Hirsch Ballin van bed gelicht

Demissionair minister opgepakt

Demissionair minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie is deze morgen in alle vroegte door een tien zelfs de poging dit te lezen is strafbaarxx xxxxxxx xxx xxxx xxx xelicht. Dit meldt een woordvoerder van het Ministerie van Justitie, vanmorgen in xxxxxxxx. Over de reden van de arresxxxxx xxxx xxxxxx xxx, zeker lijkt in ieder geval dat niets te zien hier! xxxx xxx xx xxx xxxxxxxx.

Siegfried Haaldreumer, chef politie van politie Haaglanden, verklaartxxxxx xxx xxxxx; xx xxxx xxxxx xxx xxx. “Van een man in zijn positie mag je verwxxxx xxx xxx xxx  xx xxxx xxxxxxx xx xxx. In tegenstelling tot eerdere vermoedens lijkt xxxx xxxxxx xx xx xxxx xxx xx xxxx xx.

xxxxx-xxxxx xxxx-xx x xxxxxx xx. “Een tiental staafmixers is doorgaans voldoende om de bewuste staafmixers xxxxx xxx xxx xx xxxxx xx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxx xx. xxxxx xxxxx  xx xxxxxx xxxxx. xxxx xxx. xxxx xxxxx xxx xxxx lijkt zoals het is in het schemergebied tussen cumshot en Pleistoceen.”xxxx xx xxxx xxx xx xxx xx xx alledaags en Allerhandexxx xxxx xx xxxx waar waterboarding verleiderlijk lijkt. xxx xx xxxxx xxxxx,  xx xx xxxxxxxxx xx xx xxxx? xxxx x  xxxx xxx xxxx xxx xxx xxxx xxxxxxxx xx.

xxxxx omtrent Hirsch Ballin xxxxxxx xxx, waar SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij xxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxx. xxxxxx xxx xx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxx xxxx xxxxx xx xxxx xx. Ietwat gedoseerd xxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxx xx xx xxxxxxx xxx xx xxxxx xxxx xxx xx xx xx xx  xxxxxx xx. Gevatte grappen als ‘Ik verkies de demissionarishouding’ weerhouden de politie er niet van het voorarrest van de bewindsman met 14 dagen te verlxxxx xxxxxxx xxx xx. xxxxx xxxx temeer daar in wekelijkse termijnen xxx xxxxxx xxx xx xx xx xxxxx xxx xx xxxx xx.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx  xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx  xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

*Bovenstaand artikel heeft op last van het Openbaar Ministerie enige kleine aanpassingen ondergaan. Wij hopen op uw begrip.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij deze is nu ook uitgelekt dat de rekening van het van het bed lichten van deze minister nog niet is voldaan.
De firma die de TAKLIFT heeft uitgeleend heeft een incassobureau in de arm genomen.

Reageer
gravatar

ik wil even benadrukken dat ik niet weet wie bert brussen is er studeren zoveel mensen filosofie in nijmegen waar ik wel eens mee heb lopen spacen je verwacht toch niet dat ik aan al die langharige mensen met slecht gebit ga vragen hoe ze heten ik ken wel ene lucas die wel op hem lijkt mag ik nu weer weg meneer ernst

Reageer
gravatar

Wat zijn dat voor republikeinse sujetten die hier reageren? Eerst durft K Lokkenluid Hare Majesteit te vergelijken met de knoflookpers van Willeke Alberti en dan doet Frank van Vuuren er nog een schepje bovenop door te beweren: “haar hoeden lijken op taarten, want zij is zelf een taart”. Schande! Gelukkig hebben wij in dit land een pro-actieve justitie die ervoor zorgt dat dergelijke reacties snel worden verwijderd.

Reageer
gravatar

Het is gewoon een mooie toegift van het komisch duo Jeepee en Dark Lord Ernst; het naïeve, onnozele leidertje, vanuit de schaduwen bestuurd door een duister, luguber heerschap. Wel jammer dat ze deze double act van Bush en Cheney gepikt hebben.

Reageer
gravatar

@Moosje, Pimp 21: U zult gezien hebben dat ik naast de onderkleding ook een uitgave van het Communautair Douanewetboek heb bijgesloten. Meneer had er waarschijnlijk niet bij stilgestaan dat meneer voor het slapengaan altijd wil worden voorgelezen, u ziet wel waar we waren gebleven aan die opgevouwen kleurplaat.
Houdt u tissues bij de hand, meneer wil nog wel ‘s een traantje wegpinken bij passages die hem bijzonder raken, misschien kunt u dan zijn kleine brilletje even voor hem drogen?

Rest mij nog u te danken voor uw goede zorgen, ik zou u gaarne terzijde staan, maar ik begrijp dat mijn aanwezigheid even niet op prijs wordt gesteld. Brengt u alstublieft meneer’s vuile was naar mij, meneer is erg precies in de hoeveelheid stijfsel en de juiste manier van gladstrijken (om over zijn naad nog maar te zwijgen).

Reageer
gravatar

@Serafijn Lampion: Ik heb mijn vorige betrekking opgegeven, een nieuwe meneer in een andere stad in een ander land gezocht, alleen maar om nooit meer u aan de deur van mijn meneer te hoeven hebben; en dan kom ik u hier tegen. Zeer betreurenswaardig, zoals een oude vriend op de opleiding placht te zeggen.
Aan sommige mensen schijnt men niet te kunnen ontkomen.

Reageer
gravatar

Het was voor mij uiteraard een koud kunstje om het artikel te ontsluieren.

De eerste alinea bevat de volgende tekst:

“Demissionair minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie is deze morgen in alle vroegte door tien zwaarbewapende dienders van zijn bed gelicht. (Zelfs de poging dit te lezen is strafbaar. [dubbel verborgen zin]) Dit meldt een woordvoerder van het Ministerie van Justitie, vanmorgen in ambtsbericht. Over de reden van de arrestatie werd niks bekendgemaakt, zeker lijkt in ieder geval (dat niets te zien hier! [dubbel verborgen zinsdeel]) dat het er nogal hardhandig aan toeging.”

De rest van de openbaring geef ik niets voor niks weg. Ik ben niet gek. De Telegrof en andere sensatiebladen kunnen een bieding doen op Marktplaats.nl .

Reageer
gravatar

Die deutschen Zensoren — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — Dummköpfe — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

[[Heinrich Heine]]

Reageer
gravatar

@dg butler
Maakt u zich geen zorgen, uw gewaardeerde werkgever komt niets te kort. Uw edele blijkt een waarlijk en potent feestbeest en wordt ruim voorzien van sappen. Op vriendelijk doch uitdrukkelijk verzoek van Ernesto en de hoofdofficier van justitie doen wij nu verder even geen nadere mededelingen over de ontspanningsoefeningen waar Ernesto aan deel neemt. Namens E. wel het verzoek of u een voorraadje schone onderbroeken langs wil brengen aan het bureau. Niet ‘de wit-gesteven gevallen van thuis’ maar ‘die lekker zachte zwart-kalfslederen’ waarvan recent door Christine le Duc postorderbedrijf een nieuwe voorraad is afgeleverd bij het ministerie. De Secretaris-Generaal weet waar ze liggen!

Reageer
gravatar

Ik vraag mij met enige bezorgdheid af of die politiemensen die hem van het bed gelicht hebben nog wel nazorg krijgen.
Als ik mijn ogen dicht doe en denk aan EHB in zijn pyama -streepjes? friemeltje?teddybeertjes?- of erger nog; in z’n interlockje, dan griezelt me het en heb ik de neiging Stichting Correlatie te bellen en een afspraak met een psychiater te maken. Therapie moet ik hebben, dondert niet welke.
Ik ben dan ook geen geharde stoere politiejongen, maar zelfs voor deze mensen zullen er toch wel grenzen zijn?

Reageer
gravatar

Dhr Hirsch-Ballin is erg aan mijn persvrijheid gehecht, liefst net voor ik hem van z’n bed licht. Ik mag de hoop uitspreken dat de wekservice van hedenochtend mijn werkgever zijn dagelijks sapje niet heeft onthouden.

Reageer
gravatar

Met excuses voor de verwarring,

Ernesto, zoals wij hem in onze kringen noemen, is vanochtend door tien van onze leernichten in het kader van een SM-verwenweekend van zijn huis opgehaald. De bedoeling was dat EHB afgelopen vrijdagavond voor een lang weekend met onze boys op stap zou gaan maar de voorbereidingen voor en vervolgens de deelname aan de Canal Pride namen iets meer tijd in beslag dan vooraf aangenomen.
Wij begrijpen echter niet hoe het verhaal over ‘staafmixers’ in de wereld is gekomen. De voorwerpen waaraan gerefereerd wordt betreft waarschijnlijk de verzameling dildo’s van Ernesto. Hij is er nog al aan gehecht.

Reageer
gravatar

Ik hobby in mijn vrije tijd vaak graag enkele uren als minister van justitie en ik moet zeggen dat zo’n staafmixer dan vaak wel een toegevoegde waarde heeft. Ik mis nog wel het personeel om mij van ieder willekeurig bed te lichten; dat moet ik nog altijd zelf doen. Bij dezen de oproep om mij te sponsoren, zodat ik mijn hobby professioneel kan gaan uitoefenen. Bel of stuur een e-mail als je interesse hebt.

Reageer
gravatar

Openheid is de duivels oorkussen, wat dom is moet dom blijven!
De leugennaars van deze haagse kliek worden terrecht monddood gemaakt door het OM want zij , de eerlijke mensen, die het goede voor hebben met een ieder, sterven langzaam, dus ook onze persvrijheid!

Reageer
gravatar

Alles is in deze maatschappij met duisternis omgeving en de vrijheid is gewaarborgd door onze vertrouwde OM.
Proficiat!!!!

Reageer
gravatar

OT
Er zit een smiley linksonderin de Speld!

Reageer
gravatar

Mijn mening wordt op, last van het openbaar ministerie niet geplaatst maar toch riskeer ik dan maar gevangenis straf.
Hirsch Balin is een goeie voor de stasi of de gestapo. Heil Balin Hitler moeten we straks zeggen godverdomme.

Reageer
gravatar

ik wou deze reactie op geenstijl posten, maar daar wordt ik iedere keer weggejorist….hoe kan dat nou?

Enge Ernst rent nog harder weg dan Ella!!!!

….en hij liegt nog ook!

“we moeten snel weg als ze lastige vragen gaan stellen”

http://www.youtube.com/JDTVbyKat

Dat fragment waarbij hij zogenaamd snel weg moet wegens actuele ontwikkelingen is echt te triest. in werkelijkheid heeft hij enkele uren in zijn auto zitten wachten voor een winkelcentrum dat hij later die dag zou openen!

p.s. joris ga je deze wel laten staan?….hoger belang enz.
of ben je stiekem toch net zo eng als ernst?

Reageer
gravatar

@4: Haar vergelijken met de knoflookpers van Willeke Alberti is idd ietwat ongepast. U kwetst mensen……

Reageer
gravatar

@K Lokkenluider
Hoe durft u zoiets te beweren over onze geliefde Koningin! Dat is regelrechte majesteitsschennis. Men zou u voor twintig jaren in de cel moet gooien!

Reageer
gravatar

Natuurlijk dacht iedereen al wel langer: hier is het niet pluis. Maar sinds ook Hirsch-Ballin met de PVV overlegt voor het gedogen van een CDA/VVD kabinet met Hirsch-Ballin op justitie is het van kwaad naar erger gegaan. Veelzeggend.

Reageer