Nieuwe Waterlinie ingezet tegen tsunami van islamisering

Verdediging Limburg “niet realistisch”

Na ruim 70 jaar veroordeeld te zijn tot de obscuriteit, kan de Hollandse Waterlinie rekenen op hernieuwde belangstelling. Het Leidse Centrum voor Volk en Veiligheid (CVV) pleit in Een Nieuw Deltaplan voor Nederland voor de aanleg van een nieuwe Hollandse Waterlinie als verdedigingswal tegen de dreigende tsunami van islamisering. Waar de Deltawerken bescherming bieden tegen water, vormt water in de studie juist het belangrijkste wapen tégen de oprukkende halve maan.

Met Een Nieuw Deltaplan voor Nederland grijpt de denktank uit Leiden terug op een eeuwenoude traditie in het Nederlands militair-strategisch denken. Water hield in de Tachtigjarige Oorlog al de Spanjaarden buiten het centrum van de Republiek; de nieuwe waterlinie zou de oprukkende tsunami van moslims de weg versperren. De waterlinie heeft een lengte van 200 kilometer en zal bij activering steden als Gouda en Nieuwegein onmiddelijk onder water zetten. Ontwerper Hein van Batavia: “We kunnen met één druk op de knop de golf van inkomende moslims in goede banen leiden.” Een deel van de inkomende islamisering zal teruggedreven worden, het deel dat niet tegengehouden kan worden zal in de Haarlemmermeer opgevangen worden en afvloeien.

Gedurende de Franse inval onder Lodewijk XIV in 1672-1673 werd voor de eerste keer op grote schaal polderland geïnundeerd. Het succes tegen de Zonnekoning bleef tot in de twintigste eeuw het belangrijkste voorbeeld van een succesvolle verdediging van Nederland. In mei 1940 raakte de Waterlinie enigszins in diskrediet; veel historici verweten de vooroorlogse regeringen een struisvogelpolitiek. Met de oprukkende islamisering lijkt dan toch een nieuw hoofdstuk te zijn aangebroken voor de roemruchte linie, ditmaal op grotere schaal.

De kracht van de nieuwe Hollandse Waterlinie, die oostelijker moet komen te liggen dan de voorganger, ligt volgens het CVV in het polderland dat door de drassigheid en sloten moeilijk toegankelijk is. Molens moeten als voorposten worden ingericht en schaatsers dienen ’s winters over de bevroren linie te patrouilleren. Het CVV heeft een taskforce in het leven geroepen om de Vestingwet uit 1874 te bestuderen, destijds aangenomen om het vestingstelsel te versterken. Doel is het inventariseren van lessons learned. Woordvoerder Ben Eikeltjes heeft wel al bekend gemaakt dat een verdediging van de buitenprovincies “niet realistisch” is. Met name Limburg is volgens Eikeltjes onverdedigbaar vanwege de lengte en het gebrek aan strategische diepte van de provincie. In onder meer de gemeenteraad van Venlo is met ontzetting op de studie gereageerd. Kringen rond het Koninklijk Huis bevestigen dat de kroonprins, deskundige op het gebied van watermanagement, de plannen met bijzondere belangstelling volgt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat het probleem onderschat wordt. Of liever dat de nieuwe, nieuwe waterlinie overschat wordt. We hebben hier te maken met een binnendijks en een buitendijks probleem. Binnendijks is de vorming van groene algen in het oppervlakte water onbeheersbaar aan het worden. De sluizen hebben te lang open gestaan. Naar verluidt kan er voortaan alleen nog maar groene thee gedronken worden. Buitendijks stijgt het water ons al evenzeer naar de lippen. Dat zit zo: de nieuwe Nederlanders, die zich nu al binnen de waterlinie ophouden, dragen met hun grote kindertal en hang naar ronkende vierwielers buitenproportineel bij aan het gevaar van klimaatverandering met als gevolg zeespiegelstijging en verzwakking van onze dijken. Het verbaast me eigenlijk dat deze factor nog niet is meegenomen in de berekening van de kosten van immigratie. Om van de hogere lasten voor waterzuivering binnendijks maar niet te spreken. Kortom, het is duidelijk dat de strijd nu vooral binnen de waterlinie gevoerd zal worden.

Reageer
gravatar

@ Bus S.: Op lage temperatuur wassen graag (denk om de oppervlaktewatervervuling)

@Don Juan: ik meende dat die strepen in de lucht chemtrails waren die veroorzaakt werden door aliens in vliegende schotels!

Reageer
gravatar

Het kan dan misschien wel helpen tegen de halve maan,maar de volle maan veroorzaakt stormvloed.
Ook moet je dan zorgen gaan maken over de Vikings.Die kwamen immers via het water ons land binnen.

Reageer
gravatar

@Dhr. Showfeur: In dat geval dient u wat Robijn of een soortgelijk middel in grote hoeveelheid in de waterlinie te mikken. Voor gekleurde was.

Reageer
gravatar

Halfzachte maatregelen. Wat te doen als ze vanuit Al-Texel de Waddi-Zee oversteken? Dan moeten de Friezinnen een leuk boerka-motiefje uitzoeken.

Reageer
gravatar

Ik heb niks tegen moslims, dus snap de achtergrond niet zo.
Maar ik ben er wel voor om de Hollandsche Waterlinie, die dus eigenlijk Utrechtsche Waterlinie zou moeten heten, per direct in gebruik te nemen. Het voordeel is immers, dat zij in twee richtingen werkt: de Hollanders kunnen hun moerassen net zo min verlaten als de onverlaten ze betreden kunnen.

En voor de mensen die wel iets tegen moslims hebben zijn er ook voordelen: het aandeel moslims in de bevolking is nergens zo groot als in Holland!

Reageer
gravatar

Ik zie nog net helemaal voor me hoe de autochtone en niet islamitische allochtonen en zo worden ontzien. Wordt er gewerkt met een filter? Wellicht dat dhr. van Buuren daar eens in kan duiken. Of zit ik nu spijkers op laag water te zoeken? Maar het plan is goed: gewoon Gods water over Gods akker laten lopen.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij beter heel Nederland een paar weken onder water te zetten tot 20 meter boven NAP. Dat lost gelijk het probleem op dat er sowieso erg veel Nederlanders zijn, en ik hoef daarna niet meer in de file te staan.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij een beter plan als MinDef zich richt op het neerhalen van illegale moslims op vliegende tapijten ons land binnen vliegen. U kent ze wel, die strepen in de lucht op een zonnige dag. Ik vrees dat het instellen van een Nieuwe Hollandse Waterlinie niet meer is dan dweilen met de kraan open.

Reageer
gravatar

What’s new? De gemeente Vlagtwedde in Oost-Groningen heeft groot visionairschap getoond door al in 1992 (!) de vesting Bourtange opnieuw in gebruik te nemen.
Islamisering is dankzij dit verdedigingswerk geen issue in Noord Nederland.
Momenteel word hard gewerkt aan de vesting Coevorden: Drenthe hobbelt altijd wat achteraan.

Reageer
gravatar

Toch klopt dit verhaal niet helemaal. De Nieuwe Hollandsche Waterlinie ligt grotendeels in de provincie Utrecht. Het zou hier dus moeten gaan om de Nieuwe Nieuwe Hollandse Waterlinie, maar beter zou zijn om dan te spreken van de Gronings-Drents-Overijssels-Gelders-Brabants-Zeeuwse Waterlinie.

Reageer