het COA heeft nog één joker, maar zet die liever niet in. “We weten dat Nurten nog wel iemand kan regelen, maar daar doen we officieel liever geen zaken meer mee. Bovendien past het ook niet echt binnen het budget.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben jij al negen en toevallig of opzettelijk ook Neger.. meld je aan..
Wij bieden geheel verzorgde vakantie in het buitenland.. je mag je moeder of vader ook meenemen, helaas is er maar plek voor een (gast)ouder of pleeg(vader/moeder)

Een paspoort is niet nodig en zakgeld krijg je van de vriendelijke man aan de andere kant.
De volgende leuke vakantie activiteiten bieden we aan met stage overeenkomst.
– Batterijen kloppen
– Zongebrande stenen malen
– Geitenhoeden (ook voor beginners)
– Brandwacht (met erkende wachttijd)
– Leemhut ‘bouwen en onderhouden’
– Koeien bestieren
(met grappige taalgeintjes in lokale taal)
– Kurkavond deel 1: hoe zwem ik niet richting Europa
– Kurkavond deel 2: hoe herken ik de vuurtorens van de te vermijden stranden.
– Lek dichten voor rubberboten –
hoe plak ik het aan?

Ken jij ook toevallig nog een Negen jarige en toevallig ook Neger, meld ‘m aan en je krijgt mooi kadootje – jij kunt kiezen uit de volgende handige items:
– opwind radio fm/am
(handig voor aan het strand)
– greenlook afrokapsel pruik groen
(integreren is ook voor jou belangrijk)
– een pak wc-eend
(hygiene ook daar)
– dobbelstenen van het motief
“een goede gok”
– een mooi verhaal
“over kansloos op de arbeidsmarkt – over een dalende lijnen stijgend overgewicht”
– Handige vakantie set
Een lepel, een vork en een mes in een fraai etuie met handleiding -altijd handig.

We horen graag meer van je vrienden en andere negen jarige negers.. doe ze de groeten en.. hup geef ze op..

Op vakantie.. lekker aan het strand..
kijk niet zo somber er is niets aan de hand..

Reageer
gravatar

Ik zie hierin wel een goede mogelijkheid (a golden opportunity ahw) voor Joop van den Ende om hier een musical van te maken. Mauro als zichzelf (na zanglessen)en Morgan Freeman (twee keer voor God gespeeld in Hollywoodfilms) als zijn weergevonden opa in de VS (of als Uncle Warbucks in “Anny”). Mauro barst in zingen uit: “Tomorrow, tomorrow, there’s always tomorrow”. Verbijsterend succes voor Joop en Mauro mag blijven; werkvergunning als vast deel van de cast. Gerd: een ideetje om op een slimme CDA-manier t een problematische situatie te ontkomen? Variatie op “Schindler’s List”. Geen precedentwerking, want niet iedereen kan bij Joop’s circus worden ingelijfd.

Reageer
gravatar

Nurten zal wel weer heel hard roepen dat ze “….het het ergst vindt voor het personeel.” maar het beleid wordt niet gemaakt door het COA. Datorgaan voert slechts uit wat het ministerie bekokstooft.
Er zit echter wel een mogelijkheid: het COA wordt ondertussen op zn kop gezet. De regiokantoren in Meppel (of was het Emmen?) en ‘s Hertogenbosch moeten in twee stappen verdwijnen. In Rijswijk, waar nog nooit iemand heeft hoeven vrezen voor gevolgen van snoeien, moet zelfs bijna de helft van de COA-mensen weg. De afvloeiende Coa-medewerkers zouden heel goed een cursus ‘mediagenieke neger worden’ kunnen krijgen. Dan hoeven ze niet eens mee te doen in de gedoog-COAlitie.

Reageer
gravatar

“Daar kun je niet tegenop flyeren in Somalië”

Heeft het COA dan nog steeds niet begrepen dat flyeren tegenwoordig zoooo 1989 is?

Je haalt deze kidz alleen nog maar in huis door ze te paaien met een iPad2 of Iphone. Zo eenvoudig kan het zijn!

Reageer
gravatar

Niet zo vreemd dat het COA niet genoeg azielzoekers kan “uitprocederen”. Het COA gaat namelijk helemaal niet over de asielprocedure, dat is de IND…

Reageer
gravatar

Waarde Speldgenoten: Piet Lut heeft gelijk, COA slaat alleen mensen tijdelijk op, sommigen zelfs in een zwart circuit. IND bepaalt of iemand mag blijven; soms wil Gerd Leers dat liever zelf doen. Maar uiteindelijk bepaalt de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V; filiaal IND) op welke vlucht een enkele reis wordt geboekt. Zonder airmiles.

gravatar

Wat mij betreft kunnen die CDA-ers zelf best invallen. Doe eens een potje gristelijk!!

Reageer
gravatar

Hoipieloi,

Wij van ‘t Hofnarretje eisen dat alle zwarte pieten na sinterklaas in ons land blijven.

Houdoe,

Paulusje

O ja,
Tante Ingrid zegt dat ze de staf van Sinterklaas wel elke dag zou willen vast houden. Ome Henk rust de komende maanden uit in Breda.

gravatar

En aansluitend naar Jolanthe Sneijder-Kabaal van Cashbergen in Congo-Kinshasa voor de voorronden van “Shagging (with) the Stars”, met muzikale medewerking van Jan Smit uit Volendam, Carola Smit uit Volendam en Bart Smit, uit Volendam. En tenslotte van Jan “Smitje” Keijzer, eveneens uit Volendam.

gravatar

Misschien kunnen we Nederlandse pubers die toch al helemaal verpest zijn, ruilen tegen een paar zielige lieve mediagenieke Afrikaantjes. We zouden hier zelfs een tv-programma van kunnen maken. Twee vliegen in een klap.

Reageer
gravatar

Uitstekend plan de Mol. We zouden een stichting op kunnen zetten en subsidies aanvragen. Zal eens kijken of we het een en ander nog kunnen sponsoren.

gravatar

Misschien moeten we een cursus mediatraining aanbieden aan alle asielzoekers, afgesloten met een examen. Wie zakt moet meteen vertrekken.

Reageer
gravatar

Mauro dat was vorige week, of was dat nog langer geleden? Ik weet het niet meer (volgens het principe: uit het land, uit het hart).
De hoofdpunten voor deze week zijn het weer (mist), Sinterklaas, en natuurlijk de eurocrisis.

Reageer
gravatar

Er ontgaat me iets belangrijks. Waarom zou het COA antireclame maken voor haar eigen huidige hardvochtige onmenselijke beleid?

Ik zou verwachten dat deze campagne vanuit het concurrerende ministerie van propaganda gemaakt zou worden, geinfiltreerd als het is door linkse activisten onder de schuilnaam “postbus 51”

Aan deze doortrapte onbegrijpelijkheid kan zelfs ex minster Gëubel een puntje zuigen.

Reageer
gravatar

Bram Stoker: Doelt u op Joseph Göbbels? De minister voor propaganda van het kabinet Adolf Hitler? Is inderdaad ook erg succesrijk geweest, maar slechts tot najaar 1944. Van COA naar CDA (il n’y a qu’une lettre), een potentieel gelijkwaardige vervanger heeft men daar in de persoon van Jack. Deze Jack is sedert kort weer ministeriabel; dus om een aanklacht wegens smaad te vermijden houden we het hier bij zijn vóórnaam. Jack is programmatisch tegen instroom van AMA’s, maar persoonlijk minder dan hij -CDA-technisch- zou moeten zijn, zoals ook partijgenoot minister Gerd Leers. Nurten weer terug -mét passende schadevergoeding- is een propositie die door de VVD overwogen wordt.

gravatar

@ Leeflang. Ik zal een vergissing gemaakt hebben en twee namen doorelkaar gehaald hebben. Kurt was geen minister maar een wiskundige, logicus en filosoof en heette van achteren Gödel en niet Gëubel. Dat komt omdat ik geheel ongewild en willekeurig (dus niet on-willekeurig) moest denken aan de propaganda die door Göbbels zo open en eerlijk duidelijk werd bedreven. Dat vind ik fair en eerlijk en zou nu navolging behoeven.

De geniepigheid van de huidige tijd, waarin de wolf zich in schaapskleren hult, en het kwaad als goed en het goed als kwaad herkend wordt deed me denken aan een analogie in de wiskunde:

(even adenhalen)
“Gödel heeft…de wiskunde..formele basis van..sluitend overkoepelend axiomatisch systeem te grondvesten…binnen elk zelfconsistent recursief axiomatisch systeem, dat krachtig genoeg is om …(Peano-rekenkunde)…niet bewezen kan worden op basis van de axiomata van dit systeem. …eerste onvolledigheidsstelling van Gödel.
Dit resultaat betekende het eind van het logisch positivisme…

In zijn tweede onvolledigheidsstelling toonde Gödel…..continuümhypothese niet weerlegd kan worden binnen de consistente axioma’s van de verzamelingenleer. Kurt Gödel leverde verder … bewijstheorie door de verbanden te verduidelijken tussen de klassieke logica, de intuïtionistische logica, en de modale logica.” (uit de wikipedia)

Snapt u de angel ? Als iets waar is lijkt het niet werkelijk en omgekeerd. Vandaar snapte ik het niet en dacht ik er aan. Uw opmerking vind ik daarom ook in dit (valse) licht nogal mild voor Jack de Ripper. Het komt door de psychologie wier kennis misbruikt wordt om een appél op het volk te doen met valse menselijkheid.

Om het eenvoudiger te zeggen met Lao Tss:

-mooie woorden zijn niet waar.

-ware woorden zijn niet mooi.

HardLeers zeg ik maar, kwek kwek kwek.

gravatar

Stoker: bedankt voor de toelichting op Gödel. Ik deed ooit een poging zijn axiomatische benadering te begrijpen en ik faalde: ik heb zelfs het boek “Gödel, Escher, Bach” onuitgelezen terzijde moeten leggen; te mathematisch gestructureerd! Uit wanhoop heb ik me toen gestort op de Tractatus Logico Filosoficum van Wittgenstein. Net toen ik die meende te begrijpen, kwam Balkenende I aan de macht. Je begrijpt: algehele verdomming en iedereen gelijk weer terug bij “af”. Sindsdien zweer ik bij Het Scheermes van Ockham en de Kat van Schrödinger.