NOS

NOS

Is de PVV de schuld van asielzoekers?

‘Ja, absoluut’

Vanaf maandag doet VN-rapporteur Balakrishnan Rajagopal voor huisvesting onderzoek naar de Nederlandse woningmarkt en asielzoekerscentra. Hij heeft zijn conclusies al getrokken: de opkomst van de PVV is de schuld van asielzoekers.

“De monsterzege van de PVV is een van de grootste problemen van de afgelopen decennia”, zegt de VN-rapporteur. “De polarisatie is overal te voelen en de gedachte dat één op de vier mensen op de partij van Wilders heeft gestemd, is voor veel mensen ongemakkelijk. Gelukkig is er een duidelijke schuldige aan te wijzen: het waren gewoon weer de asielzoekers.”

Volgens Rajagopal is het ‘tijd om het beestje bij de naam te noemen’. “Nederland heeft PVV-problemen altijd zelf opgelost, tot nu toe. De 37 parlementariërs hadden nooit in de Tweede Kamer gezeten als mensen die hier zijn om bescherming te krijgen tegen gevaar en vervolging hier niet naar toe waren gekomen.”

“Asielzoekers”, stelde de rapporteur. “100%. Ze zijn verantwoordelijk voor de PVV, maar we kunnen ze daar helaas niet voor aansprakelijk stellen. Dat ligt juridisch heel ingewikkeld. Toch hopen we dat zij zelf de problemen oplossen die ze hebben veroorzaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zoals ik het begrijp van de heer G. Wilders wil hij voorkomen dat er zo’n 7 miljard buitenlanders ons land gaan binnendruppelen. Het is lastig om het daar niet mee eens te zijn.

Reageer
gravatar

Ik zit even te rekenen: stel dat je 100 marechausees hebt die 8 uur per dag werken. Zij doen er 1 minuut per buitenlander over om één en ander af te handelen. Dan zijn die 7 miljard buitenlanders pas over een kleine 400 jaar allemaal binnen. Dus waar hebben we het over? Een kwestie van een beetje inschikken en een paar huizen bouwen.
Een beetje out of the box denken kan geen kwaad.

gravatar

Links zuur probeert nog steeds grappen over Wilders te maken.
Stop maar met demoniseren! Het heeft niet gewerkt, mensen hebben het en masse door, gelukkig.
Ga maar liever grapjes maken over mislukt extreem links, zure Fransje enzo…

Reageer
gravatar

Wat een rake reactie van pisang!
Grappen maken over Wilders is ook totaal niet nodig, omdat bij alles wat ie tegenwoordig beweert iedereen onder tafel ligt van het lachen.
Geert Milders zou het goed doen als oudejaarsconference. Kan ie weer z’n moppentrommel opentrekken.

gravatar

Daar gaan we weer. Het framen van een minister president (in wording) is een nationale sport geworden.
Geert heeft een paar onschuldige grappen gemaakt over medelanders en wat krijgt ie over zich heen? Rechtszaken en een legertje humoristen die allerlei “grappen” over hem maken. Zo ook Kiki en Jan.
Kan het eindelijk eens over de inhoud gaan?
Corrie van Hiernaast zou zich in haar graf omdraaien.

Reageer
gravatar

Thierry, er zijn zelfs mensen die Geert Milders een rascist noemen, nou vraag ik je.
Het enige wat je Geert zou kunnen verwijten is dat alles wat ie voorstelt onhaalbaar is.
Maar wat kan ons dat schelen? Als we maar scoren (in de peilingen).
Het volk staat achter ons.

gravatar

after running on shoes, to restaurant, I had a cola and a muffin; Canada 2008; your country has change(d)s; “Indiffference is not tolerantie anymore” said the lady at another table sittin’ outside having the best taster’s of my life. “You’re right, did not realize that, thank you”, chips available though.

Reageer